evabb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δεν σε πιάνω. Από τον Πόρο δεν είσαι; Ή Αθήνα; Τα 4 που έχεις για αύγουστο τί είναι, τί 4 ? Αυτό με το μωρό κανόνισέ το εκεί κόλλησες γυμναστήτε μαζί στις βρυξελλες ζω και κατεβενω στην αθηνα και στον πορο στις διακοπες. 4 ειναι τα μαθηματα που δινω τον αυγουστο. ε τωρα με το μωρο
santana99 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 εύα τι ύψος έχεις; ότι διατροφή και να ακολουθήσεις το θέμα είναι να μην πιέζεσαι και στο τέλος τα παρατάς ή κάνεις μεγάλες παρασπονδίες... γιατί θα καταλήξεις με παραπάνω κιλά. κάνε μερικές ασκήσεις, και να σου πω και κάτι, σκέψου μια γκόμενα που την θεωρείς ωραία (με ωραίο σώμα).... αν έχεις αυτό το σώμα θα σε πείραζε η ζυγαριά αν έγραφε 58 ή 72;; αν όχι τότε εστίασε σε συγκεκριμένες περιοχές, πχ αν νομίζεις ότι έχεις την κοιλιά μου (μια αξιοσέβαστη κοιλιά τελοςπαντων χαχα) τότε κάνε κοιλιακούς και ασκήσεις γενικά για την κοιλιά....και πάει λέγοντας για εσωτερικό μπουτιών, κώλο, ψωμιά κτλπ
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 εύα τι ύψος έχεις; ότι διατροφή και να ακολουθήσεις το θέμα είναι να μην πιέζεσαι και στο τέλος τα παρατάς ή κάνεις μεγάλες παρασπονδίες... γιατί θα καταλήξεις με παραπάνω κιλά. κάνε μερικές ασκήσεις, και να σου πω και κάτι, σκέψου μια γκόμενα που την θεωρείς ωραία (με ωραίο σώμα).... αν έχεις αυτό το σώμα θα σε πείραζε η ζυγαριά αν έγραφε 58 ή 72;; αν όχι τότε εστίασε σε συγκεκριμένες περιοχές, πχ αν νομίζεις ότι έχεις την κοιλιά μου (μια αξιοσέβαστη κοιλιά τελοςπαντων χαχα) τότε κάνε κοιλιακούς και ασκήσεις γενικά για την κοιλιά....και πάει λέγοντας για εσωτερικό μπουτιών, κώλο, ψωμιά κτλπ ΔΕΝ γίνετε να χάσεις λίπος σε συγκεκριμένο μέρος του σώματος , ότι χάνεις είναι από όλο σου το σώμα.
evabb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 ευτυχως που δεν εχω δλδ τοπικο παχος. εχω μονο ολικο :lol:
evabb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 κωλικο, μπουτικο, μπρατσικο, πλατικο, κοιλικο, οτι θες εχει το μενου.
firewalker Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Ήμουν 100 κιλά. Σταμάτησα να τρώω γρήγορα, το πολύ ψωμί, ελαχιστοποίησα το βραδινό και έκανα πολύ ποδήλατο. Έχασα 25 κιλά. Τώρα που για διάφορους λόγους δεν προλαβαίνω να κάνω ποδήλατο είναι 82~84.
evabb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Έλα πεταχτοκωλίτσα, άσε τις γενικεύσεις. ζτα μουτρα σου.
santana99 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 νικόλα μια κοπέλα γενικά δεν θα κανει βάρη και γυμναστική σε όλες τις μυικές ομάδες όπως ένας άντρας, συνεπώς αν τονίσεις κάποιες περιοχές πχ χέρια, ή κοιλιακούς τότε γυμνάζονται σε μεγάλο βαθμό αυτοί οι μύες συνεπώς καίνε το τριγύρω λίπος. δυστυχώς αν δεν είσαι χοντρός δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό από προσωπική πείρα σίγουρα εύα παντού θα έχεις δεν γίνετε σε ένα σημείο μονο, αλλά σίγουρα υπάρχουν σημεία που θα θες πιο πολύ.... Έχεις περιθώριο να χάσεις πάντως κιλά ρε συ... γιατί δεν το πας με θερμίδες απλά και εύκολα;
evabb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 ναι πως οπως πριν 4 χρονια που τα ξαναπηρα ολα μετα.
1lj4z1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 μερίδες όσο η παλάμη, λίγο ψωμάκι ολικής αλέσεως, φρούτα, λαχανικά, λιποδιαλιτικά φαγητά (θαλλασινά, ψάρια, σταφίδες, πράσινο τσάι [4 την ημέρα x 20 μέρες]), σωματική άσκηση 45 λεπτά την ημέρα χ 5 φορές την εβδομάδα, γιαουρτάκι, συκωτάκια, κοτόπουλο, ελάχιστο ελαιόλαδο, χταπόδι, φακές, φασόλια, μακαρόνια, πένες, βίδες. 3 φορές την ημέρα φαγητό στο μέγεθος της παλάμης με μικρά σνάκ ενδιάμεσα (τσάι, 3 φρούτα την ημέρα, γιαούρτι), φρουτοσαλάτες. απο τη διαιτολόγο μου αυτά, είμαι χορτάτος, τρώω όλη μέρα, και καίω λίπος. edit: καλύτερα να πληρώσετε διατροφολόγο να σας κάνει λιπομέτρηση και να σας δώσει πρόγραμμα γραμμένο στα μέτρα σας, άλλα τα παραπάνω είναι γενικοί κανόνες....
santana99 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 ναι πως οπως πριν 4 χρονια που τα ξαναπηρα ολα μετα. γιαυτό ρε συ έχει να κάνει με αλλαγή στον τρόπο ζωής αλλά είναι δύσκολος.....θα βλέπεις δλδ τη σοκολάτα ή τη μπριζόλα (ή ότι αρεσει στον καθένα) και θα λες "α σιγά μωρε...προτιμώ να φάω ένα μήλο και να πιω 2 ποτήρια νερό" ; πρέπει δλδ να καταλάβεις γιατί το κάνεις να έχεις ένα κίνητρο. πχ την υγεία, ε για να έχεις υγεία θες σωστή διατροφή και γυμναστική... άλλωστε μετά από κάποιες βδομάδες σωστής διατροφής και λίγης γυμναστικής θα δεις οτι όταν θα θες να φας θα θες πράγματα τα οποία είναι απλά και υγειηνα και όχι άκυρα ο λόγος που αμα δεις ένα κεκάκι για πχ θα το ξεσκίσεις είναι επειδή αυτές οι τροφές δίνουν πολύ γρήγορα "καύσιμο" στον εγκέφαλο και έτσι υποσυνείδητα το μεταφράζεις οτι είναι καλό....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα