leonidasgr2003 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 καλημέρα , Σε περίπτωση που χάσω το πάσο μου και κάνω την υπεύθυνη δήλωση , πότε βγάζω νέο πάσο ? στο πανεπιστήμιο μου είπαν τον Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη ... Όταν όμως έχω κλείσει εισιτήρια διακοπών με φοιτητικές τιμές τι γίνεται; Τι θα δείχνω;
akpe Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Λογικά ναι, στην επόμενη εγγραφή σου παίρνεις νεο. Έχεις βεβαίωση σπουδών; Αν όχι ζήτα ASAP!
freedubus Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Τώρα βρήκες να το χάσεις; Χμ. Μην έχεις ελπίδα να σου δώσουν από τη γραμματεία, δεν έχουν πάσο γιατί τελειώνουν νωρίς, και προφανώς βαριούνται να προμηθευτούν μόνο ένα για σένα από τον ΟΑΣΑ. Γι αυτό και σου είπαν Σεπτέμβρη-Οκτώβρη, που έτσι κι αλλιώς θα έπαιρνες της νέας χρονιάς. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ζητήσεις μια ειδική βεβαίωση από τη γραμματεία της σχολής σου συγκεκριμένα για τον ΟΑΣΑ οτι είσαι φοιτητής και δικαιούσαι πάσο, και να πας με αυτή στον ΟΑΣΑ και να σου δώσουν εκεί (αν έχουν μείνει.. Βιάσου όμως γιατί κλείνουν οι γραμματείες για καλοκαίρι.
-nick- Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Βασικα, αν πας στη γραμματεια και τους πεις οτι το χασες, θα σου πουν οκ ελα σε κανα μηνα. Κανε την εξης πουστια: πηγαινε και πες του οτι δεν το εχεις παρει καν (δε νομιζω να κοιτανε λιστες η να σημειωνουν ποιος εχει παρει κ ποιος οχι) και θα στο δωσουν αμεσως. true story
-nick- Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 εμεις το πληρωνουμε 1 ευρω κιολας! Σας πιασαν κοροιδα
testuser1 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Το πάσο βγαίνει σε 3 μήνες (βάση νομου) αν το έχεις χάσει.. τώρα αν όντως μπορούν να σου βγάλουν πάσο έτσι όπως λέει ο nick πιο πάνω δεν ξέρω.. Από εκεί και πέρα σίγουρα δικαιούσαι έκπτωση πάραυτα (γιατί το πάσο δεν είναι ο αυτοσκοπός είναι απλά ένα μέσο διευκόλυνσης για να αποδεικνύεις πως είσαι φοιτητής) αλλα ούτε η φοιτητική ταυτότητα θα σε βοηθήσει ούτε καν η βεβαίωση σπουδών... εκτος αν πέσεις σε καλους ανθρώπους γιατί υπάρχουν και κάτι βλαχαδερά με νοοτροπία χωροφύλακα επί χούντας που θα σου κάνουν την ζωή δύσκολη (εμενα με γράψανε στο μετρό ας πούμε ενώ είχα αγορασμένο <<μισό>> εισιτήριο τους έδειξα φοιτητική ταυτότητα τους είπα ότι κατέστρεψα το πάσο καταλάθος στο πλυντήριο... είχα βιβλία πάνω μου ήταν πρωινή ώρα και πήγαινα για την σχολη μου... ) τους έστειλα βεβαίωση σπουδών.. και μετά από 7 μήνες θυμήθηκαν να μου πούνε ότι δεν μου σβήνουν το πρόστιμο γιατί δεν τους κάνει η βεβαίωση σπουδών και θέλουν το πάσο.. έλα ντε όμως που είχα βγάλει νέο πάσο νέου έτους ... (είχε ξεκινήσει η καινούργια σχολική χρονια όταν με ειδοποίησαν).. αλλα ούτε αυτό τους έκανε... με απειλούσαν δε ότι θα μου δεκαπλασίαζαν το πρόστιμο στην εφορία.. Μέχρι και με την προισταμενη του σχετικού τμήματος μίλησα.. η οποια εξαρχής μου συμπεριφερόταν λες και της χρωστούσα λεφτά και λες και τα λεφτά από το πρόστιμο θα πάνε στην τσέπη της.. μου έμπηξε και τις φωνές και της ξέφυγε και η χωριατίλα της λέγοντας "δεν με νοιάζει που είσαι φοιτητής με νοιάζει το πάσου" (εν το μεταξύ εγώ μιλούσα με επίσημο ύφος χαμηλούς τόνους χωρίς κανένα υφάκι κτλ... ) εδώ να πω ότι δεν έχω κάτι με τους χωριάτες και εγώ από χωριο είμαι .. πιο πάνω χρησιμοποιώ την λέξη με την έννοια του αχρείου και άξεστου όχι με την έννοια της καταγωγής... υπάρχουν πολλοί χωριάτες που γεννήθηκαν-μεγάλωσαν σε πόλη.. έπρεπε να τους στείλω μια επιστολή με το αντίστοιχο ΦΕΚ και διαφορα αλλα δικαιολογητικά και υπονοούμενα ότι θα κινηθώ δικαστικώς και πως θα το δημοσιοποιήσω το θέμα για να το βουλώσουν και να μου σβήσουν το πρόστιμο....
Vintage Jewel Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 εγω παντως που εχασα βιβλιαριο σπουδων μου το εβγαλαλν σε 3 μερες μονο!! τωρα για το πασο δεν ξερω..αλλα οταν ειχα μπει μεσα στην γραμματεια μετα απο 4 μηνες που το μοιραζανε ειχα δει αρκετα δελτια..
kuzko21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 εμεις το πληρωνουμε 1 ευρω κιολας! φτιανιαριδες , εμεις 2...
Andy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 ειναι αναλογα σε τι γραμματεια θα πεσεις...εγω στο παντειο ειχα χασει το πασο και με εβαλε ο βλακας της γραμματειας να κανω υπευθυνη δηλωση και να ξαναπαω σε δυο μηνες..πηγα και μου λεει οτι δεν εχει χαρτακια(τα ροζ) κατι που μου ειχε πει και οταν ειχα παει και πριν 2 μηνες..και με εστειλε στο ΚΕΦ(κεντρο εξυπηρετησης φοιτητων) ο τυπος εκει περα μολις του ειπα οτι με εστειλαν απο την γραμματεια αρχισε να ουρλιαζει οτι δεν ειναι πραγματα αυτα και πρεπει να κανω εκει δηλωση για να βγαλω απο αυτους πασο και μονο η γραμματεια μπορει να μου βγαλει..ξαναπηγα στην γραμματεια τους ξεχεσα και πηγε αυτος που δουλευε στην γραμματεια στα κεφ και πηρε χαρτακια και μου το βγαλε σε μισο λεπτο!!! επομενως καλυτερα να ζητησεις βεβαιωση σπουδων παρα να περιμενεις για πασο γιατι ειναι οτι του κ@υλωσει του καθε βλακα που δουλευει στην γραμματεια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.