Προς το περιεχόμενο

2 oθονες....

hillrx8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω συνδεσει 2 οθονες σε ενα pc.ολα δουλευουν οκ αλλα ηθελα μια πληροφορια....οταν ανοιγει το pc πρωτα παιρνει το σημα η οθονη με dvi συνδεση(δηλ δειχνει τα χαρακτηριστικα του υπολογ.)και μετα ανοιγει το λογισμικο στην οθονη με vga συνδεση(που την εχω ορισει ως κυρια οθονη λογω ποιο υψηληςαναλησης)!ετσι πρεπει να γινεται η και στις 2 το ιδιο ταυτοχρονα....

Δημοσ.

Νομίζω πως αυτό εξαρτάται από την κάρτα γραφικών. Όταν είχα συνδεμένες 2 οθόνες στην onboard κάρτα γραφικών (1 DVI & 1 VGA) έδειχναν τα ίδια πράματα κατά το POST. Από όταν έβαλα τις οθόνες σε «κανονική» κάρτα γραφικών (και οι 2 DVI), μόνο η μία δείχνει τα του POST και η δεύτερη ανάβει κατά την είσοδο στο λειτουργικό.

Οπότε πιστεύω πως δεν πρέπει να σε προβληματίζει αυτή η συμπεριφορά.

Δημοσ.

Αντε να εχω δει dual monitor συστημα να δειχνει το bios message και στις 2 μια φορα στη ζωη μου. Εχει να κανει με την default επιλογη της γραφικων στην κατωτερης τεχνολογιας συνδεση (δεν ξερω για ποιον λογο) με την σειρα vga - dvi - hdmi. Ενω αν ας πουμε βαλεις ενα laptop σε συνδεση με οθονη και κανεις switch με το shortcut του πληκτρολογιου δεν θα σου ξαναδειξει ποτε το bios στην onboard οθονη πριν το ξαναλλαξεις. Ισως αν βαλεις και στις 2 την ιδια συνδεση γινει κατι.

android.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...