Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 406
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αμα εχεις λιπος κατα 90% στη ν κοιλια απο εκει δε θα καις τοτε κυριως??

Ρε παιδια οταν λετε οτι κοβεται το βραδινο , δε νομιζω να εννοειτε οτι δε τρωτε ουτε ενα τοστακι για κρατηθειτε??

Εγω που ειμαι 66 κιλα και τρωω βραδινο παντα ποτε δε περασα τα 69.

Δημοσ.

nicoc89,

Γράφω με translator γιατί δεν έχω όρεξη να γράφω 10 ώρες ok? Αν έχεις να προσφέρεις κάτι στο θέμα πες το αλλιώς άραξε στην πέτσα σου και άσε τις εξυπνάδες/spamαρισμα. Έδωσα μερικές συμβουλές σε άτομα που ζητούσαν βοήθεια σε κάτι σοβαρό που έχω γνώσεις και αυτός είναι ο μονος λόγος που έγραψα, όχι για να με ειρωνευτεί ο καθένας που την είδε δάσκαλος του insomnia.

-peace-

φαντάσου να είχε και war τι θα μου έλεγες.

Όπως βλέπεις από το post μου, τα κάνω όλα και συμφέρω. Και συμβουλές δίνω και πικάρω κόσμο και ειρωνεύομαι τους ανορθόγραφους. Also είναι trolling, όχι spamming. Και έπιασε. :D

Τέλος όταν εκφέρεις μια άποψη, όταν γράφεις κάτι, αυτό υπόκειται σε κριτική θες δεν θες. Δεν θα σε ρωτήσουμε κιόλας. Η χούντα μας άφησε. Καλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος για το τελευταίο πια.

Ζήτω οι Grammar Nazis!

(Όταν ξεκίνησα να γράφω σε fora, δεν ήξερα να βάζω τόνους. Επίσης η ορθογραφία μου ήταν λίγο μάπα. Με σύμμαχο την spell-checker τεχνολογία έμαθα. Αποκόμισα κάτι χρήσιμο για τη ζωή μου, επειδή έκανα 10 ώρες να γράψω το κάθε μήνυμα. Ο καθείς το δρόμο του.)

Over and out.

EDIT Όταν λέω κόβω το βραδινό, εννοώ τρώω μόνο φρούτα light (όχι μπανάνες, μάνγκο ανανάδες)

Δημοσ.

nicoc89,

φαντάσου να είχε και war τι θα μου έλεγες.

Όπως βλέπεις από το post μου, τα κάνω όλα και συμφέρω. Και συμβουλές δίνω και πικάρω κόσμο και ειρωνεύομαι τους ανορθόγραφους. Also είναι trolling, όχι spamming. Και έπιασε. :D

Τέλος όταν εκφέρεις μια άποψη, όταν γράφεις κάτι, αυτό υπόκειται σε κριτική θες δεν θες. Δεν θα σε ρωτήσουμε κιόλας. Η χούντα μας άφησε. Καλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος για το τελευταίο πια.

Ζήτω οι Grammar Nazis!

(Όταν ξεκίνησα να γράφω σε fora, δεν ήξερα να βάζω τόνους. Επίσης η ορθογραφία μου ήταν λίγο μάπα. Με σύμμαχο την spell-checker τεχνολογία έμαθα. Αποκόμισα κάτι χρήσιμο για τη ζωή μου, επειδή έκανα 10 ώρες να γράψω το κάθε μήνυμα. Ο καθείς το δρόμο του.)

Over and out.

έχε χάρη που με πέτυχες σε στιγμή που είχα νεύρα αλλιώς δεν θα έπιανε :devil: :devil:

Οι ανορθόγραφοι πάντως έχετε γίνει πολύ εύθιχτοι.

είδες? πιστεύω πως το σχόλιο σου βοηθάει πολύ αυτούς που προσπαθούν να χάσουν βάρος.

Δημοσ.

Εγώ θα μιλήσω οn topic :-D για αλλαγή!

Λοιπόν, από τα μέσα της εφηβείας δεν κάνω τίποτα άλλο από το να χάνω και να παίρνω κιλά. Και οι δύο όμως καταστάσεις γίνονταν ασυνείδητα, δηλαδή ούτε επεδίωκα να χάσω ούτε να πάρω, απλώς συνέβαινε!

Σε μια φάση που είχα καταφέρει να φτάσω +2 νούμερα από τα συνηθισμένα μου, πριν την 3η Λυκείου, πήγα σε διαιτολόγο. Τότε έχασα 15 κιλά, περισσότερα από όσα είχα πάρει, αλλά δυστυχως τα ξαναπήρα το ίδιο καλοκαίρι (περναγα φρίκη λόγω αποτελεσμάτων -κακώς κακώς κακώς!). Το θέμα είναι ότι παρόλο που ξαναπήρα αυτά τα κιλά, μέσω της διαδικασίας της δίαιτας με τη γιατρό, μου εντυπώθηκε στο μυαλό το πλαίσιο της υγιεινής διατροφής.Για παράδειγμα έχω να φάω παναρισμένα προϊόντα 3 χρόνια, αποφεύγω από τότε τα ολόπαχα γαλακτοκομικά (άχρηστα λιπαρά), τρώω πολύ περισσότερα λαχανικά κτλ.

Στα ενδιάμεσα 3 χρόνια πήρα, έχασα πάλι μέχρι πριν 4 μήνες που αποφάσισα να αρχίσω συστηματική άσκηση μαζί με μία ισορροπημένη και όχι υστερική διατροφή. Έχοντας και έναν food and exercise tracker στο κινητό μου, ξεκίνησα τον πρώτο καιρό με μεγάλους περιπάτους για 6-7 χιλιόμετρα καθημερινά, κάνα μπασκετάκι. Η διατροφή μου είναι γύρω στις 1500 θερμίδες. Σιγά σιγά οι περίπατοι έγιναν χαλαρό τρεξιματάκι και τώρα πια κάνω και 2 ώρες αεροβική καθημερινά. Έχω χάσει 9 κιλά αισίως και δεν νιώθω ότι έχω κουραστεί ή ότι έχω στερηθεί τιποτα. Αντιθέτως νιώθω πιο υγιής από ποτέ και σκοπεύω να συνεχίσω! Θέλω να καταλήξω , παραθέτοντας τη δική μου ιστορία, ότι :

1ον η άσκηση, έστω και ένα μισάωρο περπάτημα, βοηθά πάρα πολύ αν θες να χάσεις βάρος, και σαφώς διατηρεί σφιχτό το σώμα. Μην ξεχνάμε ότι όταν αδυνατίζουμε το δέρμα χαλαρώνει.

2ον δεν έχουν σημασία οι θερμίδες αλλά το τι αντιπροσωπεύουν.Κάτι ακόμα που έμαθα απ'τη γιατρό μου είναι ο διαχωρισμός των καλών και των κακών θερμίδων. Το πως δύο τροφές με ίδιες θερμίδες μεταβολίζονται διαφορετικά (όπως το μαύρο και το άσπρο ψωμί).

3ον αν θες να 'σαι έτοιμος το καλοκαίρι, ξεκίνα απ'το χειμώνα! Η Ρώμη δεν χτιστηκε σε μία νύχτα και αν θες να χάσεις έναν σημαντικό αριθμό κιλών, μην επιχειρείς δίαιτες εξπρές γιατί σύντομα θα γυρίσουν τα κιλά μαζί με παρέα!

ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ: Στη δίαιτά μου με τη γιατρό, το μεγαλύτερο μου γεύμα το έτρωγα το βράδυ λόγω ωραρίου. Ναι, δεν είναι η καλύτερη επιλογή το βραδυνό, αλλά απ'το να μη φας αυτά που χρειάζεσαι όλη μέρα, φάτα έστω το βράδυ. Κι αν έχεις φάει κανονικά στην ημέρα σου, φάε φρούτα, καμιά σαλάτα, κανά εξτριμ γιαουρτάκι!!!

Δημοσ.

Αμα εχεις λιπος κατα 90% στη ν κοιλια απο εκει δε θα καις τοτε κυριως??

Ρε παιδια οταν λετε οτι κοβεται το βραδινο , δε νομιζω να εννοειτε οτι δε τρωτε ουτε ενα τοστακι για κρατηθειτε??

Εγω που ειμαι 66 κιλα και τρωω βραδινο παντα ποτε δε περασα τα 69.

εισαι αντρας; τι υψος εχεις;

Δημοσ.

εισαι αντρας; τι υψος εχεις;

175 ολοκληρα εκατοστα. :-D

Να κανουμε κανα προγραμματακι για αεροβια ρε παιδια...

Δημοσ.

Έχω τη λύση για το χάσιμο βάρους!

Είναι η εξής: Γυμναστική και καλή διατροφή.

Δε χρειάζεται να μου πείτε ευχαριστώ. Τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...