marantonis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Marantonis ισως εχεις υπερθυρεοειδισμο και για αυτο εχεις θηριωδεις πεινες.Βεβαια αυτο δεν γινεται με τον μεσο ανθρωπο.Πως εισαι απο φυσικη κατασταση?Εχεις καλο,ομορφο σωμα η εχεις τα κλασσικα σωσιβια και αρκετο λιπος?Εχω δει αδυνατα παιδια που με το μαγιο ειναι πλαδαροτατοι.Αλλα ακομη και αν ειναι ετσι το DNA σου που τρως σαν θηριο και ανθυγειινα αλλα δεν παχαινεις μην νομιζεις οτι θα εισαι ετσι παντα,αν δεν τρεφεσαι σωστα τωρα αργοτερα θα εχεις το λεγομενο rebound effect και προβληματα υγειας. Μα δε νιωθω τρελες πεινες, απλα καθε 4 ωρες μετα απο πληρες γευμα αρχιζω να πειναω, αλλα οχι σε υπερμετρα επιπεδα. Και 6-7 ωρες να μη φαω δεν λιποθυμω απ' την πεινα, απλα μ' ενοχλει η αισθηση, γι' αυτο και δε μπορω να κοιμηθω ετσι.
we_will_rise Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 φαγαμε τυρια, old amsterdam (gouda), chèvre chaud (κατσικισιο τυρι τυλιγμενο με μπεικον και ψημενο στο φουρνο), μοτσαρελα με λαδοριγανη, σαλαμακια, πρασινες ελιες, δαμασκηνα τυλιγμενα σε μπεικον και ψηνεμενα. μετα ειχα φτιαξει λαδερα φασολακια με αρακα (σπεσιαλ παραγγελια) και το κλεισαμε με παγωτο στρατσιατελα. εφυφαν 2 μπουκαλια σαμπανια (το τριτο ειναι ακομα ανοιχτο και δεν ξερω αν πρεπει να το πεταξω η να το κρατησω), 1 μπουκαλι λευκο κρασι και λιγο απο κοκκινο. 4 ατομα συνολο.
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δεν καταλαβαίνω κάτι , εφόσον μετά θα θες να χάσεις τα κιλά που πήρες γιατί τρως πολύ και φαγητά που παχαίνουν ιδιαίτερος?.. Αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα και γουστάρει τον εαυτό του με τα κιλάκια του είναι μια χαρά ;) , αλλα όταν βλέπω (κυρίως γυναίκες το κάνουν αυτό) να τρώνε πολύ και παχυντικές τροφές και έπειτα να νιώθουν τύψεις και να λιώνουν στις γυμναστικές και στις εξαντλητικές δίαιτες να χάσουν τα κιλά που πήραν μου φαίνεται κάπως.. Και δεν το λέω για κάποιον συγκεκριμένο/συγκεκριμένη, απλά το θέμα είναι χάσιμο κιλών και υπάρχει πόλις κόσμος που κάνει αυτό που είπα.
Andreas2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Κοίτα,άλλο να είσαι λίγο γεματούλης(αυτό που είμαι τωρά),που σε κάνει και λίγο χαριτωμένο και άλλο υπέρβαρος(141 κιλά που έφτασα κάποτε),να είναι κακό και στην υγεία,να μην μπορείς να κινηθείς εύκολα,να κάνεις κανένα άθλημα και να μυρίζεις και το καλοκαίρι.
santana99 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 benign να σε ρωτήσω μερικά πραγματάκια (αν θες απάντα μου μέσω πμ δεν έχω πρόβλημα) απλά τα θεωρώ χρήσιμα γιαυτό το γράφω εδώ τρως υδατάνθρακες; (κυρίως αναφέρομαι σε ψωμί και ρύζι) κατά την διάρκεια της μέρας τρως κάποιο φρούτο/λαχανικό/αυγό/ξυρό καρπό ή κάτι τέτοιο; γενικά εγώ κολλάω στα πολλά πράγματα μαζί, δλδ αν δεις στο site του έχει και συμπληρώματα για "αποτοξίνωση" για ένα σωρό λόγους. οκ θα κάνω κάτι καλύτερο για εμένα αλλά συνήθως (όχι μονο εγώ) βλέπω τα πόσα πολλά υπάρχουν που μπορώ να κάνω και τα παρατάω... από την άλλη αν κανω τα βασικά μου φαίνονται λίγα...
Andreas2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 (επεξεργασμένο) Πάντως χάνω έξτρα βάρος από ένα συμπλήρωμα ή όλα που πέρνω.Τώρα πoιο είναι αυτό δεν είμαι σίγουρος.Αλλά σίγουρα χάνω γρηγορότερα τώρα με συμπληρώματα.Είναι το Life Extension Mega Green Tea extract,τo Coconut Oil ή και τα δύο μαζί;Από πριν 12 μέρες περίπου πέρνω και ένα Acai with Green Tea καψούλες.Τι νομίζετε;Πάντως μην πάρετε Alli(Orlistat). p.s.και κάτι άλλο.Το θέμα δνε είναι μόνο πως να χάσουμε τα κιλά.Αλλά και να διατηρηθούμε.Κανένα καλό appetite suppressant; Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2011 από Andreas2
benign Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 benign να σε ρωτήσω μερικά πραγματάκια (αν θες απάντα μου μέσω πμ δεν έχω πρόβλημα) απλά τα θεωρώ χρήσιμα γιαυτό το γράφω εδώ τρως υδατάνθρακες; (κυρίως αναφέρομαι σε ψωμί και ρύζι) κατά την διάρκεια της μέρας τρως κάποιο φρούτο/λαχανικό/αυγό/ξυρό καρπό ή κάτι τέτοιο; γενικά εγώ κολλάω στα πολλά πράγματα μαζί, δλδ αν δεις στο site του έχει και συμπληρώματα για "αποτοξίνωση" για ένα σωρό λόγους. οκ θα κάνω κάτι καλύτερο για εμένα αλλά συνήθως (όχι μονο εγώ) βλέπω τα πόσα πολλά υπάρχουν που μπορώ να κάνω και τα παρατάω... από την άλλη αν κανω τα βασικά μου φαίνονται λίγα... Κοιτα υπαρχουν μερικες μερες που πειναω λιγο και τοτε τρωω φουτα χαμηλου γλυκαιμικου δεικτη,οπως μηλο,γιαουρτι με 2%,αμυγδαλα,λαχανικα ωμα οπως πιπερια που μου αρεσει πολυ,κανενα scoop whey με μισο ποτηρι γαλα με % λιπαρα, οπως το Becel proactiv, σαλατα μαρουλι με τονο σε νερο. Οχι ολα αυτα ετσι?Κατι απο αυτα ,απλα σου παρεθεσα μερικα παραδειγματα.Βασικα ο Hofmekler λεει να υποτρωμε στην διαρκεια της μερας,και μετα γυρω στις 7-8 να τρωμε ενα πλουσιο αλλα καθαρο γευμα. Αλλα μερικες φορες δεν πειναω καθολου στην διαρκεια της μερας και τρωω κατευθειαν στις 7. Παντως ακομη και αν δεν τρωω τιποτε παντα το πρωι παιρνω ενα χαπακι πολυβιταμινες γιατι ειναι αντιοξειδωτικες και αντικαρκινικες και μετα το γυμναστηριο σιγουρα 1,1/2 scoop whey.Αυτο σιγουρα πριν το μοναδικο μου γευμα,το δειπνο κατα τις 7. Στην αλλη ερωτηση σου,τρωω υδατανθρακες αλλα χαμηλου γλυκαιμικου δεικτη.Γιατι?Γιατι επειδη οι συγκεκριμενοι απελευθερωνονται αργα στο σωμα,δεν ανεβαζουν ψηλα την ινσουλινη,επομενως και ενεργεια εχεις και δινεις ενεργεια στους μυες σου,και δεν παχαινεις.Τετοιου ειδους ειναι ας πουμε το ρυζι Basmati και το καφε ρυζι.Σημερα εφαγα ρυζι Basmati με κυβο knor,με ντοματουλα και πιπερια,χωρις λαδι, και τονο στο νερο.To λατρευω αυτο το φαγητο.Μοσχομυριζε ολο το σπιτι. Ξερω οτι ο Hofmekler λεει για καποια προιοντα κ.τ.λ. αλλα δεν δινω καμμια σημασια σε αυτα,μην ξεχναμε οτι ειμαστε σε μια καπιταλιστικη κοινωνια και ο τυπος θελει και να πουλησει ετσι?Μην δωσεις καμμια σημασια στα σκευασματα που προτεινει για μενα.Αν σε ενδιαφερει ακολουθησε απλα την μεθοδο του.Εξαλλου ο μεσος μισθος στις ΗΠΑ ειναι 3.000 δολλαρια πολυ παραπανω απο οτι εδω. Το θέμα δνε είναι μόνο πως να χάσουμε τα κιλά.Αλλά και να διατηρηθούμε.Κανένα καλό appetite suppressant? Ακριβως ,αυτο που λες ειναι σωστο.Η συντριπτικη πλειοψηφια των ανθρωπων που ξερω που αδυνατισαν με τις γνωστες στερητικες μεθοδους,τα ξαναπηραν αλλοι γρηγορα αλλοι αργα.Και το αλλο το συστημα,ενα μικρο γευμα καθε 3 ωρες,για πολλους που σπουδαζουν η διαβαζουν απλα δεν ειναι πρακτικα εφικτο, και επισης τους στερει την χαρα του φαγητου.Να τσιμπας δηλαδη καθε 3 ωρες και ποτε να μην χορταινεις.Αυτο ειναι κολαση!Για αυτο και πολλοι ξεφευγουν και ξαναπαχαινουν η το καλυτερο που πετυχαινουν ειναι να μεινουν σταθεροι σε ενα μη ικανοποιητικο βαρος με ενα μη ικανοποιητικο σωμα. Ενω οταν τρως μια φορα την ημερα στις 7 ,λες δεν παει να καταστραφει ο κοσμος,δεν πανε να προσπαθουν να με κερασουν παχαιντικα σνακς,δεν πανε να πνιγουνε ολοι,ο κοσμος να χαλασει εγω θα φαω μια φορα και αυτη ειναι στις 7.Τερμα.Πως να μην αδυνατισεις οταν τρως μια φορα την ημερα μονο?Ποσο θα φας δεκα πιατα?Ασε που μετα απο μερικες βδομαδες,το σωμα σου συνηθιζει,το στομαχι σου μικραινει και δε γουσταρεις πια να φας παραπανω.Συνηθιζεις και εισαι μια χαρα και απολαμβανεις το αισθημα του ποσο ελαφρος και ενεργητικος εισαι σε ολη την διαρκεια της ημερας.Και το πρωι ξεκινας να καις αυτα που εμειναν απο το βραδινο φαγητο,που ετσι κι αλλιως τα ειχε αναγκη γιατι την προηγουμενη μερα δεν εχεις παλι μεχρι τις 7.Εχεις ενα μονιμο θερμιδικο ελλειμα και σιγουρα θα χανεις βαρος ανα βδομαδα.Εχω εναν φιλο που ειναι γλυκατζης και μερικες φορες τρωει καθε δυο μερες μετα το βραδινο του,ενα γλυκο.Και παλι χανει σταθερα ενα κιλο τον μηνα.Και απολαμβανει και χανει. Καποιους δεν τους παρακινει αυτη η διαιατα ,και ειναι απολυτα κατανοητο.Ειναι τι θελει ο καθενας στην ζωη του,τι τον εμπνεει.Εμενα με εμπνεει να εχω ενα σωμα σαν τον τυπο στο video και πλησιαζοντας χρονο με τον χρονο σε αυτο το σημειο,βλεπωντας το σωμα μου να βελτιωνεται,με το που αισθανομαι πιο υγειης και καθαρος και ελαφρυς,ειμαι ευτυχισμενος. http://www.youtube.com/watch?v=5ycipB9HJOI
marantonis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δεν καταλαβαίνω κάτι , εφόσον μετά θα θες να χάσεις τα κιλά που πήρες γιατί τρως πολύ και φαγητά που παχαίνουν ιδιαίτερος?.. Αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα και γουστάρει τον εαυτό του με τα κιλάκια του είναι μια χαρά ;) , αλλα όταν βλέπω (κυρίως γυναίκες το κάνουν αυτό) να τρώνε πολύ και παχυντικές τροφές και έπειτα να νιώθουν τύψεις και να λιώνουν στις γυμναστικές και στις εξαντλητικές δίαιτες να χάσουν τα κιλά που πήραν μου φαίνεται κάπως.. Και δεν το λέω για κάποιον συγκεκριμένο/συγκεκριμένη, απλά το θέμα είναι χάσιμο κιλών και υπάρχει πόλις κόσμος που κάνει αυτό που είπα. μα να μη σου περασει καν απ' το μυαλο οτι υποκειπτουν σ' αυτα, παροτι παχαινουν, επειδη ειναι ιδιαιτερα ευγευστα; λεω εγω τωρα, μια υποθεση κανω.
Ntinaras Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μου την σπάει αυτή η αδικία της φύσης Εμείς πρέπει να βγάλουμε μπρόκολα απο τα αυτιά και τρέχουμε σαν τις τρελλές στους διαδρόμους μπας και χάσουμε κάνα κιλό κι εσείς...απλά κόβετε το δεύτερο σουβλάκι που τρώτε τα μεσάνυχτα και αδυνατίζετε... σωπα,εσεις απλα για να φτασετε στο ιδανικο βαρος τρωτε λιγοτερο,τι να πω κι εγω που χρονια προσπαθω να παρω κιλο και εχω κολλησει στα 75.τι να κανω?να συμπιεζω το φαι με μεγγενη πριν το φαω?
marantonis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 σωπα,εσεις απλα για να φτασετε στο ιδανικο βαρος τρωτε λιγοτερο,τι να πω κι εγω που χρονια προσπαθω να παρω κιλο και εχω κολλησει στα 75.τι να κανω?να συμπιεζω το φαι με μεγγενη πριν το φαω? Αχ... αυτες οι κλασσικες γυναικειες-αντρικες αντιπαραθεσεις τυπου "εμεις-εσεις" ειναι πλεον πράισλες.
Dosas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Καποιους δεν τους παρακινει αυτη η διαιατα ,και ειναι απολυτα κατανοητο.Ειναι τι θελει ο καθενας στην ζωη του,τι τον εμπνεει.Εμενα με εμπνεει να εχω ενα σωμα σαν τον τυπο στο video και πλησιαζοντας χρονο με τον χρονο σε αυτο το σημειο,βλεπωντας το σωμα μου να βελτιωνεται,με το που αισθανομαι πιο υγειης και καθαρος και ελαφρυς,ειμαι ευτυχισμενος. http://www.youtube.com/watch?v=5ycipB9HJOI Φιλαράκι αν νομίζεις ότι η καρδιά και το συκώτι του τυπά που έκανες link είναι 'υγιής' τότε no comment.
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 μα να μη σου περασει καν απ' το μυαλο οτι υποκειπτουν σ' αυτα, παροτι παχαινουν, επειδη ειναι ιδιαιτερα ευγευστα; λεω εγω τωρα, μια υποθεση κανω. Το πρόβλημα είναι πως πολλοί ζουν για να τρώνε και δεν τρώνε για να ζήσουν. Για εμενα είναι ok και σωστό κάποιος να τρώει ότι του αρέσει εφόσον είναι συμβιβασμένος με την εικόνα του αλλα να τρώει και μετά να νιώθει άσχημα για αυτό μου φαίνεται τουλάχιστον για λύπηση. Δεν χρειάζεται να είναι όλοι/όλες μοντέλα και ούτε είναι λογικό αλλα άλλο να σου αρέσει αυτό που κανεις και άλλο να το κανεις και μετά να αισθάνεσαι άσχημα.
pankol Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Αλλα μερικες φορες δεν πειναω καθολου στην διαρκεια της μερας και τρωω κατευθειαν στις 7. Παντως ακομη και αν δεν τρωω τιποτε παντα το πρωι παιρνω ενα χαπακι πολυβιταμινες γιατι ειναι αντιοξειδωτικες και αντικαρκινικες και μετα το γυμναστηριο σιγουρα 1,1/2 scoop whey.Αυτο σιγουρα πριν το μοναδικο μου γευμα,το δειπνο κατα τις 7. εχω την εντύπωση, ότι αν δεν την παίρνεις μαζί με φαγητό την πολυβιταμίνη, τότε πάει χαμένη γιατί δεν μπορεί να αφομοιωθεί από τον οργανισμό. το γραφεί και από πίσω αν δεις, λέει να την παίρνεις μόνο μαζί με γεύμα...
santana99 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Κοιτα υπαρχουν μερικες μερες που πειναω λιγο και τοτε τρωω φουτα χαμηλου γλυκαιμικου δεικτη,οπως μηλο,γιαουρτι με 2%,αμυγδαλα,λαχανικα ωμα οπως πιπερια που μου αρεσει πολυ,κανενα scoop whey με μισο ποτηρι γαλα με % λιπαρα, οπως το Becel proactiv, σαλατα μαρουλι με τονο σε νερο. Οχι ολα αυτα ετσι?Κατι απο αυτα ,απλα σου παρεθεσα μερικα παραδειγματα.Βασικα ο Hofmekler λεει να υποτρωμε στην διαρκεια της μερας,και μετα γυρω στις 7-8 να τρωμε ενα πλουσιο αλλα καθαρο γευμα. Αλλα μερικες φορες δεν πειναω καθολου στην διαρκεια της μερας και τρωω κατευθειαν στις 7. Παντως ακομη και αν δεν τρωω τιποτε παντα το πρωι παιρνω ενα χαπακι πολυβιταμινες γιατι ειναι αντιοξειδωτικες και αντικαρκινικες και μετα το γυμναστηριο σιγουρα 1,1/2 scoop whey.Αυτο σιγουρα πριν το μοναδικο μου γευμα,το δειπνο κατα τις 7. Στην αλλη ερωτηση σου,τρωω υδατανθρακες αλλα χαμηλου γλυκαιμικου δεικτη.Γιατι?Γιατι επειδη οι συγκεκριμενοι απελευθερωνονται αργα στο σωμα,δεν ανεβαζουν ψηλα την ινσουλινη,επομενως και ενεργεια εχεις και δινεις ενεργεια στους μυες σου,και δεν παχαινεις.Τετοιου ειδους ειναι ας πουμε το ρυζι Basmati και το καφε ρυζι.Σημερα εφαγα ρυζι Basmati με κυβο knor,με ντοματουλα και πιπερια,χωρις λαδι, και τονο στο νερο.To λατρευω αυτο το φαγητο.Μοσχομυριζε ολο το σπιτι. Ξερω οτι ο Hofmekler λεει για καποια προιοντα κ.τ.λ. αλλα δεν δινω καμμια σημασια σε αυτα,μην ξεχναμε οτι ειμαστε σε μια καπιταλιστικη κοινωνια και ο τυπος θελει και να πουλησει ετσι?Μην δωσεις καμμια σημασια στα σκευασματα που προτεινει για μενα.Αν σε ενδιαφερει ακολουθησε απλα την μεθοδο του.Εξαλλου ο μεσος μισθος στις ΗΠΑ ειναι 3.000 δολλαρια πολυ παραπανω απο οτι εδω. Ακριβως ,αυτο που λες ειναι σωστο.Η συντριπτικη πλειοψηφια των ανθρωπων που ξερω που αδυνατισαν με τις γνωστες στερητικες μεθοδους,τα ξαναπηραν αλλοι γρηγορα αλλοι αργα.Και το αλλο το συστημα,ενα μικρο γευμα καθε 3 ωρες,για πολλους που σπουδαζουν η διαβαζουν απλα δεν ειναι πρακτικα εφικτο, και επισης τους στερει την χαρα του φαγητου.Να τσιμπας δηλαδη καθε 3 ωρες και ποτε να μην χορταινεις.Αυτο ειναι κολαση!Για αυτο και πολλοι ξεφευγουν και ξαναπαχαινουν η το καλυτερο που πετυχαινουν ειναι να μεινουν σταθεροι σε ενα μη ικανοποιητικο βαρος με ενα μη ικανοποιητικο σωμα. Ενω οταν τρως μια φορα την ημερα στις 7 ,λες δεν παει να καταστραφει ο κοσμος,δεν πανε να προσπαθουν να με κερασουν παχαιντικα σνακς,δεν πανε να πνιγουνε ολοι,ο κοσμος να χαλασει εγω θα φαω μια φορα και αυτη ειναι στις 7.Τερμα.Πως να μην αδυνατισεις οταν τρως μια φορα την ημερα μονο?Ποσο θα φας δεκα πιατα?Ασε που μετα απο μερικες βδομαδες,το σωμα σου συνηθιζει,το στομαχι σου μικραινει και δε γουσταρεις πια να φας παραπανω.Συνηθιζεις και εισαι μια χαρα και απολαμβανεις το αισθημα του ποσο ελαφρος και ενεργητικος εισαι σε ολη την διαρκεια της ημερας.Και το πρωι ξεκινας να καις αυτα που εμειναν απο το βραδινο φαγητο,που ετσι κι αλλιως τα ειχε αναγκη γιατι την προηγουμενη μερα δεν εχεις παλι μεχρι τις 7.Εχεις ενα μονιμο θερμιδικο ελλειμα και σιγουρα θα χανεις βαρος ανα βδομαδα.Εχω εναν φιλο που ειναι γλυκατζης και μερικες φορες τρωει καθε δυο μερες μετα το βραδινο του,ενα γλυκο.Και παλι χανει σταθερα ενα κιλο τον μηνα.Και απολαμβανει και χανει. Καποιους δεν τους παρακινει αυτη η διαιατα ,και ειναι απολυτα κατανοητο.Ειναι τι θελει ο καθενας στην ζωη του,τι τον εμπνεει.Εμενα με εμπνεει να εχω ενα σωμα σαν τον τυπο στο video και πλησιαζοντας χρονο με τον χρονο σε αυτο το σημειο,βλεπωντας το σωμα μου να βελτιωνεται,με το που αισθανομαι πιο υγειης και καθαρος και ελαφρυς,ειμαι ευτυχισμενος. http://www.youtube.com/watch?v=5ycipB9HJOI κατάλαβα...οπότε κοιτάω και λίγο τι παίζει με τον γλυκαιμικό δείκτη... χτες την ξεκίνησα και στην διάρκεια της μέρας δεν πείναγα όσο περίμενα...έτρωγα κανα φρουτάκι κανα ξυρό καρπό....το βράδυ έφαγα πολύ!! μιλάμε ευχαριστήθηκα φαγητό και νομίζω δεν θα μου κάνει και κακό....ζυγίστηκα χτες το πρωί, θα ξαναζυγιστώ και σε 6μέρες και θας πω αποτελέσματα....ντάξει ξεκίνησα και λίγο γυμναστική, τρέξιμο κανα τέταρτο (ναι ξέρω το ιδανικό μισή ώρα αλλά θα πάθω έμφραγμα), ίσως κανω κανα βαράκι και έτσι... για τα προϊόντα σίγουρα ρε συ δεν είναι ο "πνευματικός άνθρωπος" και τον ακολουθώ τυφλά....απλά βλέπεις πόσα υπάρχουν που μπορούν να βοηθήσουν την υγεία σου και γιατι τα αναφέρω; γιατί αν κάποιος χάσει 10-20 κιλά αμέσως νιώθει πιο ζωντανός, σαν να πετάει...και αυτό που επιδιώκει είναι η τελειότητα (κατά κάποιον τρόπο). τώρα ο τύπος που έβαλες στο βίντεο ντάξει, ο καθένας θέλει διαφορετικά πράγματα...δεν είναι πολύυυυυυυυ τούμπανο σαν μερικούς αλλά είναι άβολο να είσαι έτσι πιστεύω, στις διάφορες κινήσεις σου. Αλλά δεν μπορεί να σου πει κανείς κάτι, θυσιάζεις πχ την υγεία σου και καπνίζεις; ωραία θυσιάζεις την υγεία σου και είσαι τούμπανο, ο καθένας κάνει ότι θέλει για τον εαυτό του έχοντας επίγνωση αυτών που κάνει.... Κάτι αλλο άκουγα για τροφές που δεν δρουν καλά για την τεστοστερόνη, έχεις τπτ υπόψιν σου; για soy έλεγαν..που σημαίνει σόγια η καμία σχέση; χααχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα