Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω για όσους πετύχατε κάτι,πως.Με ποια δίαιτα/διατροφή και αν πήρατε τίποτε βοηθητικό.

Εγώ ένα διάστημα πήγα στα 141 κιλά(1.82 ύψος)και άρχισα την δίαιτα 'Zone' του Barry Sears μέσω του κ.Π.Δρακόπουλου.Είμαι μετά από 2 χρόνια στα 98 κιλά(έπρεπε να ήμουν ποιο κάτω).Για ένα διάστημα έπερνα και χάπια Alli(Orlistat) αλλά ποιο μετά αγόρασα και φυσικά σκευάσματα που βοηθούν,όπως το Green Tea,Coconut Oil...Επίσης βοηθά και το Fish Oil,φυσικά είναι βασικό δόγμα της 'The Zone Diet'.Κανένας κανένα άλλο σκεύασμα;Άκουσα για Acetyl L-Carnitine,Acai(έχω τώρα),άλλα που δεν θυμάμαι τώρα.

• Απαντ. 406
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η καλυτερη μεθοδος ειναι το τεφτερι. καταγραφεις τι τρως και ποσες θερμιδες σου δινουν, βεβαια πρεπει να ξερεις πανω κατω τι να φας ωστε να μην παθεις καμια αβιταμινωση.

Δημοσ.

Τα δύο μεγαλύτερα προβλήματα του Έλληνα:

Πώς θα χάσει κιλά, και, που θα βρεί να παρκάρει.

Ο διατροφολόγος εν τω μεταξύ, είναι άχρηστος.

Δημοσ.

Ένα πράμα που μου αρέσει είναι όταν κάνω search στο internet για σκευάσματα,στα θετικά όλοι λένε για το weight loss.Φυσικά Αμερικάνοι τα λένε αυτά.

Δημοσ.

Τα δύο μεγαλύτερα προβλήματα του Έλληνα:

Πώς θα χάσει κιλά, και, που θα βρεί να παρκάρει.

Ο διατροφολόγος εν τω μεταξύ, είναι άχρηστος.

ελα τωρα μαλακιες διατροφολογοι αφου τα ξερουμε ολα απο μονοι μας. :P

εχω μια διαιτα που μου εφτιαξε φιλη διαιτολογος/διατροφολογος και πραγματικα ειναι πολυ οκ. οχι σαν τις μαλακιες που ακους απο διαφορους που το παιζουν παντωγνωστες.

Ένα πράμα που μου αρέσει είναι όταν κάνω search στο internet για σκευάσματα,στα θετικά όλοι λένε για το weight loss.Φυσικά Αμερικάνοι τα λένε αυτά.

Αντρεα μην ψαχνεις για μαγικες λυσεις. η μονη λυση ειναι να κανεις μια σωστη διαιτα. οι παπαριες τυπου δεν πρεπει να πεινας στην διαιτα δεν ισχυουν. δεν θα λιμοκτονεις βεβαια αλλα δεν θα νιωθεις σαν να εχεις φαει ολοκληρο γουρουνοπουλο. τπτ δεν χαριζεται, αμα δεν κοπιασεις και δυσκολευτεις αποτελεσμα δεν βλεπεις.

Δημοσ.

Παλιοι οι γιατροι δινανε αμφεταμινες για να κοψουν τη ορεξη. (οπως και στο ρεκβιεμ φορ α ντριμ η μανα του τυπου, ισχυει αυτο)

Δημοσ.

Παλιοι οι γιατροι δινανε αμφεταμινες για να κοψουν τη ορεξη. (οπως και στο ρεκβιεμ φορ α ντριμ η μανα του τυπου, ισχυει αυτο)

την ειδες πως κατεντισε ομως. :fear: φρικη ταινια.

Δημοσ.

καταληγει κι αυτος κουλος; :fear:

Nop εχει καπως πιο ρεαλιστικο τελος (και λιγοτερο ψυχωπλατικο)

Δες την

Επισκέπτης
Δημοσ.
οι παπαριες τυπου δεν πρεπει να πεινας στην διαιτα δεν ισχυουν. δεν θα λιμοκτονεις βεβαια αλλα δεν θα νιωθεις σαν να εχεις φαει ολοκληρο γουρουνοπουλο.

Δηλαδή δύο είναι οι επιλογές: ή πεινάς ή τρως ολόκληρο γουρουνόπουλο;

Φυσικά και δεν πρέπει να πεινάς στη δίαιτα. Ο οργανισμός σου δεν πρέπει να νιώσει στέρηση, γιατί μπαίνει σε κατάσταση συναγερμού. Απλά δεν πρέπει να γεμίζεις. Τρως μέχρι να νιώσεις 80% γεμάτος.

Βασικά η λύση είναι απλή κατά τη γνώμη μου, ιδιαίτερα για εμάς που ζούμε στην Ελλάδα και κάνουμε μεσογειακή διατροφή (μην ακούτε τι λένε οι Αμερικάνοι για δίαιτες, αυτοί τρώνε άλλα πράγματα). Πέντε μικρά γεύματα την ημέρα (δεκατιανό, απογευματινό μπορεί να είναι ένα φρούτο, ένα γιαούρτι, ένα αυγό κτλ), κόβεις τη μερίδα του φαγητού στη μέση και καλύπτεις με σαλάτα (με ωμό ελαιόλαδο) το υπόλοιπο, μετράς το ψωμί σου (γενικά καλό είναι να έχεις μπροστά σου ότι σκοπεύεις να φας, για να μην παρασύρεσαι), σε φαγητά όπως κρέας αφαιρείς λίπος και γενικά προσπαθείς για τις καλύτερες επιλογές (πχ κοτόπουλο αντί για χοιρινό), το τυρί θεωρείται κανονικό γεύμα (όχι συμπλήρωμα) κ.α.

Τα σημαντικότερα είναι δύο και τα ξέρουμε όλοι:

1) Γυμναστική μαζί με τη διαίτα

2) Υπομονή και δίνουμε χρόνο στον οργανισμό μας να κάψει όσα του φορτώσαμε. Οι δίαιτες δεν κρατάνε εβδομάδες. Κρατάνε μήνες ή και χρόνια (κατά περίπτωση).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...