nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 αυτη μανα μου δεν ειναι νορμαλ καπως προσεγμενη! αυτη ειναι γυναικειο ντουκι. ουτε το 1% του γυναικειου πληθυσμου δεν ειναι ετσι, μονο επαγγελματιες αθλητριες. μάλλον το 1% ζει εκεί που συχνάζω γιατί έχω δει πολλές.
benign Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 αυτη μανα μου δεν ειναι νορμαλ καπως προσεγμενη! αυτη ειναι γυναικειο ντουκι. ουτε το 1% του γυναικειου πληθυσμου δεν ειναι ετσι, μονο επαγγελματιες αθλητριες. Θα συμφωνησω με τον Νικο Ευακι, ελα μια βολτα στο γυμναστηριο που παω στα Ανω Πατησια και θα δεις πολλες.Οχι ακριβως ετσι δεν ειναι ολες τοσο καλες,αλλα σε αυτο το στυλ,παρομοιες,ωραια,γυμνασμενα,υπεροχα σωματα.Τωρα το καλοκαιρι ειναι η καλυτερη οφθαλμολουτρικη περιοδος για τους αντρες στα γυμναστηρια.
Dark_son20 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 όμορφο σώμα η κοπέλα στο video αλλα όχι sexy.... δεν ξέρω αν πήγαινα να τη χαϊδέψω και ένιωθα το sixpack θα μου έπεφτε
benign Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 όμορφο σώμα η κοπέλα στο video αλλα όχι sexy.... δεν ξέρω αν πήγαινα να τη χαϊδέψω και ένιωθα το sixpack θα μου έπεφτε Πονηρε μαλλον θελεις και αλλα videos με αυτην! Γιατι αν επιανες χλαπατσα θα σου αρεσε?Ξερεις τι οπισθια εχουν τετοιες κοπελες?Θα μπορουσες να τα χαιδευεις ωρες ατελειωτες.Υπεροχη κοιλιτσα γραμμωμενη,αυτα ειναι.Οχι μασαζ σε νεροσακκουλα. http://www.youtube.com/watch?v=2wUggst2bPA&feature=relmfu
evabb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 παιρνω την νεροσακουλα μου και παω να πεσω απο κανα γκρεμο.
Dark_son20 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 δεν ξέρω τι εννοείς "νεροσακουλα". να πω την αλήθεια η κοπέλα μου είναι αρκετά πιο αδύνατη από ότι θα έπρεπε (όταν την βλέπουν οι συγγενείς όλοι προσπαθούν να την ταΐσουν ) αλλά στη κοιλίτσα έχει κάποια παχάκια και τα λατρεύω θέλω να μπορώ να δαγκώνω! και στους μυς δεν το κάνεις με ευκολία αυτό πχ από την κοκκινομάλλα και τη γυμνάστρια θα πήγαινα στη κοκκινομάλλα χωρίς καν δεύτερη σκέψη. έχω φίλη που είναι κτηνακι (γυμνάστρια) πολύ όμορφο σώμα αλλά είναι η μόνη φίλη μου που δεν θα μπορούσα να δω ποτέ σεξουαλικά.... και όχι λόγο ηθικών ενδοιασμών (δεν έχω τέτοιους) γενικά είναι στις προδιαγραφές του είδους να μας έλκει η καλύτερη τροφός για τους μελλοντικούς απογόνους. και ένα τέλεια γυμνασμένο θηλυκό σώμα δεν έχει αυτές τις προδιαγραφές, δεν διαφωνώ ότι είναι πολύ όμορφο αλλά δεν νιώθω έλξη...σίγουρα θα χαζέψω να το κοιτάω. αλλά έτσι κοιτάω και έναν γραμμωμένο άντρα που έχει πολύ όμορφο κορμί (τα "βοδακια" δεν μαρεσούν)
benign Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 παιρνω την νεροσακουλα μου και παω να πεσω απο κανα γκρεμο. Υπερβολες,μια νεα κοπελα με σωστη διατροφη και γυμναστικη μπορει να γινει θεα.Αρκει να θελουμε,Ευα πιστεψε με,αν ξεκινουσες γυμναστηριο και διατροφη λιγο πιο προσεκτικη,και εβλεπες τις αλλαγες πανω σου,θα γινοσουν φανατικη.Φυσικα δεν σε εχω δει,μπορει να εισαι πολυ γλυκια,γεματουλα και πολυ sexy ετσι?Τωρα μαλλον ξεφυγαμε,το θεμα μας ειναι γυμναστικη και καλη διατροφη ,οχι η σεξουαλικοτητα ,που ομολουγουμενως ειναι διαφορετικο για τον καθενα θεμα.
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μα ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Κάποια με πιασιματάκια (όχι παραπάνω κιλά , πιασιματάκια!..) θα μπορούσε να είναι φοβερή γκόμενα και αν τα έχανε να έχανε και αυτό το κάτι! Πάει ανάλογα με τον σωματότυπο και το πρόσωπο..ΚΑΙ είναι θέμα γούστου επίσης.
benign Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 δεν ξέρω τι εννοείς "νεροσακουλα". να πω την αλήθεια η κοπέλα μου είναι αρκετά πιο αδύνατη από ότι θα έπρεπε (όταν την βλέπουν οι συγγενείς όλοι προσπαθούν να την ταΐσουν ) αλλά στη κοιλίτσα έχει κάποια παχάκια και τα λατρεύω θέλω να μπορώ να δαγκώνω! και στους μυς δεν το κάνεις με ευκολία αυτό πχ από την κοκκινομάλλα και τη γυμνάστρια θα πήγαινα στη κοκκινομάλλα χωρίς καν δεύτερη σκέψη. έχω φίλη που είναι κτηνακι (γυμνάστρια) πολύ όμορφο σώμα αλλά είναι η μόνη φίλη μου που δεν θα μπορούσα να δω ποτέ σεξουαλικά.... και όχι λόγο ηθικών ενδοιασμών (δεν έχω τέτοιους) Ενταξει φιλε μου Dark, συμφωνω μαζι σου οτι στο σεξουαλικο θεμα ,καθε ανθρωπος εχει προσωπικα γουστα.Εγω απο την αλλη ,αν δεν εχει μια κοπελα κοριτσιστικο,λεπτο,γυμνασμενο σωμα,δεν παρακινουμαι ερωτικα.
evabb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Υπερβολες,μια νεα κοπελα με σωστη διατροφη και γυμναστικη μπορει να γινει θεα.Αρκει να θελουμε,Ευα πιστεψε με,αν ξεκινουσες γυμναστηριο και διατροφη λιγο πιο προσεκτικη,και εβλεπες τις αλλαγες πανω σου,θα γινοσουν φανατικη.Φυσικα δεν σε εχω δει,μπορει να εισαι πολυ γλυκια,γεματουλα και πολυ sexy ετσι?Τωρα μαλλον ξεφυγαμε,το θεμα μας ειναι γυμναστικη και καλη διατροφη ,οχι η σεξουαλικοτητα ,που ομολουγουμενως ειναι διαφορετικο για τον καθενα θεμα. κοιτα καποτε ημουν σχεδον σαν την κοπελα του βιντεο. ενταξει λιγοτερο γραμωμενη μην λεω και υπερβολες. απλα για να κανεις τετοιο σωμα θες και χρονο και χρημα κι εγω δεν εχω τπτ απο τα δυο, κυριως το δευτερο. ειμαι ενα κινουμενο ζυμαρι με σουξε, πρεπει ομως να κανω το σκατο μου παξιμαδι να αρχισω κανα κολυμπι, γτ τα γυμναστηρια και τα τρεξιματα τα βαριουμουν και τα βαριεμαι ελεεινα.
The_Judas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 πχ από την κοκκινομάλλα και τη γυμνάστρια θα πήγαινα στη κοκκινομάλλα χωρίς καν δεύτερη σκέψη. Συμφωνώ. Πάντως σε γενικές γραμμές το ωραίο σώμα είναι θέμα γονιδίων κατά 60%. Η διατροφή είναι ένα 20% και η γυμναστική ένα 20%. Ένας άντρας αν έχει ύψος, όγκο, μεγάλες πλάτες και ομοιομορφία θεωρείται σε γενικές γραμμές ωραίος. Η γυμναστική ούτε το ύψος αυξάνει ούτε σου μεγαλώνει την σκελετική δομή. Απλά σουλουπώνει τα ήδη υπάρχοντα προσόντα. Μια γυναίκα, αν έχει πληθωρικό στήθος και φυσιολογικές διαστάσεις θεωρείται ελκυστική. Αν πάλι η γυναίκα έχει μεγάλες πλάτες και όγκο ή περιφέρεια μέσης, αυτό είναι κάτι που δεν διορθώνεται. Βασικά η γυμναστική είναι περισσότερο χρήσιμη για λόγους υγείας. Ολοι αυτοί οι μονοκόμματοι bodybulders, που δεν μπορούν να τρέξουν πάνω από 500μ δεν με εμπνέουν για να κάνω αθλητισμό.
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Βασικά η γυμναστική είναι περισσότερο χρήσιμη για λόγους υγείας. Ολοι αυτοί οι μονοκόμματοι bodybulders, που δεν μπορούν να τρέξουν πάνω από 500μ δεν με εμπνέουν για να κάνω αθλητισμό. έχω δεί bodybuilder 1,95 115 κιλά να τρέχει για 40 λεπτά ακούραστος.
pankol Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Συμφωνώ. Πάντως σε γενικές γραμμές το ωραίο σώμα είναι θέμα γονιδίων κατά 60%. Η διατροφή είναι ένα 20% και η γυμναστική ένα 20%. Ένας άντρας αν έχει ύψος, όγκο, μεγάλες πλάτες και ομοιομορφία θεωρείται σε γενικές γραμμές ωραίος. Η γυμναστική ούτε το ύψος αυξάνει ούτε σου μεγαλώνει την σκελετική δομή. Απλά σουλουπώνει τα ήδη υπάρχοντα προσόντα. Μια γυναίκα, αν έχει πληθωρικό στήθος και φυσιολογικές διαστάσεις θεωρείται ελκυστική. Αν πάλι η γυναίκα έχει μεγάλες πλάτες και όγκο ή περιφέρεια μέσης, αυτό είναι κάτι που δεν διορθώνεται. Βασικά η γυμναστική είναι περισσότερο χρήσιμη για λόγους υγείας. Ολοι αυτοί οι μονοκόμματοι bodybulders, που δεν μπορούν να τρέξουν πάνω από 500μ δεν με εμπνέουν για να κάνω αθλητισμό. φίλε μου, μαλλον δεν τα ξέρεις και πολύ καλά τα πράγματα. οι επαγγελματίες bodybuilders κάνουν τουλάχιστον 1-2 ώρες τη μέρα αερόβιο, για αυτό εξάλλου έχουν και λίπος 5% και κάτω... το σώμα του μπορεί ο καθένας να το φτιάξει ανεξάρτητα από τα γονίδια. απλά υπάρχουν μερικοί προικισμένοι που χρειάζονται λιγότερη προσπάθεια για να φτάσουν σε ένα καλό σημείο. μεγάλο ρόλο παίζει πρώτα η γυμναστική και κατά δεύτερο ρόλο η διατροφή...
evabb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 φίλε μου, μαλλον δεν τα ξέρεις και πολύ καλά τα πράγματα. οι επαγγελματίες bodybuilders κάνουν τουλάχιστον 1-2 ώρες τη μέρα αερόβιο, για αυτό εξάλλου έχουν και λίπος 5% και κάτω... το σώμα του μπορεί ο καθένας να το φτιάξει ανεξάρτητα από τα γονίδια. απλά υπάρχουν μερικοί προικισμένοι που χρειάζονται λιγότερη προσπάθεια για να φτάσουν σε ένα καλό σημείο. μεγάλο ρόλο παίζει πρώτα η γυμναστική και κατά δεύτερο ρόλο η διατροφή... α στο καλο. γελασαμε παλι
santana99 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 παιρνω την νεροσακουλα μου και παω να πεσω απο κανα γκρεμο. αμάν όλες τα ίδια! οι γυναίκες θέλετε να φαίνεστε ωραίες σε εμάς παραπάνω από όσο θέλουμε εμείς να είστε.... ειδικά με το θέμα κοιλιάς παθαίνετε ψυχολογικό... σίγουρα μια αδύνατη κοιλιά (δεν εννοώ με κοιλιακούς) είναι πολύ ωραία αλλά όχι οτι λίγη κοιλίτσα είναι και άσχημη....είναι μαλακιά και ωραία να την ζουπάς!!! χαχαχα (εμένα μαρεσει πάντως!) αυτά είναι γούστα βέβαια. όσον αφορά τους κοιλιακούς σε γκόμενες δεν ξέρω, μου φαίνεται ότι όταν την ακούμπαγα εκεί να ένιωθα πως πιάνω το 6πακ κανενός φίλου μου και θα ξενέρωνα, αλλά και πάλι λέω γούστα είναι αυτά...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα