Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό το διευκρινίζεις λίγο ? εννοείς ηλικιακά?, ότι είναι σοβαροί/ώριμοι στην συμπεριφορά τους?

και τα δυο.

Δημοσ.

και τα δυο.

Στο δεύτερο συμφωνώ αν σου αρέσει η μούχλα , στο πρώτο διαφωνώ για πολλούς λόγους τους οποιους βαριέμαι να αναφέρω

Δημοσ.

define μουχλα.

Άνθρωπος κάτω των 25 που κάθεται ήσυχος πάντα και παντού , δεν κάνει ποτε καφρίλα , αν κάνουν άτομα από την παρέα του καφρίλα μέσα σε κόσμο θα κοκκινίσει/κρίνετε η θα νευριάσει , αν γίνει φασαρία θα προτιμήσει να καλέσει τους μπάτσους η να απομακρυνθεί αντί να το λύσει με αυτόν που τσακώθηκε.

Δηλαδή με μια λέξη μούχλα.

Δημοσ.

Άνθρωπος κάτω των 25 που κάθεται ήσυχος πάντα και παντού , δεν κάνει ποτε καφρίλα , αν κάνουν άτομα από την παρέα του καφρίλα μέσα σε κόσμο θα κοκκινίσει/κρίνετε η θα νευριάσει , αν γίνει φασαρία θα προτιμήσει να καλέσει τους μπάτσους η να απομακρυνθεί αντί να το λύσει με αυτόν που τσακώθηκε.

Δηλαδή με μια λέξη μούχλα.

αυτο που περιγραφεις αλλα και το αντιθετο του οπως το θετεις ειναι μαλακες.

υγ δεν παω με αντρες κατω των 25 πια

Δημοσ.

αυτο που περιγραφεις αλλα και το αντιθετο του οπως το θετεις ειναι μαλακες.

Δηλαδή θεωρείς μαλακες αυτούς που όταν τους την βαρέσει αρχίζουν τις καφρίλες μέσα στον κόσμο και όταν ξεκινήσει καβγάς θα πλακωθούν στο ξύλο ? δηλαδή πως θα σου φαινόταν αν κάποιος σε ενοχλούσε την ώρα που είχες βγει έξω με το αγόρι σου και το αγόρι σου τον απειλούσε ότι θα καλέσει την αστυνομία η σε έπαιρνε να φύγετε ?

υγ δεν παω με αντρες κατω των 25 πια

Για αυτό σε ρώτησα για θέμα ηλικίας. Για τόσο μεγάλους δεν ξέρω , όταν φτάσω και εγώ σε αυτή την ηλικία θα σου πω , ίσως να έχει αλλάξει και ο χαρακτήρας μου.

------------------------------

Στο θέμα μας τώρα. Για απώλεια βάρους να θυμάστε πως πρέπει να τηρείται την διατροφή σας.

Και πολύ καλο θα ήταν να κάνατε μια ώρα την ημερα αερόβια, θα βλέπατε τρελα αποτελέσματα

Δημοσ.

Δηλαδή θεωρείς μαλακες αυτούς που όταν τους την βαρέσει αρχίζουν τις καφρίλες μέσα στον κόσμο και όταν ξεκινήσει καβγάς θα πλακωθούν στο ξύλο ? δηλαδή πως θα σου φαινόταν αν κάποιος σε ενοχλούσε την ώρα που είχες βγει έξω με το αγόρι σου και το αγόρι σου τον απειλούσε ότι θα καλέσει την αστυνομία η σε έπαιρνε να φύγετε ?

ναι τους καφρους του θεωρω μαλακες. το να με υπερασπιστει αν καποιος με πειραξει χοντρα αυτο ειναι λογικο και αναμενωμενο. αν ειναι ενα απλο σφυριγμα γιατι να αρχισε καυγα και να γαμηθει η βραδια μας οταν με ενα απλο αγριο βλεμα μπαινει ο αλλος στην θεση του;

Δημοσ.

Νομιζω τα μπερδευεις. αλλο το δευτερο αλλο το πρωτο.

Αυτους που αρχιζει καφριλες(αναλογα και τι εννοεις βεβαια,διευκρινισε το) για μενα ειναι καφρος μαλακας. Τωρα ναι αν καποιος στο ξεκαρφωτο πιασει τον κωλο της δικιας μου εννοειται οτι ειμαι ετοιμος να φαει το μπουκαλι της μπυρας στο κεφαλι αν χρειαστει. Αλλα δεν μου χει τυχει ποτε.

EDIT# +1 στο αποπανω ποστ της εβαςς

Δημοσ.

πειτε τωρα καμια καλη διαιτα και για μενα :-D

Κομμένα τα γλυκα , τα τηγανητά , τα αναψυκτικά και οτιδήποτε λιπαρό.

Δημοσ.

Κομμένα τα γλυκα , τα τηγανητά , τα αναψυκτικά και οτιδήποτε λιπαρό.

ναι και χανωωωωω ουυυυ. τι να σου πω. κολλημενη στα 64 κιλα αντε να παω 63.

Δημοσ.

ναι και χανωωωωω ουυυυ. τι να σου πω. κολλημενη στα 64 κιλα αντε να παω 63.

Πρέπει να αρχίσεις αερόβια. Αν πας σε ένα γυμναστήριο και κανεις κάθε μέρα από μιση στην αρχή και πιο μετά μια ώρα διάδρομο θα δεις αποτελέσματα. Μην περιμένεις να χάσεις μονο με δίαιτα γιατί θα είναι λίγο δύσκολο , λόγο ότι δεν έχεις πολλά παραπάνω κιλά , αν ήσουν 80 κιλά θα έχανες με δίαιτα , τώρα τι να χάσεις ? πρέπει να κανεις αερόβια. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...