marios32 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 αμάν όλες τα ίδια! οι γυναίκες θέλετε να φαίνεστε ωραίες σε εμάς παραπάνω από όσο θέλουμε εμείς να είστε.... ειδικά με το θέμα κοιλιάς παθαίνετε ψυχολογικό... σίγουρα μια αδύνατη κοιλιά (δεν εννοώ με κοιλιακούς) είναι πολύ ωραία αλλά όχι οτι λίγη κοιλίτσα είναι και άσχημη....είναι μαλακιά και ωραία να την ζουπάς!!! χαχαχα (εμένα μαρεσει πάντως!) αυτά είναι γούστα βέβαια. όσον αφορά τους κοιλιακούς σε γκόμενες δεν ξέρω, μου φαίνεται ότι όταν την ακούμπαγα εκεί να ένιωθα πως πιάνω το 6πακ κανενός φίλου μου και θα ξενέρωνα, αλλά και πάλι λέω γούστα είναι αυτά...! πιάνεις το 6πακ των φίλων σου ;
Merdock Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 αμάν όλες τα ίδια! οι γυναίκες θέλετε να φαίνεστε ωραίες σε εμάς παραπάνω από όσο θέλουμε εμείς να είστε.... ειδικά με το θέμα κοιλιάς παθαίνετε ψυχολογικό... σίγουρα μια αδύνατη κοιλιά (δεν εννοώ με κοιλιακούς) είναι πολύ ωραία αλλά όχι οτι λίγη κοιλίτσα είναι και άσχημη....είναι μαλακιά και ωραία να την ζουπάς!!! χαχαχα (εμένα μαρεσει πάντως!) αυτά είναι γούστα βέβαια. όσον αφορά τους κοιλιακούς σε γκόμενες δεν ξέρω, μου φαίνεται ότι όταν την ακούμπαγα εκεί να ένιωθα πως πιάνω το 6πακ κανενός φίλου μου και θα ξενέρωνα, αλλά και πάλι λέω γούστα είναι αυτά...! +1 Δε μου αρέσουν καθόλου οι γυμνασμένες γυναίκες. Ναι μεν την θέλω αδύνατη αλλά αγύμναστη ή άντε ελαφρά γυμνασμένη.Μου αρέσει να είναι μαλακή η κοιλιά της και τα μπράτσα της.Να τα ζουπάς,να χαϊδεύεις κτλ.
evabb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 μανια με το ζουπηγμα που εχετε ολοι οι αντρες :mad:
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 μανια με το ζουπηγμα που εχετε ολοι οι αντρες :mad: ναι, κάνε πως δεν σου αρέσει
evabb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 ναι, κάνε πως δεν σου αρέσει οχι ρε δεν μου αρεσει γτ ποναει.
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 οχι ρε δεν μου αρεσει γτ ποναει. γυναίκες .. ευαίσθητες .. και μόλις τις απατήσεις ξυπνάει ο machete μέσα τους.
evabb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 γυναίκες .. ευαίσθητες .. και μόλις τις απατήσεις ξυπνάει ο machete μέσα τους. :rolleyes:
santana99 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 χαχαχα όντως πονάει....ε να μας λέτε πιο σιγά ξέρω εγώ....να θέτετε όρους! αλλά μια απαλή κοιλίτσα ή χέρι ή μπούτι μπορώ να το χαϊδεύω για πάντα χαχα!
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Πάντως με τις γυναίκες δεν μπορείς ποτε να είσαι σίγουρος , γιατί μπορεί να σου πει "ΜΗ, ΠΟΝΑΕΙ" και μετά από λίγα λεπτά "ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ". :lol:
santana99 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 και που τους θετουμε, τους γραφετε. με λάθος αγόρια κάνεις παρέα τοτε
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 fixed Αυτό το διευκρινίζεις λίγο ? εννοείς ηλικιακά?, ότι είναι σοβαροί/ώριμοι στην συμπεριφορά τους?
santana99 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 καλά το έχουμε πηδήξει στο οφτοπικ το θέμα.... το λέω αγόρια γιατί έχει πλάκα....εννοώ όλα τα ανδροειδές τελοςπάντων χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα