evabb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Πρέπει να αρχίσεις αερόβια. Αν πας σε ένα γυμναστήριο και κανεις κάθε μέρα από μιση στην αρχή και πιο μετά μια ώρα διάδρομο θα δεις αποτελέσματα. Μην περιμένεις να χάσεις μονο με δίαιτα γιατί θα είναι λίγο δύσκολο , λόγο ότι δεν έχεις πολλά παραπάνω κιλά , αν ήσουν 80 κιλά θα έχανες με δίαιτα , τώρα τι να χάσεις ? πρέπει να κανεις αερόβια. νομιζω εχεις δικιο εδω. ακριβως επειδη ειναι 4 κιλα μονο δεν πιανουν οι διαιτες εκτος αν ειναι πραγματικα λιμοκτονικες . κατα τ αλλα δεν πινω αναψυκτικα, ουτε τρωω τηγανιτα (μια δυο φορες το διμηνο το πολυ). οκ τα γλυκα ειναι ενα προβληματακι αλλα δεν λυσαω καθε μερα. με πιανει κατα περιοδους. κανα ποτηρι κρασι που και που με το φαγητο παχαινει πολυ;
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 νομιζω εχεις δικιο εδω. ακριβως επειδη ειναι 4 κιλα μονο δεν πιανουν οι διαιτες εκτος αν ειναι πραγματικα λιμοκτονικες . κατα τ αλλα δεν πινω αναψυκτικα, ουτε τρωω τηγανιτα (μια δυο φορες το διμηνο το πολυ). οκ τα γλυκα ειναι ενα προβληματακι αλλα δεν λυσαω καθε μερα. με πιανει κατα περιοδους. κανα ποτηρι κρασι που και που με το φαγητο παχαινει πολυ; Όχι ρε σι δεν είναι τραγικό να πίνεις ένα ποτήρι κρασί με το φαγητό σου , απλά πρέπει να αρχίσεις αερόβια ώστε να διώξεις αυτά τα τελευταία, γιατί τα τελευταία κιλά φεύγουν πιο δύσκολα πάντα και χρειάζεται υπομονή και επιμονη.
evabb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Όχι ρε σι δεν είναι τραγικό να ποιείς ένα ποτήρι κρασί με το φαγητό σου , απλά πρέπει να αρχίσεις αερόβια ώστε να διώξεις αυτά τα τελευταία, γιατί τα τελευταία κιλά φεύγουν πιο δύσκολα πάντα και χρειάζεται υπομονή και επιμονη. μα δεν ειναι τελευταια. δεν ημουν ποτε παραπανω. απλα εχουν κατσει πανω μου εδω και μερικα χρονια.
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 μα δεν ειναι τελευταια. δεν ημουν ποτε παραπανω. απλα εχουν κατσει πανω μου εδω και μερικα χρονια. δεν πειράζει , αν ξεκινήσεις αερόβια και μειώσεις τα γλυκά θα φύγουν αρκετά εύκολα . Εμενα η γνώμη μου είναι να τα έκοβες τελείως τα γλυκα , αλλα αν δεν μπορείς δεν υπάρχει λόγος να πιέζεσαι , απλά μείωσε τα.
-nick- Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Αν δεν γουσταρεις γυμναστηρια (επειδη ουτε εγω γουσταρω) αρχισε κολυμπι. Βεβαια εγω παρολο το κολυμπι επειδη ετρωγα 4 γευματα τη μερα, τα 2 απο τα οποια ηταν φουλ, πηρα κιλα (μυικο ογκο σε χερια/πλατες/στηθος και αναποφευκτα κ λιπος) αλλα αν τρως λιγο στανταρ θα χασεις (και θα σφιξεις κιολας ) Δυστυχως επειδη ο μαλακας εβγαλα τον ωμο μου και εχω και εξεταστικη, για κανα μηνα δεν εχω γυμναστει καθολου, και εχω χασει καποια κιλα παλι (εγω με τη γυμναστικη βαζω αντι να χανω )
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Αν δεν γουσταρεις γυμναστηρια (επειδη ουτε εγω γουσταρω) αρχισε κολυμπι. Βεβαια εγω παρολο το κολυμπι επειδη ετρωγα 4 γευματα τη μερα, τα 2 απο τα οποια ηταν φουλ, πηρα κιλα (μυικο ογκο σε χερια/πλατες/στηθος και αναποφευκτα κ λιπος) αλλα αν τρως λιγο στανταρ θα χασεις (και θα σφιξεις κιολας ) και το κολύμπι αερόβια είναι
evabb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Αν δεν γουσταρεις γυμναστηρια (επειδη ουτε εγω γουσταρω) αρχισε κολυμπι. Βεβαια εγω παρολο το κολυμπι επειδη ετρωγα 4 γευματα τη μερα, τα 2 απο τα οποια ηταν φουλ, πηρα κιλα (μυικο ογκο σε χερια/πλατες/στηθος και αναποφευκτα κ λιπος) αλλα αν τρως λιγο στανταρ θα χασεις (και θα σφιξεις κιολας ) εισαι το αλτερ εγκο μου, διαβασες το μυαλο μου. σημερα κοιταγα τις ταριφες της πισινας. θελει απαραιτητα ομως σκουφακι ε; και γυαλακια να υποθεσω γτ δεν μπορω να μην βλεπω που πηγαινω και στουκαρω πουθενα δεν πειράζει , αν ξεκινήσεις αερόβια και μειώσεις τα γλυκά θα φύγουν αρκετά εύκολα . Εμενα η γνώμη μου είναι να τα έκοβες τελείως τα γλυκα , αλλα αν δεν μπορείς δεν υπάρχει λόγος να πιέζεσαι , απλά μείωσε τα. κατα καιρους ειμαι στο μηδεν απο γλυκα και μετα λεω ε ας φαω ενα καιρο εχω, και ξανακυλαω
-nick- Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 και το κολύμπι αερόβια είναι Προφανως, captain obvious. evα , ναι θελει σκουφακι υποχρεωτικα. Τα γυαλακια ειναι προαιρετικα αλλα ειναι χρησιμα αλλιως θα τσουζουν τα ματια σου απο το χλωριο.
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 κατα καιρους ειμαι στο μηδεν απο γλυκα και μετα λεω ε ας φαω ενα καιρο εχω, και ξανακυλαω Μπορείς να κανεις αυτό , όταν θα θέλεις να φας γλυκό και δεν θα μπορείς να αντισταθείς πάρε ένα κουταλάκι του γλυκού , φάτο και πιες πολύ κρύο νερό λογικά θα φουσκώσεις και δεν θα θέλεις άλλο. Εγώ τουλάχιστον αυτό είχα κάνει μια φορα που μου ήρθε για γλυκό και ήμουν σε διατροφή.
evabb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Προφανως, captain obvious. evα , ναι θελει σκουφακι υποχρεωτικα. Τα γυαλακια ειναι προαιρετικα αλλα ειναι χρησιμα αλλιως θα τσουζουν τα ματια σου απο το χλωριο. αυτο λεω κι εγω. να υποθεσω οτι το ολοσωμο μαγιο ειναι πιο βολικο αν θες πραγματικα να γυμναστεις ε; Μπορείς να κανεις αυτό , όταν θα θέλεις να φας γλυκό και δεν θα μπορείς να αντισταθείς πάρε ένα κουταλάκι του γλυκού , φάτο και pies πολύ κρύο νερό λογικά θα φουσκώσεις και δεν θα θέλεις άλλο. Εγώ τουλάχιστον αυτό είχα κάνει μια φορα που μου ήρθε για γλυκό και ήμουν σε διατροφή. σωστος, ωραιο τιπ
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Για κολύμπι γιατί σε πισίνα; Καλοκαίρι είναι, θάλασσες έχουμε μια χαρά και χωρίς ταρίφα
evabb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Για κολύμπι γιατί σε πισίνα; Καλοκαίρι είναι, θάλασσες έχουμε μια χαρά και χωρίς ταρίφα δεν πηγαινω καθε μερα για μπανιο στην θαλασσα οταν ειμαι στην ελλαδα. πεφτει και κομματακι μακρια και εχω και 4 για τον αυγουστο. και οταν παω εχεις την εντυπωση οτι με αφηνει να κολυμπησω και πολυ το μωρο μου
-nick- Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 αυτο λεω κι εγω. να υποθεσω οτι το ολοσωμο μαγιο ειναι πιο βολικο αν θες πραγματικα να γυμναστεις ε; Οχι απαραιτητα. Τις πιο πολλες τις βλεπω χωρις ολοσωμο.
evabb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Οχι απαραιτητα. Τις πιο πολλες τις βλεπω χωρις ολοσωμο. οκ, παντως κοιταξα στο σαιτ ενος μαγαζιου εδω, πολυ φτηνα και τα γυαλακια και τα σκουφακια και τα μαγιο. με 20 ευρω τα εχεις παρει ολα.
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δεν σε πιάνω. Από τον Πόρο δεν είσαι; Ή Αθήνα; Τα 4 που έχεις για αύγουστο τί είναι, τί 4 ? Αυτό με το μωρό κανόνισέ το εκεί κόλλησες γυμναστήτε μαζί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα