Προς το περιεχόμενο

Σπυράκια(ερεθισμός) μετά το ξύρισμα ηβικής περιοχής και κοιλιάς

Jonny Depp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ ευχαριστώ πολυ @FilipposMD αν κρίνω απ το MD και το σταυρό στο avatar πρεπει να σαι ιατρός ε;

Θα πάω σημερα κι όλας στην δερματολόγο και θα σας πω νέα αργότερα

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγώ τα είχα ξυρίσει στα 13-14 μου και θυμάμαι που είχα ξυριστεί στεγνά και με είχε τρελάνει στην φαγούρα , όπου και αν πήγαινα τα έξινα με αποτέλεσμα να με κοιτάζουν όλοι :mellow:

Δημοσ.

Εγω που κάνω αποτρίχωση βγάζω τα ιδια κοκκινα σπυράκια, αλλα βάζω bepanthol για 2 μέρες και μετά περνάει. Μην τρελένεσαι λογικό είναι! :P

Την πρώτη φορά που έκανα αποτρίχωση με πέθαιναν στον πόνο τα σπυράκια και έβαζα αλοιφή για 3-4 μέρες. μετά την τρίτη - τέταρτη φορά βάζω αλοιφή εκείνη την στιγμή μονο ( μόλις τελειώσει η αποτρίχωση ) και την άλλη μέρα είμαι μια χαρα!!

Δημοσ.

Εγω που κάνω αποτρίχωση βγάζω τα ιδια κοκκινα σπυράκια, αλλα βάζω bepanthol για 2 μέρες και μετά περνάει. Μην τρελένεσαι λογικό είναι! :P

Την πρώτη φορά που έκανα αποτρίχωση με πέθαιναν στον πόνο τα σπυράκια και έβαζα αλοιφή για 3-4 μέρες. μετά την τρίτη - τέταρτη φορά βάζω αλοιφή εκείνη την στιγμή μονο ( μόλις τελειώσει η αποτρίχωση ) και την άλλη μέρα είμαι μια χαρα!!

με κερί κάνεις αποτρίχωση?

υπαρχουν κρεμες γι αυτο, πρεπει να σου εδωσε τετοια η γιατρος σου.

evabb τι κρέμα υπάρχει για βγεί η τρίχα έξω ?

Δημοσ.

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και από τότε που σταμάτησα το ξυράφι και πήρα την παρακάτω μηχανή σώθηκα.

Δεν τα κόβει τόσο βαθιά βέβαια αλλά ξυρίζεσαι και στεγνά και με νερό.

Επίσης όσο καιρό και εάν δεν έχεις ξυριστεί ξυρίζεσαι σε χρόνο μηδέν. (τα παίρνει όλα δεν μασάει πουθενά.)

Α και το σημαντικότερο φυσικά ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΣΠΥΡΑΚΙΑ.

l_02506868.jpg

Philips Body Groom

Δημοσ.

Φυσιολογικά είναι τα σπυράκια στην συγκεκριμένη περιοχή. Μη φυσιολογική είναι η διάρκεια τους. 1 - 2 μέρες το πολύ έπρεπε να κρατούσαν.

Ελπίζω στην mach 3 να αλλάζεις ξυραφάκια, γιατί αν 4 μήνες είχες το ίδιο ξυράφι..........

εγω θα λεγα μακρια απο ξυραφι

κουρεφτικη μηχανη με χωρις σκαλα...

Δεν είναι και ότι πιο ασφαλές.......Το αριστερό μου @ το είχε μάθει με τον άσχημο τρόπο πέρσι :P

Bodygroom της philiphs χωρίς σκάλα και τελειώσαμε.

ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ffs

Δημοσ.

Φυσιολογικά είναι τα σπυράκια στην συγκεκριμένη περιοχή. Μη φυσιολογική είναι η διάρκεια τους. 1 - 2 μέρες το πολύ έπρεπε να κρατούσαν.

Ελπίζω στην mach 3 να αλλάζεις ξυραφάκια, γιατί αν 4 μήνες είχες το ίδιο ξυράφι..........

Δεν είναι και ότι πιο ασφαλές.......Το αριστερό μου @ το είχε μάθει με τον άσχημο τρόπο πέρσι :P

ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ffs

Δεν ειναι για @@ η κουρευτικη μηχανη. Θα σου μεινει το οσχεο πανω στις λεπιδες.

Κι αντε να το ξεμαγκωσεις :devil:

Δημοσ.

Πάντως όποιος είναι θάμνος μπορεί να τα περάσει με μία ηλεκτρική και μετά με ξυραφάκι. Δεν πιστεύω κάποιος που έχει γίνει θάμνος να κάτσει να δοκιμάσει με ξυραφάκι . :wacko:

Δημοσ.

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και από τότε που σταμάτησα το ξυράφι και πήρα την παρακάτω μηχανή σώθηκα.

Δεν τα κόβει τόσο βαθιά βέβαια αλλά ξυρίζεσαι και στεγνά και με νερό.

Επίσης όσο καιρό και εάν δεν έχεις ξυριστεί ξυρίζεσαι σε χρόνο μηδέν. (τα παίρνει όλα δεν μασάει πουθενά.)

Α και το σημαντικότερο φυσικά ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΣΠΥΡΑΚΙΑ.

l_02506868.jpg

Philips Body Groom

Ποιο μοντέλο ακριβώς?

Αυτό?

http://www.electrostudio.gr/product.asp?catid=1073&pcatid=2808

Ποιο απο τα 3 εδω?

http://www.skroutz.gr/c/603/mhxanes-kourematos.html?keyphrase=Philips+Body+Groom

Δημοσ.

Το TT2022 έχω εγώ.

Δεν ειναι για @@ η κουρευτικη μηχανη. Θα σου μεινει το οσχεο πανω στις λεπιδες.

Κι αντε να το ξεμαγκωσεις :devil:

Μην λες ότι να ναι...

Η συγκεκριμένη μηχανή είναι άπαιχτη πραγματικά.

Εάν την περάσεις για ξυράφι όμως ναι θα σου μείνουν στο χέρι.

Δημοσ.

Το TT2022 έχω εγώ.

Μην λες ότι να ναι...

Η συγκεκριμένη μηχανή είναι άπαιχτη πραγματικά.

Εάν την περάσεις για ξυράφι όμως ναι θα σου μείνουν στο χέρι.

Tην TT2030 έχω εγώ

Η body groom δεν είναι κουρευτική μηχανή. Είναι μηχανή για το σώμα.

Δημοσ.

Ναι με κερί κάνω αποτρίχωση!

Πονάει βέβαια, αλλα αξίζει! :P κάνουν 1 μήνα και να μου ξαναβγούν τρίχες, και οσο περνάει ο καιρός βγαίνουν λιγότερες!

Δημοσ.

ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ffs

Θελει προσεκτικα

οταν εισαι σε επικινδυνη περιοχη η βαζεις μια σκαλα,η το κανεις με λιγη αποσταση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...