Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νικόλα μια κοπέλα γενικά δεν θα κανει βάρη και γυμναστική σε όλες τις μυικές ομάδες όπως ένας άντρας,

συνεπώς αν τονίσεις κάποιες περιοχές πχ χέρια, ή κοιλιακούς τότε γυμνάζονται σε μεγάλο βαθμό αυτοί οι μύες συνεπώς καίνε το τριγύρω λίπος. δυστυχώς αν δεν είσαι χοντρός δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό από προσωπική πείρα

Θα το ξαναπώ άλλη μια φορα και ελπίζω να το καταλάβεις. Δεν γίνετε να κάψεις λίπος σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος! ότι καις είναι ολικό! αν θες να χάσεις ψωμάκια πχ θα χάσεις όμως θα χάσεις και από το υπόλοιπο σου σώμα λίπος. Δεν έχει σημασία αν κανεις βάρη η όχι,για αερόβια μιλάμε.

Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου , εκτος ότι ασχολούμαι με αυτό και δεν είμαι ένας άσχετος που στα λέει έχω ρωτήσει και επαγγελματίες αθλητές. Ρώτησε οποιον σχετικό θέλεις και θα στο πει.

Όταν είσαι πολύ χοντρός χάνεις πρώτα από τις μικρές ομάδες (χερια κλπ) και γιαυτό νομίζεις πως χάνεις συγκεκριμένα εκεί , όμως δεν είναι έτσι απλά σου φαίνεται. Όταν όμως έχεις μερικά παραπάνω κιλά πρέπει να γυμνάσεις όλο το σώμα ώστε να χάσεις εκεί που χρειάζεσαι και αυτό το πετυχαίνεις με την αερόβια δεν είναι ανάγκη να κανεις γυμναστική με βάρη (όταν είσαι γυναικα) εκτος αν έχεις πολλά παραπάνω κιλά και θες να σφύξεις ταυτοχρόνως και να μην κρεμάσεις.

Δημοσ.

Με ποιο δικαίωμα γ!!!!! το θέμα μου;Πως τολμάτε;Δεν γίνεται να το κάνω lock;

όχι , θα μείνει για πάντα ανοιχτό για να μπορούν και άλλοι να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με αυτό το θέμα.

Δημοσ.

Έλα ρε, γιατί το χαλάσατε το topic; Πάμε πάλι τα dear diary, εγώ την γκόμενα τη θέλω έτσι και γιουβέτσι...

(κάποιος να πει στην κοκκινομάλλα ότι δεν της κάνει πια το φόρεμα. Τι κακό είναι αυτό με τις γυναίκες... "Όχι, θα μπω στο φόρεμα που είχα πριν πάρω 10 κιλά" Αφού δεν χωράς μανάρι μου και ξεχειλίζεις. Πάνε πάρε κάνα ρούχο να σε κολακεύει...)

evabb,

Από ποιόν αιώνα έβγαλες αυτή τη Φωτό του Jackman? Τον έχεις δει πως είναι τώρα;

Αερόβια δίαιτα win: σεξ. (Χωρίς 3 τόνους αλκοόλ και 7 μπολ φράουλες με σαντιγύ)

Επίσης, δεν ξέρω πως να στο πω, αλλά γέρασες και τώρα πια πρέπει να προσπαθείς διπλά και τριπλά για να χάσεις κιλά.

Μισώ την πισίνα. Την μισώ. Μου βρωμάει το χλώριο απίστευτα. Άσε που αισθάνομαι σαν να είμαι μέσα σε ενυδρείο.

Το κολύμπι στη θάλασσα είναι epic. Ειδικά όταν έχει κύμα. Αυξάνει ο βαθμός δυσκολίας!

Βέβαια απο το διάδρομο μπροστά στην τηλεόραση, 1000 φορές πισίνα.

benign, είναι επιχείρημα το "παλιά που δεν είχαν ψυγεία έκαναν αυτό..." ή αντεπιχείρημα; Πως λέμε παλιά που δεν είχαμε κινητά... If you're not catching my drift εννοώ ότι καλό είναι να εκμεταλλευόμαστε την εξέλιξη.

Ακόμα, αυτά περί τούμπανων αρχαίων τα ακούω βερεσέ. Ο καλλιτέχνης προφανώς αποθανάτισε τον τότε όμορφο, τον τούμπανο πολεμιστή. Δεν ήταν ο καθημερινός άνθρωπος.

Ότι ο φίλος προωθεί και συμπληρώματα διατροφής κατάλαβες και εσύ ότι είναι ύποπτο.

Σε κάθε περίπτωση ο άνθρωπος είναι υπέρ-adaptable. Μπορεί να συνηθίσει ακόμα και το μαρτύριο που τον υποβάλεις εσύ. Οι warriors έτρωγαν έτσι, γιατί δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς!

Τέλος, άντε και λίγο ontopic:

ΜΗΝ παίρνετε χαπάκια και πρωτεΐνη σε σκόνη και άλλες αηδίες. Σας φαίνεται σωστό να τρέφεστε με αφύσικο τρόπο;

Τόσα υπέροχα φαγητά έχουμε, με όλες τις θρεπτικές ουσίες.

Βρείτε κάποια να σας τα μαγειρεύει ωραία και υγιεινά! (females win, you can serve yourselves)

(τεμπέληδες males win win οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να φροντίζουν τους άντρες τους, έτσι γαλουχήθηκαν. Εκμεταλλευτείτε το. Προσοχή όμως, γαλουχήθηκαν να παντρευτούν κιόλας. )

Δημοσ.

Έλα ρε, γιατί το χαλάσατε το topic; Πάμε πάλι τα dear diary, εγώ την γκόμενα τη θέλω έτσι και γιουβέτσι...

(κάποιος να πει στην κοκκινομάλλα ότι δεν της κάνει πια το φόρεμα. Τι κακό είναι αυτό με τις γυναίκες... "Όχι, θα μπω στο φόρεμα που είχα πριν πάρω 10 κιλά" Αφού δεν χωράς μανάρι μου και ξεχειλίζεις. Πάνε πάρε κάνα ρούχο να σε κολακεύει...)

evabb,

Επίσης, δεν ξέρω πως να στο πω, αλλά γέρασες και τώρα πια πρέπει να προσπαθείς διπλά και τριπλά για να χάσεις κιλά.

Μισώ την πισίνα. Την μισώ. Μου βρωμάει το χλώριο απίστευτα. Άσε που αισθάνομαι σαν να είμαι μέσα σε ενυδρείο.

Το κολύμπι στη θάλασσα είναι epic. Ειδικά όταν έχει κύμα. Αυξάνει ο βαθμός δυσκολίας!

στα 23 γερασα; :fear:

Δημοσ.

στα 23 γερασα; :fear:

Oh, this is too easy. Άντε να έχεις κάνα 2 χρόνια ακόμα, με το ζόρι.

Εκ πείρας ομιλώ. Πριν τα 25, έχανα 5 κιλά αν έκοβα το βραδινό για μια βδομάδα. Τώρα το κόβω για 2 μήνες για να γίνει αυτό.

Δημοσ.

Εκ πείρας ομιλώ. Πριν τα 25, έχανα 5 κιλά αν έκοβα το βραδινό για μια βδομάδα. Τώρα το κόβω για 2 μήνες για να γίνει αυτό.

Φυσικα και ισχυει αυτο που λες με τα χρονια αλλα θεωρω οτι παιζει ρολο και αν εχεις καλο μεταβολισμο ο ιδιος.

Η κανω λαθος?

Δημοσ.

Φυσικα και ισχυει αυτο που λες με τα χρονια αλλα θεωρω οτι παιζει ρολο και αν εχεις καλο μεταβολισμο ο ιδιος.

Η κανω λαθος?

τον μεταβολισμό μας μπορούμε βέβαια να τον ανεβάσουμε με σωστή διατροφή και άσκηση. Το ότι είναι κάποιος 30 χρονών ας πούμε δεν λέει κάτι , όλοι μπορούν να χάσουν , απλά όσο πιω νέος τόσο το καλύτερο ^_^ .

Δημοσ.

evabb,

benign, είναι επιχείρημα το "παλιά που δεν είχαν ψυγεία έκαναν αυτό..." ή αντεπιχείρημα; Πως λέμε παλιά που δεν είχαμε κινητά... If you're not catching my drift εννοώ ότι καλό είναι να εκμεταλλευόμαστε την εξέλιξη.

Ακόμα, αυτά περί τούμπανων αρχαίων τα ακούω βερεσέ. Ο καλλιτέχνης προφανώς αποθανάτισε τον τότε όμορφο, τον τούμπανο πολεμιστή. Δεν ήταν ο καθημερινός άνθρωπος.

Ότι ο φίλος προωθεί και συμπληρώματα διατροφής κατάλαβες και εσύ ότι είναι ύποπτο.

Σε κάθε περίπτωση ο άνθρωπος είναι υπέρ-adaptable. Μπορεί να συνηθίσει ακόμα και το μαρτύριο που τον υποβάλεις εσύ. Οι warriors έτρωγαν έτσι, γιατί δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς!

Τέλος, άντε και λίγο ontopic:

ΜΗΝ παίρνετε χαπάκια και πρωτεΐνη σε σκόνη και άλλες αηδίες. Σας φαίνεται σωστό να τρέφεστε με αφύσικο τρόπο;

Τόσα υπέροχα φαγητά έχουμε, με όλες τις θρεπτικές ουσίες.

Βρείτε κάποια να σας τα μαγειρεύει ωραία και υγιεινά! (females win, you can serve yourselves)

(τεμπέληδες males win win οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να φροντίζουν τους άντρες τους, έτσι γαλουχήθηκαν. Εκμεταλλευτείτε το. Προσοχή όμως, γαλουχήθηκαν να παντρευτούν κιόλας. )

Φίλτατε,δεν ξέρω αν ξέρεις,πάντως άκουσα τα καλύτερα για το Coconut Oil.Κάτι με τα χαπάκια και τα σεκυάσματα.Δεν είναι ακριβώς αφύσικος.Γιατί με την ίδια λογική και τα μακαρόνια είναι αφύσικα.Ας πάρουμε για παράδειγμα το πράσινο τσάι.Πολύ καλό.Αλλά δνε είναι τόσο ωραίο και χρειάζεται ο άνθρωπος αρκετό.Είναι καλό,μερικές ποικιλίες αλλά καλύτερο είναι με κάτι άλλο να του δίνει γέυση π.χ.jasmine.Επίσης το καλοκαίρι δεν μπορείς και να πίνεις και το ice tea δεν είναι ωραίο για πολλούς και φασαρία.Έτσι υπάρχει η άνεση με τα σκευάσματα.Όπως και για γεύση.

Δημοσ.

Η κανω λαθος?

Ναι μωρέ, όλα σχετικά πάνε, απλά κοιτάω τα stats που παραθέτει η bb και αποφαίνομαι.

τον μεταβολισμό μας μπορούμε βέβαια να τον ανεβάσουμε με σωστή διατροφή και άσκηση. Το ότι είναι κάποιος 30 χρονών ας πούμε δεν λέει κάτι , όλοι μπορούν να χάσουν , απλά όσο πιω νέος τόσο το καλύτερο ^_^ .

Πιες αγόρι μου τώρα που προλαβαίνεις. Ή σταμάτα να πίνεις και μάθε ότι αυτό που έγραψες είναι ρήμα.

Φίλτατε,δεν ξέρω αν ξέρεις,πάντως άκουσα τα καλύτερα για το Coconut Oil.Κάτι με τα χαπάκια και τα σεκυάσματα.Δεν είναι ακριβώς αφύσικος.Γιατί με την ίδια λογική και τα μακαρόνια είναι αφύσικα.Ας πάρουμε για παράδειγμα το πράσινο τσάι.Πολύ καλό.Αλλά δνε είναι τόσο ωραίο και χρειάζεται ο άνθρωπος αρκετό.Είναι καλό,μερικές ποικιλίες αλλά καλύτερο είναι με κάτι άλλο να του δίνει γέυση π.χ.jasmine.Επίσης το καλοκαίρι δεν μπορείς και να πίνεις και το ice tea δεν είναι ωραίο για πολλούς και φασαρία.Έτσι υπάρχει η άνεση με τα σκευάσματα.Όπως και για γεύση.

Και εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα για τη χορτοφαγία. Ότι ακούς δεν είναι απαραίτητα καλό για σένα. Πρέπει να κρίνεις μόνος σου. Ούτε που ξέρω τι είναι και τι κάνει το καρυδέλαιο.

Είναι εντελώς αφύσικος.

Αλλά στο θέμα περί ευκολίας που έθεσες κρύβεται η παγίδα. Όλοι γι αυτό παίρνουν πολυβιταμίνες. Σου λέει η τηλεόραση ότι πρέπει να θρέφεσαι σωστά. Εσύ όμως θέλεις σούβλακους και goodιες και παίρνεις και μια πολυβιταμίνη για να είσαι ένταξει. Μάντεψε πόσο εντάξει είσαι.

Το έχω γράψει 200 φορές, άντε άλλη μια: Ο σωστός δρόμος είναι ο δύσκολος.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Tell me about it...

Πρόσφατα ξεκίνησα και τήρησα πάλι πρόγραμμα μετά από χρόνια και έχω απογοητευτεί από τα μη-εντυπωσιακά αποτελέσματα που είχα κάποτε. Όταν ήμουν 21 χρονών, είχα πάει μέσα σε περίπου 10 μέρες από τα 110 κιλά στα 100 (και μετά παρακάτω, πιο αργά προφανώς). Σήμερα 27 χρονών, έκανα περίπου 50 μέρες για να φτάσω από τα 118 κιλά στα 110. Βέβαια έχω μια λογική να μην το παρακάνω, για να τα χάσω πιο αργά, αλλά πάντα πίστευα ότι είχα καλό μεταβολισμό και όποτε κόβω το φαγητό, απλά χάνω κιλά. Τώρα έχω αρχίσει να τρομάζω.

Πλέον, απλά εύχομαι να μην τα ξαναπάρω.

Δημοσ.

Πιες αγόρι μου τώρα που προλαβαίνεις. Ή σταμάτα να πίνεις και μάθε ότι αυτό που έγραψες είναι ρήμα.

Γράφω με translator γιατί δεν έχω όρεξη να γράφω 10 ώρες ok? Αν έχεις να προσφέρεις κάτι στο θέμα πες το αλλιώς άραξε στην πέτσα σου και άσε τις εξυπνάδες/spamαρισμα. Έδωσα μερικές συμβουλές σε άτομα που ζητούσαν βοήθεια σε κάτι σοβαρό που έχω γνώσεις και αυτός είναι ο μονος λόγος που έγραψα, όχι για να με ειρωνευτεί ο καθένας που την είδε δάσκαλος του insomnia.

-peace-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...