Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για στήσιμο PC

Sophoclis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σας,

θα ήθελα την γνώμη σας για τις επιλογές μου, στο να στήσω ένα "gamer pc" γύρω στα 1000 ευρω.

motherboard -> asus p8z68-v

cpu -> intel core i5 2500k

psu -> thermaltake Evo-Blue W0307RED 650 W

graphic card -> ASUS GeForce GTX 560 DirectCUII Top - 1 GΒ

RAM -> kingston hyperx 2x2 gb ddr3 - 1333 PC3- 10600 CL7

WESTERN DIGITAL WD1002FAEX 1TB CAVIAR BLACK SATA3

screen - > LG TFT 23" wide W2361V-PF

PC Firecase 8015R0

προτίνεται κάτι καλύτερο σε σχέση με απόδοση και κόστος?

Ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσ.

cpu Intel Core i5 2500K 3.3 GHz Quad Core ΤΙΜΗ 189.01 €

cpu cooler Corsair Air Series A70 ΤΙΜΗ 36.49 €

motherboard Gigabyte Socket 1155 GA-Z68P-DS3 (B3) ΤΙΜΗ 107.90 €

ram Corsair Vengeance 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz ΤΙΜΗ 86.03 €

Hdd Samsung 1TB SpinPoint F3 HD103SJ SATA II ΤΙΜΗ 46.96 €

Gpu ATI Radeon HD6950 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI Dual Mini-DP (XFX) ΤΙΜΗ 212.75 €

Psu Thermaltake Power Supply 750W ATX 24 pin Toughpower ΤΙΜΗ 88.52 €

Case Xigmatek Utgard CPC-T90DB-U02 ΤΙΜΗ 87.03 €

Monitor Dell LCD 23'' Ultrasharp ΤΙΜΗ 212.81 €

Σύνολο 1067.50 €

Βγηκε λιγο παραπανω και φανταζομαι οτι θα εχεις κανενα recorder για να βαλεις ηδη μεσα ε?αλλιως υπολογισε κανενα 20αρικο ακομα.

Εκτος και εαν θελεις να παμε σε AMD συνθεση που παλι θα κανεις την δουλεια σου ανετα και μπορει να χωρεσουμε και κανεναν ssd μεσα.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντησεις και προτιμήσεις σας!

Θάνο έχω recorder οπότε είμαι ok με τα λεφτά του pc που μου έγραψες. απότι σύγκρινα μου γλυτώνεις 40ε απο την motherboard που είχα επιλέξει και τα δίνεις στις RAM -> το θεώρησα καλή επιλογή αφού αν κατάλαβα σωστά οι μητρικές έχουν τις ίδιες επιδόσεις! το case και η screen είναι λίγο ακριβούτσικα αλλά οκ αφου είναι στα πλαίσια του συνολικού κόστους.

rafail Ναι περισσότερο games kai internet!!!

Δημοσ.

Για δες και μια πρόταση απο μένα απο amd μεριά.

π.σ μπορείς να κόψεις ένα 40Ε βάζοντας τον amd 955 οπού είναι αρκετός για την χρήση που το θέλεις το pc

Δημοσ.

Για δες και μια πρόταση απο μένα απο amd μεριά.

π.σ μπορείς να κόψεις ένα 40Ε βάζοντας τον amd 955 οπού είναι αρκετός για την χρήση που το θέλεις το pc

Ευχαριστώ, επίσης πολλή καλή επιλογή θα τα συγκρίνω και θα σασ ενημερώσω!!

Δημοσ.

Βασικα απο ιντελ θα πας εκει που λεμε(εχει και ψυχτρα μεσα οποτε εαν θελεις να την βγαλεις γλυτωνεις καποια λεφτα.αλλα γνωμη ειναι να μην την βγαλεις και να τον υπερχρονισεις.

και απο amd μερια θα πας στην συνθεση του ραφ ραφ που δεν εχει ψυχτρα μεσα αλλα εχει ssd που μετραει πολυ σε ενα συστημα των 1000 euros.απλα με την ιντελ δεν καταφερε να χωρεσει μεσα.

αν και μεταξυ μας ραφ προτεινε του και μια ψυχτρα γιατι ειναι κριμα με τον 6πυρηνο να τον αφησει στα 2.8 ενω ανεβαινει ανετα 1 giga παραπανω.

Και εαν θελεις να γλυτωσεις και αλλα λεφτα παρε 4 gb μνημη αντι για 8.δεν θα δεις καμια διαφορα.

Δημοσ.

Αυτή που το πρότεινες θα του προτείνω και εγώ απλώς επειδή ήδη ξεφύγαμε απο το μπατζετ είπα να μην βάλω εάν μπορεί ας πάρει

Δημοσ.

σχεδόν έχω αποφασίσει, επιλέγω την intel μερία! με 4gb ram , με πιο φτήνο case αν βρώ κάτι καλό , έτσι ώστε να βάλω την ψύχτρα!!

σας ευχαριστώ πολύ και θα ενημερώσω αν έχω κάτι άλλο!!

Δημοσ.

Sophoclis γνώμη μου ,αφού θέλεις ''gaming pc'' μην κόψεις από κουτί κόψε από κάτι άλλο π.χ μνήμες που δεν επηρεάζουν την απόδοση(για την πραγματική μιλάω και όχι τα μετροπρογράματα), βάλε 2 από αυτές http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22055&cat=4&sub=244&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined ή αν βάλεις 4gb αυτές http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17221&cat=4&sub=244&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined και φθηνότερη ψύκτρα π.χ http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22075&cat=7&sub=211&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined ούτως ή άλλως ο i5 2500k δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο για να υπερχρονιστεί και στο φινάλε αν δεν πάς π.χ στα 4.6ghz και πάς στα 4.3ghz δεν τρέχει και τίποτα.

Δημοσ.

Γεία σας και πάλι παίδες! σχεδόν έχω καταλήξει αλλά θα ήθελα την γνώμη σας συγκρίνοντας την μητρική και το κάρτα γραφικών.

δηλαδή : INTEL BOXDP67BGB3 RETAIL vs ASUS P8Z68-V ( νομίζω επειδή το θέλω για gaming τότε καλύτερα την intel....)

ASUS ENGTX470/2DI/1280MD5 1.3GB DDR5 PCI-E RETAIL vs ASUS ENGTX560 DCII TOP/2DI/1GD5 1GB PCI-E RETAIL !!!

τα υπόλοιπα έχω καταλήξει όπως τα έχω αναφέρει προσθέτοντας την 2η ψύχτρα που είπε ο thanos και αυτο το case ASUS VENTO TA-M21 BLACK!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...