nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Φιλαράκι αν νομίζεις ότι η καρδιά και το συκώτι του τυπά που έκανες link είναι 'υγιής' τότε no comment. Αυτοί πηγαίνουν δέκα φορες πιο πολύ από τον καθένα μας και κάνουν εξετάσεις και προσέχουν οποτε δεν παθαίνουν τίποτα τα συκώτια τους, όσο για την καρδια τους είναι δυνατή όπως όλων των αθλητών. Αν έχεις στοιχεια για το αντίθετο show them γιατί έχω άτομα που είναι χρονια σε αυτό και είναι υγιέστατοι (αυτό λένε και οι εξετάσεις που κάνουν συνεχώς).
Andreas2 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Κοιτα υπαρχουν μερικες μερες που πειναω λιγο και τοτε τρωω φουτα χαμηλου γλυκαιμικου δεικτη,οπως μηλο,γιαουρτι με 2%,αμυγδαλα,λαχανικα ωμα οπως πιπερια που μου αρεσει πολυ,κανενα scoop whey με μισο ποτηρι γαλα με % λιπαρα, οπως το Becel proactiv, σαλατα μαρουλι με τονο σε νερο. Οχι ολα αυτα ετσι?Κατι απο αυτα ,απλα σου παρεθεσα μερικα παραδειγματα.Βασικα ο Hofmekler λεει να υποτρωμε στην διαρκεια της μερας,και μετα γυρω στις 7-8 να τρωμε ενα πλουσιο αλλα καθαρο γευμα. Αλλα μερικες φορες δεν πειναω καθολου στην διαρκεια της μερας και τρωω κατευθειαν στις 7. Παντως ακομη και αν δεν τρωω τιποτε παντα το πρωι παιρνω ενα χαπακι πολυβιταμινες γιατι ειναι αντιοξειδωτικες και αντικαρκινικες και μετα το γυμναστηριο σιγουρα 1,1/2 scoop whey.Αυτο σιγουρα πριν το μοναδικο μου γευμα,το δειπνο κατα τις 7. Στην αλλη ερωτηση σου,τρωω υδατανθρακες αλλα χαμηλου γλυκαιμικου δεικτη.Γιατι?Γιατι επειδη οι συγκεκριμενοι απελευθερωνονται αργα στο σωμα,δεν ανεβαζουν ψηλα την ινσουλινη,επομενως και ενεργεια εχεις και δινεις ενεργεια στους μυες σου,και δεν παχαινεις.Τετοιου ειδους ειναι ας πουμε το ρυζι Basmati και το καφε ρυζι.Σημερα εφαγα ρυζι Basmati με κυβο knor,με ντοματουλα και πιπερια,χωρις λαδι, και τονο στο νερο.To λατρευω αυτο το φαγητο.Μοσχομυριζε ολο το σπιτι. Ξερω οτι ο Hofmekler λεει για καποια προιοντα κ.τ.λ. αλλα δεν δινω καμμια σημασια σε αυτα,μην ξεχναμε οτι ειμαστε σε μια καπιταλιστικη κοινωνια και ο τυπος θελει και να πουλησει ετσι?Μην δωσεις καμμια σημασια στα σκευασματα που προτεινει για μενα.Αν σε ενδιαφερει ακολουθησε απλα την μεθοδο του.Εξαλλου ο μεσος μισθος στις ΗΠΑ ειναι 3.000 δολλαρια πολυ παραπανω απο οτι εδω. Ακριβως ,αυτο που λες ειναι σωστο.Η συντριπτικη πλειοψηφια των ανθρωπων που ξερω που αδυνατισαν με τις γνωστες στερητικες μεθοδους,τα ξαναπηραν αλλοι γρηγορα αλλοι αργα.Και το αλλο το συστημα,ενα μικρο γευμα καθε 3 ωρες,για πολλους που σπουδαζουν η διαβαζουν απλα δεν ειναι πρακτικα εφικτο, και επισης τους στερει την χαρα του φαγητου.Να τσιμπας δηλαδη καθε 3 ωρες και ποτε να μην χορταινεις.Αυτο ειναι κολαση!Για αυτο και πολλοι ξεφευγουν και ξαναπαχαινουν η το καλυτερο που πετυχαινουν ειναι να μεινουν σταθεροι σε ενα μη ικανοποιητικο βαρος με ενα μη ικανοποιητικο σωμα. Ενω οταν τρως μια φορα την ημερα στις 7 ,λες δεν παει να καταστραφει ο κοσμος,δεν πανε να προσπαθουν να με κερασουν παχαιντικα σνακς,δεν πανε να πνιγουνε ολοι,ο κοσμος να χαλασει εγω θα φαω μια φορα και αυτη ειναι στις 7.Τερμα.Πως να μην αδυνατισεις οταν τρως μια φορα την ημερα μονο?Ποσο θα φας δεκα πιατα?Ασε που μετα απο μερικες βδομαδες,το σωμα σου συνηθιζει,το στομαχι σου μικραινει και δε γουσταρεις πια να φας παραπανω.Συνηθιζεις και εισαι μια χαρα και απολαμβανεις το αισθημα του ποσο ελαφρος και ενεργητικος εισαι σε ολη την διαρκεια της ημερας.Και το πρωι ξεκινας να καις αυτα που εμειναν απο το βραδινο φαγητο,που ετσι κι αλλιως τα ειχε αναγκη γιατι την προηγουμενη μερα δεν εχεις παλι μεχρι τις 7.Εχεις ενα μονιμο θερμιδικο ελλειμα και σιγουρα θα χανεις βαρος ανα βδομαδα.Εχω εναν φιλο που ειναι γλυκατζης και μερικες φορες τρωει καθε δυο μερες μετα το βραδινο του,ενα γλυκο.Και παλι χανει σταθερα ενα κιλο τον μηνα.Και απολαμβανει και χανει. Καποιους δεν τους παρακινει αυτη η διαιατα ,και ειναι απολυτα κατανοητο.Ειναι τι θελει ο καθενας στην ζωη του,τι τον εμπνεει.Εμενα με εμπνεει να εχω ενα σωμα σαν τον τυπο στο video και πλησιαζοντας χρονο με τον χρονο σε αυτο το σημειο,βλεπωντας το σωμα μου να βελτιωνεται,με το που αισθανομαι πιο υγειης και καθαρος και ελαφρυς,ειμαι ευτυχισμενος. http://www.youtube.com/watch?v=5ycipB9HJOI Καταλάβω κάποιος να θέλει να έχει κορμί,για υγεία,ομορφιά και δύναμη αλλά όχι και έτσι,τουλάχιστον στη φάτσα.Δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς.
santana99 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 ντάξει μωρέ αυτοι είναι επαγγελματίες, λεφτά βγάζουν από αυτό..............εσύ σίγουρα δεν θα τον φτάσεις ποτε....οχι μονο εσύ όλοι μας, γιατί αν τον φτάσεις τράβα βγάλε και λεφτά με το σώμα σου....κάτι που να τείνει σε αυτόν θα θες...
evabb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 παιδια, για να σας δωσω μια γυναικεια γνωμη, σωματα σαν αυτο στο βιντεο, τοσο πολυ γυμνασμενα και αφυσικα φουσκωμενα δεν αρεσουν στις περισσοτερες γυναικες. το φυσικα γυμνασμενο σωμα ναι ειναι πολυ ωραιο σαν του Hugh Jackman πχ, ή και λιγοτερο γυμνασμενο ας μην ειμαστε υπερβολικοι. αυτο ναι αυτο ναι αυτο ναι ΑΥΤΟ ΟΧΙ
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 παιδια, για να σας δωσω μια γυναικεια γνωμη, σωματα σαν αυτο στο βιντεο, τοσο πολυ γυμνασμενα και αφυσικα φουσκωμενα δεν αρεσουν στις περισσοτερες γυναικες. το φυσικα γυμνασμενο σωμα ναι ειναι πολυ ωραιο σαν του Hugh Jackman πχ, ή και λιγοτερο γυμνασμενο ας μην ειμαστε υπερβολικοι. αυτο ναι αυτο ναι αυτο ναι ΑΥΤΟ ΟΧΙ Θα συμφωνήσω σε αυτό και θα συμπληρώσω πως σώματα όπως το τελευταίο ψάχνουν συνήθως γυναίκες γυμνασμένες όπως αυτή .
The_Judas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Συμφωνώ με την evabb... αν και τα σώματα των ηθοποιών σπάνια είναι φυσικά γυμνασμένα. Αυτοί για τις ανάγκες κάθε ρόλου μπορεί να βάλουν ή να χάσουν 30 κιλά σε 1-2 μνήμες. παράδειγματος χάριν:
evabb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 ενταξει εβαλα ηθοποιους γτ αυτους ξερω, ειναι απλα μερικα παραδειγματα. εβαλα 3 διαφορετικους γιατι υπαρχουν διαφοροι σωματοτυποι, ογκωδεις,λιγοτερο ογκωδεις, αδυνατοι κτλ. τεσπα νομιζω οτι καταλαβενετε τι ενοω.
benign Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Ο τυπακος στο video που εβαλα ειναι ακριβως στα κιλα του Jackman οπως φαινεται στην φωτο της Ευας η εχει μικρη διαφορα.Απλα οταν κανουν επιδειξη ,βαζουν ενα ειδικο λαδι που τονιζει πολυ περισσοτερο το σωμα τους,φλεβες,κ.τ.λ. Παντως εχω δει αρκετους τυπους και Ελληνες και ξενους στο στυλ του τυπου που εβαλα στο video και σας πληροφορω οτι κανουν θραυση.Ο τυπος δεν ειναι τεραστιος,ειναι απλα πολυ γυμνασμενος. Η γνωμη μου για τον Jared Leto ειναι πως δεν εχει τιποτε το ωραιο σωματικα,ειναι πολυ συνηθισμενος,ενω ο τριτος κυριος που δεν τον γνωριζω ειναι εντελως θηλυπρεπης. Οταν εισαι αντρας και πας να γυμναστεις ,μπορει να μην θελεις να γινεις ακριβως σαν αυτον του video ,(που κατα την γνωμη μου ειναι εκπληκτικος, και δεν εχει καμμια σχεση με αυτον που εβαλες εσυ στην φωτο Ευα) αλλα οι αδυνατουληδες,γυναικωτοι,κατι σαν καρικατουρες τυποι στυλ anime,μαλλον δεν εμπνεουν τον μεσο αντρα που του αρεσει η γυμναστικη.Γιατι πολυ απλα ποιος ο λογος να γυμναζεσαι και να κοπιαζεις,αν ειναι να εισαι ενας εντελως συνηθισμενος,καθημερινος τυπος? nicoc89, Η γυμνασμενη γυναικα στην φωτο που εβαλες,ειναι το τελειο κορμι ,χωρις ραγαδες και αηδιαστικα λιπη.Ευτυχως εχω την χαρα να βλεπω παρομοιες στο γυμναστηριο που παω,και τις περακολουθω στενα ,ειδικα σε καποιες ασκησεις που ειναι απολαυση να τις βλεπεις.
Andreas2 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 παιδια, για να σας δωσω μια γυναικεια γνωμη, σωματα σαν αυτο στο βιντεο, τοσο πολυ γυμνασμενα και αφυσικα φουσκωμενα δεν αρεσουν στις περισσοτερες γυναικες. το φυσικα γυμνασμενο σωμα ναι ειναι πολυ ωραιο σαν του Hugh Jackman πχ, ή και λιγοτερο γυμνασμενο ας μην ειμαστε υπερβολικοι. αυτο ναι αυτο ναι αυτο ναι ΑΥΤΟ ΟΧΙ χαχα Prince of Persia ήταν και ξανθός αυτός κάποτε(όχι ο ηθοποιός).
evabb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Ο τυπακος στο video που εβαλα ειναι ακριβως στα κιλα του Jackman οπως φαινεται στην φωτο της Ευας η εχει μικρη διαφορα.Απλα οταν κανουν επιδειξη ,βαζουν ενα ειδικο λαδι που τονιζει πολυ περισσοτερο το σωμα τους,φλεβες,κ.τ.λ. Παντως εχω δει αρκετους τυπους και Ελληνες και ξενους στο στυλ του τυπου που εβαλα στο video και σας πληροφορω οτι κανουν θραυση.Ο τυπος δεν ειναι τεραστιος,ειναι απλα πολυ γυμνασμενος. Η γνωμη μου για τον Jared Leto ειναι πως δεν εχει τιποτε το ωραιο σωματικα,ειναι πολυ συνηθισμενος,ενω ο τριτος κυριος που δεν τον γνωριζω ειναι εντελως θηλυπρεπης. Οταν εισαι αντρας και πας να γυμναστεις ,μπορει να μην θελεις να γινεις ακριβως σαν αυτον του video ,(που κατα την γνωμη μου ειναι εκπληκτικος, και δεν εχει καμμια σχεση με αυτον που εβαλες εσυ στην φωτο Ευα) αλλα οι αδυνατουληδες,γυναικωτοι,κατι σαν καρικατουρες τυποι στυλ anime,μαλλον δεν εμπνεουν τον μεσο αντρα που του αρεσει η γυμναστικη.Γιατι πολυ απλα ποιος ο λογος να γυμναζεσαι και να κοπιαζεις,αν ειναι να εισαι ενας εντελως συνηθισμενος,καθημερινος τυπος? nicoc89, Η γυμνασμενη γυναικα στην φωτο που εβαλες,ειναι το τελειο κορμι ,χωρις ραγαδες και αηδιαστικα λιπη.Ευτυχως εχω την χαρα να βλεπω παρομοιες στο γυμναστηριο που παω,και τις περακολουθω στενα ,ειδικα σε καποιες ασκησεις που ειναι απολαυση να τις βλεπεις. ελα τωρα που ειναι το λαδι που κανει τον μυ να πεταγεται δεν ειμαστε στραβοι. επισης οι ανθρωποι γυμναζονται και να την υγεια τους οχι για να γινουν μπιλντερια. επισης αν σου διναν αυτη να μην την πηδαγες γτ εχει λιπακια και κιλακια
benign Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δες τε και αυτο το βιντεο γιατι καποιες φωτο που κυκλοφορουν ειναι επιτηδες μεγενθυμενες και παρουσιαζουν εξωπραγματικα σωματα.Εδω ,για την αναλογια σωματων το βαζω,εχουμε μια χρευτρια μπαλετου που διδασκει εναν bodybuilder πως να κανει πιο καλλιτεχνικα την επιδειξη του σωματος του πριν απο μια γυμναστικη επιδειξη.Εχουμε δηλαδη μια προβα,και αν δειτε το σωμα του αθλητη,ειναι φανταστικο,με μυικοτητα αλλα και καλαισθησια,λεπτη μεση,αρμονια σωματος κ.τ.λ. Ειναι λιγο αδεξιος στις κινησεις του,αλλα για αυτο και κανει μαθημα. http://www.youtube.com/watch?v=t0Wotr5ojjc&feature=fvst
santana99 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 ρε παιδιά η εύα συνεισφέρει την γνώμη της μπας και μας κάνει ανθρώπους και εσείς την κράζετε; :P εγώ προσωπικά γνωρίζω οτι οι γυναίκες δεν πολυγουστάρουν γυμνασμένα σώματα για διάφορους λόγους (ένας από αυτος είναι οτι θέλουν να είναι πιο αδύνατες από τους άντρες τους), όμως εγώ θα ήθελα πχ να είμαι σαν τον butler ή τον jackman και ας "θυσίαζα" ένα ποσοστό γυναικών... αυτό που λες benign ισχύει...ο τύπος φαίνεται τέρας για μερικούς όμως άμα έχεις εμπειρία και δεις πόσος είναι ο όμως του ή ο σκελετός του θα δεις οτι είναι μικρός σε σχέση με τους άλλους... κάποτε είχαμε ένα καθηγητή που είχα πολύ ωραίο σώμα και φαινόταν τούμπανο, μέχρι π μια μέρα καναμε παρέα και μιλάγαμε για γυμναστική και κλασσικά πιάνει ο ένας το χέρι του άλλου και παιδιά ήταν πραγματικά πολύ μικρότερο από όσο φαινόταν...οπότε μην σας ξεγελάει ένα γυμνασμένο σώμα ειδικά όταν έχει πάνω αυτά τα "λάδια" (και το μαύρισμα παίζει ρολο βεβαίως!) ΥΓ πάντως εύα από τις φώτο που έβαλες, ο 2ος έχει φυσιολογικό σώμα για εμένα (δεν λεω σε σχεση με εμένα, λέω αντικειμενικά) δλδ απο κοντά αν τον δεις και τον πιάσεις (χαχαχα) θα δεις οτι είναι πολύ φυσιολογικός.....ο 3ος δεν μου κάνει γυμνασμένος απλά αδύνατος...ξέρω πολλούς αδύνατους που φαίνονται έτσι... του 4ου πάντως θα ήθελα να έχω τις πάπιες του! χαχαχα φαίνονται δυνατά χέρια μαζί με τις παλάμες αλλά και πάλι πόσο μεγάλα δάχτυλα θα έχει; δεν είναι οσο φαίνεται λοιπόν είναι πολύ λιγότερο απλά μας δείχνει έτσι.... α και για την γκόμενα που λέτε ντάξει εμένα αν η γκόμενα έχει κοιλιακούς δεν μαρέσει τόσο...είναι πολύ ανδροπρεπές πως το λένε...αλλά μια σαν την jessica biel την θεωρώ πολύ ωραία.
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 ελα τωρα που ειναι το λαδι που κανει τον μυ να πεταγεται δεν ειμαστε στραβοι. επισης οι ανθρωποι γυμναζονται και να την υγεια τους οχι για να γινουν μπιλντερια. επισης αν σου διναν αυτη να μην την πηδαγες γτ εχει λιπακια και κιλακια Αυτό το αν σου δίνανε να μην την πήδαγες ισχύει μόνο για άτομα που βρίσκουν γκόμενα μόνο κατά τύχη και αν τους κάτσει δεν το σκέφτονται δεύτερη φορα γιατί είναι η μόνη τους ευκαιρία να πηδήξουν. Όμορφη η κοπελια στην φωτογραφία αλλα αν είσαι ωραίος μπορείς να βρείς πολύ καλύτερες. και παίζει ρολο και το πρόσωπο , γιατί κάποια με λίγα κιλάκια που είναι όμορφη δεν θα σε χαλάσει αλλα κάποια που η μούρη της είναι σαν τον εφιάλτη τον ίδιο μπααααααα
benign Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 ελα τωρα που ειναι το λαδι που κανει τον μυ να πεταγεται δεν ειμαστε στραβοι. επισης οι ανθρωποι γυμναζονται και να την υγεια τους οχι για να γινουν μπιλντερια. επισης αν σου διναν αυτη να μην την πηδαγες γτ εχει λιπακια και κιλακια Σε βλεπω λιγο ακραια στις αντιδρασεις σου καλη μου Ευα.Καταρχην εγω ποτε δεν πηδαω,παντα και μονο κανω ερωτα.Δεν κανω τον εξυπνο αλλα ετσι ειμαι σαν ανθρωπος.Αν ειναι γυναικες του ''πηδηματος'' τις αφηνω σε αλλους ''τυχερους'' με ψωμακια,που ταιριαζουν. Κατα δευτερο λογο,δεν κρινω την προσωπικοτητα μιας γυναικας απο το σωμα της,αλλα μονο απο την προσωπικοτητα της,(ενταξει μην ειναι και καμμια χοντροκολα και βυζου με τεραστια μπαλκονια,γιατι θα αηδιασω).Αλλα αν ειναι μια νορμαλ κοπελα,καπως προσεγμενη σωματικα,δεν θα ειχα προβλημα.Αν παλι ειχε την κορμαρα που εχει αυτη (στο video που κανω με αγαπη δωρο στους fellow insomniacs για να ξεκινησει καλα η μερα,ακομη καλυτερα.) http://www.youtube.com/watch?v=66-v0AaANHk (Σχολιο τυπου στο Youtube: ''Thank you god,for blessing us with the pause button!''
evabb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Σε βλεπω λιγο ακραια στις αντιδρασεις σου καλη μου Ευα.Καταρχην εγω ποτε δεν πηδαω,παντα και μονο κανω ερωτα.Δεν κανω τον εξυπνο αλλα ετσι ειμαι σαν ανθρωπος.Αν ειναι γυναικες του ''πηδηματος'' τις αφηνω σε αλλους ''τυχερους'' με ψωμακια,που ταιριαζουν. Κατα δευτερο λογο,δεν κρινω την προσωπικοτητα μιας γυναικας απο το σωμα της,αλλα μονο απο την προσωπικοτητα της,(ενταξει μην ειναι και καμμια χοντροκολα και βυζου με τεραστια μπαλκονια,γιατι θα αηδιασω).Αλλα αν ειναι μια νορμαλ κοπελα,καπως προσεγμενη σωματικα,δεν θα ειχα προβλημα.Αν παλι ειχε την κορμαρα που εχει αυτη (στο video που κανω με αγαπη δωρο στους fellow insomniacs για να ξεκινησει καλα η μερα,ακομη καλυτερα.) (Σχολιο τυπου στο Youtube: ''Thank you god,for blessing us with the pause button!'' αυτη μανα μου δεν ειναι νορμαλ καπως προσεγμενη! αυτη ειναι γυναικειο ντουκι. ουτε το 1% του γυναικειου πληθυσμου δεν ειναι ετσι, μονο επαγγελματιες αθλητριες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα