Mika Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δηλαδή δύο είναι οι επιλογές: ή πεινάς ή τρως ολόκληρο γουρουνόπουλο; Φυσικά και δεν πρέπει να πεινάς στη δίαιτα. το ιδιο πραγμα εγραψε και η Ευα
Vintage Jewel Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μου χε δωσει την εντυπωση ο αντρεας οτι ειναι πολυ λεπτος..
evabb Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δηλαδή δύο είναι οι επιλογές: ή πεινάς ή τρως ολόκληρο γουρουνόπουλο; Φυσικά και δεν πρέπει να πεινάς στη δίαιτα. Ο οργανισμός σου δεν πρέπει να νιώσει στέρηση, γιατί μπαίνει σε κατάσταση συναγερμού. Απλά δεν πρέπει να γεμίζεις. Τρως μέχρι να νιώσεις 80% γεμάτος. Βασικά η λύση είναι απλή κατά τη γνώμη μου, ιδιαίτερα για εμάς που ζούμε στην Ελλάδα και κάνουμε μεσογειακή διατροφή (μην ακούτε τι λένε οι Αμερικάνοι για δίαιτες, αυτοί τρώνε άλλα πράγματα). Πέντε μικρά γεύματα την ημέρα (δεκατιανό, απογευματινό μπορεί να είναι ένα φρούτο, ένα γιαούρτι, ένα αυγό κτλ), κόβεις τη μερίδα του φαγητού στη μέση και καλύπτεις με σαλάτα (με ωμό ελαιόλαδο) το υπόλοιπο, μετράς το ψωμί σου (γενικά καλό είναι να έχεις μπροστά σου ότι σκοπεύεις να φας, για να μην παρασύρεσαι), σε φαγητά όπως κρέας αφαιρείς λίπος και γενικά προσπαθείς για τις καλύτερες επιλογές (πχ κοτόπουλο αντί για χοιρινό), το τυρί θεωρείται κανονικό γεύμα (όχι συμπλήρωμα) κ.α. Τα σημαντικότερα είναι δύο και τα ξέρουμε όλοι: 1) Γυμναστική μαζί με τη διαίτα 2) Υπομονή και δίνουμε χρόνο στον οργανισμό μας να κάψει όσα του φορτώσαμε. Οι δίαιτες δεν κρατάνε εβδομάδες. Κρατάνε μήνες ή και χρόνια (κατά περίπτωση). ειπα για λιμοκτονια; απλα στην διαιτα δεν νιωθεις ποτε 100% φουλ και ναι εχεις ενα μικρο αισθημα πεινας. οσο για το τι θα τρως καλυτερα να στα φτιαξει αυτα διατροφολογος.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 το ιδιο πραγμα εγραψε και η Ευα Α, το ίδιο πράγμα είναι: οι παπαριες τυπου δεν πρεπει να πεινας στην διαιτα δεν ισχυουν. με το: Φυσικά και δεν πρέπει να πεινάς στη δίαιτα. Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι λέμε το αντίθετο. Η πρώτη πρόταση, δεν έχει το λογικό συμπέρασμα "πρέπει να πεινάσεις στη δίαιτα"; Και η Εύα συμπληρώνει: δεν θα λιμοκτονεις βεβαια αλλα δεν θα νιωθεις σαν να εχεις φαει ολοκληρο γουρουνοπουλο. Εγώ, λοιπόν, γράφω κάτι άλλο: ότι οι επιλογές δεν είναι λιμοκτονώ, πεινάω και τρώω γουρουνόπουλο, από τα οποία η Εύα απορρίπτει το πρώτο και το τελευταίο και κρατάει το "πρέπει να πεινάσω", αλλά υπάρχει και η επιλογή δεν πεινάω και δεν τρώω και γουρουνόπουλο. ειπα για λιμοκτονια; Δεν έγραψα πουθενά τη λέξη "λιμοκτονία" στο πρώτο μου ποστ. απλα στην διαιτα δεν νιωθεις ποτε 100% φουλ και ναι εχεις ενα μικρο αισθημα πεινας. οσο για το τι θα τρως καλυτερα να στα φτιαξει αυτα διατροφολογος. Εδώ διαφωνούμε. Το ότι δε νιώθεις 100% φουλ, δε συνεπάγεται πείνα. Τέλος πάντων, πολύ το κουράσαμε, δεν είναι δα και τόσο μακριά οι απόψεις μας. Αν και διαφωνώ και για το διατροφολόγο. Θεωρώ ότι εξυπηρετούν μόνο ειδικές περιπτώσεις (για παράδειγμα θυροειδή). Οι πιο πολλοί άνθρωποι αν βάλουν στη διατροφή τους φρούτα και λαχανικά σε καθημερινή βάση, δε θα έχουν κανένα πρόβλημα.
evabb Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Α, το ίδιο πράγμα είναι: με το: Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι λέμε το αντίθετο. Η πρώτη πρόταση, δεν έχει το λογικό συμπέρασμα "πρέπει να πεινάσεις στη δίαιτα"; Και η Εύα συμπληρώνει: Εγώ, λοιπόν, γράφω κάτι άλλο: ότι οι επιλογές δεν είναι λιμοκτονώ, πεινάω και τρώω γουρουνόπουλο, από τα οποία η Εύα απορρίπτει το πρώτο και το τελευταίο και κρατάει το "πρέπει να πεινάσω", αλλά υπάρχει και η επιλογή δεν πεινάω και δεν τρώω και γουρουνόπουλο. Δεν έγραψα πουθενά τη λέξη "λιμοκτονία" στο πρώτο μου ποστ. Εδώ διαφωνούμε. Το ότι δε νιώθεις 100% φουλ, δε συνεπάγεται πείνα. Τέλος πάντων, πολύ το κουράσαμε, δεν είναι δα και τόσο μακριά οι απόψεις μας. Αν και διαφωνώ και για το διατροφολόγο. Θεωρώ ότι εξυπηρετούν μόνο ειδικές περιπτώσεις (για παράδειγμα θυροειδή). Οι πιο πολλοί άνθρωποι αν βάλουν στη διατροφή τους φρούτα και λαχανικά σε καθημερινή βάση, δε θα έχουν κανένα πρόβλημα. 1 αμα δεν πρηστω δεν νιωθω οτι εχω φαει 2 ποσα φρουτα και ποσα λαχανικα; ποσο κρεας; ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος. ο καθενας εχει μικροπροβληματα. οι περισσοτεροι λενε μην τρως αλατι κανεις κατακρατηση υγρων, εγω αμα δεν φαω αλατι θα πεσω κυριολεκτικα κατω.
filip123go Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Με γυμναστική και σωστή διατροφή δεν χρειάζεται δίαιτα..! Εγώ πχ τρώω ότι θέλω (όχι απ'εξω όμως,το μαγειρεύω), και όσο θέλω..! Απλά χάνω γύρω στις 600 θερμίδες στο γυμναστήριο (την μέρα) και δεν τρωω μετά τις 9 το βραδυ. Έχω αποτέλεσμα να χάνω 1-1,5 κιλό την βδομάδα....
evabb Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 εχω αμα ετρωγα οτι ηθελα θα επρεπε να καιω 5000 θερμιδες την μερα για να χανω. ποτε θα μεταναστευω στο νοτιο πολο ρε γμτ;
ExaByte Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 μείωση στα σουβλάκια/πίτσες/ότι @@ια κυκλοφορεί απέξω και τα γλυκά (π.χ. μόνο 1 φορά/εβδομάδα και όχι κάθε μέρα). + μείωση ψωμιού και γλυκών (καλύτερα παγωτό παρά πάστες 1-2 max την εβδομάδα) + αντικατάσταση τυρόπιτας με σπιτικό τοστ/σαντουιτς + γυμναστική = χάσιμο κιλών + υγειινότερος τρόπος ζωής Στην αρχή είναι δύσκολο αλλά μετά είναι απλά μια συνήθεια Αυτό βέβαια δεν είναι δίαιτα αλλά σωστός τρόπος διατροφής/γυμναστικής εχω αμα ετρωγα οτι ηθελα θα επρεπε να καιω 5000 θερμιδες την μερα για να χανω. ποτε θα μεταναστευω στο νοτιο πολο ρε γμτ; γιατί;; :P
evabb Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 ρε γαμωτο δεν καταλαβενετε οτι καποιος που θελει να χασει κανα κιλο δεν τρωει απαραιτητα σουβλακια και τυροπιτες και γλυκα ολη την ωρα. ακομα και με το σπιτικο φαγητο αμα τρως ποσοτητα μπορεις να παχυνεις.
ExaByte Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 ρε γαμωτο δεν καταλαβενετε οτι καποιος που θελει να χασει κανα κιλο δεν τρωει απαραιτητα σουβλακια και τυροπιτες και γλυκα ολη την ωρα. ακομα και με το σπιτικο φαγητο αμα τρως ποσοτητα μπορεις να παχυνεις. Κοίτα την μεγάλη ζημιά την κάνει το ψωμί. Παράδειγμα: έχεις μακαρόνια με σάλτσα και μόλις τελειώσεις παίρνεις 2-3 φέτες ψωμί και αρχίζεις την βούτα παρά το γεγονός ότι έχεις ήδη φάει άλλες 2 φέτες βουτώντας στην σαλάτα. you get my point
evabb Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Κοίτα την μεγάλη ζημιά την κάνει το ψωμί. Παράδειγμα: έχεις μακαρόνια με σάλτσα και μόλις τελειώσεις παίρνεις 2-3 φέτες ψωμί και αρχίζεις την βούτα παρά το γεγονός ότι έχεις ήδη φάει άλλες 2 φέτες βουτώντας στην σαλάτα. you get my point γιατι να φαω ψωμι οταν τρωω μακαρονια; αν και γενικα οντως το ψωμι εχει πολλες θερμιδες θα συμφωνισω και κυριως δεν τις καταλαβενεις γτ δεν εχει μεγαλο ογκο στο ματι.
benign Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Θα ήθελα να ρωτήσω για όσους πετύχατε κάτι,πως.Με ποια δίαιτα/διατροφή και αν πήρατε τίποτε βοηθητικό. Αντρεα υπαρχει μια διαιτα με πολυ καλα αποτελεσματα,ισως η μονη πραγματικα αποτελεσματικη και αποτοξινωτικη και σε γραμμωνει αλλα θελει τεραστια θεληση ειδικα στην αρχη.Δεν εχει καμμια σχεση με τις συμβατικες διαιτες ,με οτιδηποτε ξερει η μαζα περι διαιτας.Αν ενδιαφερεσαι στειλε μου p.m. Παντως εκανες φανταστικη προοδο και πολυ καλο στη υγεια σου και σου αξιζουν συγχαρητηρια.
ExaByte Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 γιατι να φαω ψωμι οταν τρωω μακαρονια; αν και γενικα οντως το ψωμι εχει πολλες θερμιδες θα συμφωνισω και κυριως δεν τις καταλαβενεις γτ δεν εχει μεγαλο ογκο στο ματι. ντάξ παράδειγμα έδωσα.. Μπορεί να έχεις σουτζουκάκια με ρύζι το ίδιο είναι!! Καλό είναι πάντως όταν τρώς μια μέρα πολύ ή πολλά λιπαρά τις επόμενες μέρες να κάνεις λίγο κράτη για να το αντισταθμίζεις
pappous_soulis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Αντρεα υπαρχει μια διαιτα με πολυ καλα αποτελεσματα,ισως η μονη πραγματικα αποτελεσματικη και αποτοξινωτικη και σε γραμμωνει αλλα θελει τεραστια θεληση ειδικα στην αρχη.Δεν εχει καμμια σχεση με τις συμβατικες διαιτες ,με οτιδηποτε ξερει η μαζα περι διαιτας.Αν ενδιαφερεσαι στειλε μου p.m. Παντως εκανες φανταστικη προοδο και πολυ καλο στη υγεια σου και σου αξιζουν συγχαρητηρια. Για δε μας τη λες και μας;
evabb Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 ντάξ παράδειγμα έδωσα.. Μπορεί να έχεις σουτζουκάκια με ρύζι το ίδιο είναι!! μην λες για σουτζουκακια. πεθαινω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα