chill Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Θελει προσεκτικα οταν εισαι σε επικινδυνη περιοχη η βαζεις μια σκαλα,η το κανεις με λιγη αποσταση Βάζω την body groom χωρίς σκάλα και είμαι τζιτζί....από απόσταση όπως λες σίγουρα θα μείνουν υπολείμματα κ εγώ την περιοχή την θέλω απολύτως λεία
Jonny Depp Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Λοιπον το ψαξα και το καλύτερο μοντέλο της philips με βάση τιμή-χαρακτηριστικά ,είναι η Philips TT2030.Μάλλον αυτή θα παραγγείλω.
freedubus Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Εδώ δεν έχεις λεφτά να αλλάξεις λεπίδες στη μαχ3 και ξυρίζεσαι 4 μήνες με την ίδια, έχεις για να αγοράσεις κουρευτική; Ξυρίσου με κανένα σκουριασμένο κονσερβοκούτι καλύτερα.
Jonny Depp Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 χαχαχαχα εχω αγανακτίσει πάντως θα κατέβω στο Σύνταγμα με τους Αγανακτισμένους και θα κρατάω ένα μικρό πανό που θα γράφει:"Εβγαλα κόκκινα σπυράκια μετα το ξύρισμα"
BadBoy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 ειχα εναν συμμαθητη καποτε δεν μπορουσε να κατσει μια μερα μετα τον χανω για κανα μηνα ξαναρχεται στην ταξη και κουτσαινε long story short ειχε γυρισει μια κωλοτριχα μεσα στο κωλομαγουλο και τον χειρουργησανε για να την βγαλουνε καλημερα Κύστη κόκκυγος λέγεται και δεν είναι κάτι τόσο ασυνήθιστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.