Προς το περιεχόμενο

σχετικά με χρέωση εθνικής τράπεζας

_chris_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά όπως μπορεί να βοηθήσει λίγο.

πούλησα ένα αντικείμενο με αντικαταβολή με τη Γενική ταχυδρομική.

τους έδωσα και ένα λογαριασμό της εθνικής για να καθέσουν τα χρήματα.

αν είχα στην άλφα μου είπαν δε θα υπήρχε χρέωση,ενώ με την εθνική θα ήταν 0,8€. οκ δεν πειράζει λέω.

βλέπω σήμερα το web banking και ενώ υπάρχει κανονικά η κατάθεση του ποσού που περίμενα (-0,8€) με την αιτιολογία Γενική Ταχυδρομική ακριβώς από κάτω με ίδια ημερομηνία βλέπω μια χρέωση ύψους 4€ με αιτολογία ΠΡΟΜ.ΕΚΤ.ΕΝΤΟΛΗΣ.

και ερωτώ. μου χρεώσανε 0,8€ επειδή δεν είχα Άλφα. οκ δεκτό. μου χρεώνουν άλλα 4€ με ποια δικαιολογία;

:mad:

έχει συμβεί σε κανέναν άλλον.

καλά θα πάρω να ρωτήσω αύριο αλλά ρωτάω κι εδώ.

προφανώς η χρέωση έχει να κάνει με την κατάθεση που έκανε η ταχυδρομική. δεν έχω κάνει καμία μεταφορά χρημάτων, ούτε έχω συνδέσει κάποια αυτόματη πληρωμή με τον εν λόγω λογαριασμό.

Δημοσ.

μήπως σου κάνανε έμβασμα από δική τους τράπεζα στην εθνική;

αν το έμβασμα είναι SHA ( αυτοί πληρώνουν τα έξοδα μόνο της δικής τους τράπεζας και εσύ χρεώνεσαι τα έξοδα της τράπεζας σου), τότε δικαιολογείται η χρέωση..

Αλλά και 4 ευρώ πολλά μου φαίνονται . Σε εμβάσματα μεγάλης αξίας έχω δει τέτοιες προμήθειες, και σε χειροκίνητα εμβάσματα (όχι μέσω e-banking με IBAN αλλά στο γκισέ με τον εσωτερικό αριθμό λογαριασμού της εθνικής και όχι τον iban).

Μπορείς να δεις και τον τιμοκατάλογο της εθνικής στο site τους (βασικό τιμολόγιο εργασιών ή κάπως έτσι).

Δημοσ.

ξέχασα να πω πως το ποσό ήταν 80€.

μιλάμε για 5%.

και αφού μου έχουν χρεώσει ήδη τα 0,8€ τα 4€ που κολλάνε; αυτό δεν κατάλαβα.

δηλαδή τα 0,8€ τα χρεώνει η δική τους τράπεζα και τα 4€ η δική μου;

κοίταξα τον κατάλογο όπως μου είπες και είδα το παρακάτω που επισυνάπτω.

και όντως λέει για 4€ για ποσά από 15€-50.000€

μπερδεύτηκα όμως γιατί μια φορά που χρειάστηκε να κάνω μια μεταφορά χρημάτων σε τράπεζα της Τσεχίας μέσω web-banking η χρέωση ήταν 0,5€. χρεώθηκε στον δικό μου λογαριαμό.

εκτός να έγινε και καμία χρέωση λίγο αργότερα και δεν το πρόσεξα

post-159612-0-33880000-1309423838_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...