Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αμάν όλες τα ίδια!

οι γυναίκες θέλετε να φαίνεστε ωραίες σε εμάς παραπάνω από όσο θέλουμε εμείς να είστε....

ειδικά με το θέμα κοιλιάς παθαίνετε ψυχολογικό...

σίγουρα μια αδύνατη κοιλιά (δεν εννοώ με κοιλιακούς) είναι πολύ ωραία αλλά όχι οτι λίγη κοιλίτσα είναι και άσχημη....είναι μαλακιά και ωραία να την ζουπάς!!! χαχαχα (εμένα μαρεσει πάντως!)

αυτά είναι γούστα βέβαια.

όσον αφορά τους κοιλιακούς σε γκόμενες δεν ξέρω, μου φαίνεται ότι όταν την ακούμπαγα εκεί να ένιωθα πως πιάνω το 6πακ κανενός φίλου μου και θα ξενέρωνα, αλλά και πάλι λέω γούστα είναι αυτά...! :-D

πιάνεις το 6πακ των φίλων σου ; :P

Δημοσ.

αμάν όλες τα ίδια!

οι γυναίκες θέλετε να φαίνεστε ωραίες σε εμάς παραπάνω από όσο θέλουμε εμείς να είστε....

ειδικά με το θέμα κοιλιάς παθαίνετε ψυχολογικό...

σίγουρα μια αδύνατη κοιλιά (δεν εννοώ με κοιλιακούς) είναι πολύ ωραία αλλά όχι οτι λίγη κοιλίτσα είναι και άσχημη....είναι μαλακιά και ωραία να την ζουπάς!!! χαχαχα (εμένα μαρεσει πάντως!)

αυτά είναι γούστα βέβαια.

όσον αφορά τους κοιλιακούς σε γκόμενες δεν ξέρω, μου φαίνεται ότι όταν την ακούμπαγα εκεί να ένιωθα πως πιάνω το 6πακ κανενός φίλου μου και θα ξενέρωνα, αλλά και πάλι λέω γούστα είναι αυτά...! :-D

+1

Δε μου αρέσουν καθόλου οι γυμνασμένες γυναίκες.

Ναι μεν την θέλω αδύνατη αλλά αγύμναστη ή άντε ελαφρά γυμνασμένη.Μου αρέσει να είναι μαλακή η κοιλιά της και τα μπράτσα της.Να τα ζουπάς,να χαϊδεύεις κτλ.

Δημοσ.

μανια με το ζουπηγμα που εχετε ολοι οι αντρες :mad: :mad: :mad:

ναι, κάνε πως δεν σου αρέσει :devil:

Δημοσ.

οχι ρε δεν μου αρεσει γτ ποναει.

γυναίκες .. ευαίσθητες .. και μόλις τις απατήσεις ξυπνάει ο machete μέσα τους.

Δημοσ.

χαχαχα όντως πονάει....ε να μας λέτε πιο σιγά ξέρω εγώ....να θέτετε όρους! :P

αλλά μια απαλή κοιλίτσα ή χέρι ή μπούτι μπορώ να το χαϊδεύω για πάντα χαχα!

Δημοσ.

Πάντως με τις γυναίκες δεν μπορείς ποτε να είσαι σίγουρος , γιατί μπορεί να σου πει "ΜΗ, ΠΟΝΑΕΙ" και μετά από λίγα λεπτά "ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ". :devil:

:lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

fixed

Αυτό το διευκρινίζεις λίγο ? εννοείς ηλικιακά?, ότι είναι σοβαροί/ώριμοι στην συμπεριφορά τους?

Δημοσ.

καλά το έχουμε πηδήξει στο οφτοπικ το θέμα.... το λέω αγόρια γιατί έχει πλάκα....εννοώ όλα τα ανδροειδές τελοςπάντων χαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...