nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Χαχα έχει ένα καφέ για δίαιτα 68 ευρώ,για τόσο κορόιδα μας έπιασαν;Δηλαδή δεν πιάνεις κάτι φτηνότερο που δουλείει κιόλας όπως η Καρνιτίνη; καφές για δίαιτα? wtf?! :wacko: Τα περισσότερα σκευάσματα είναι μούφες η δουλεύουν σε αρχαριους. Εγώ αν πάρω διπλες δόσεις από τις προτεινόμενες από οποιοδήποτε σκεύασμα/συμπλήρωμα κυκλοφορεί νόμιμα δεν θα μου δουλέψουν ούτε 0,1% από όσο υπόσχονται. Όταν είσαι αρχάριος όμως και το σώμα σου δεν έχει συνηθίσει τις ουσίες που περιέχουν τότε δουλεύουν λίγο.
Andreas2 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Κάτι σαν telemarketing.Slim coffee.Λέει χάνεις κιλά απλά απολαμβάνοντας τον καφέ σου.
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Κάτι σαν telemarketing.Slim coffee.Λέει χάνεις κιλά απλά απολαμβάνοντας τον καφέ σου. δεν θα το χρησιμοποιούσα ..
Andreas2 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Ούτε εγώ.Αν ήταν φτηνό ίσως,αλλά για τόσα δεν αξίζει.
SilverCloak Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Η καφεινη οπως και ολα τα stimulants κοβουν την ορεξη. Ναι, αλλά μετά από 2 ώρες τι γίνεται; Μια χρονιά που είχα παχύνει, απέδωσα ευθύνη στο frappe. Πίνω τον καφέ και κάνα διωράκι μετά ακουγόντουσαν κάτι μπουμπουνητά από το στομάχι μου που έψαχνα αλεξικέραυνο. Φοβερή αίσθηση πείνας. Τελείωνε με μια μεγάλη πίτσα, τουλάχιστον. Με το τσιγάρο, απλά κάνεις άλλο ένα τσιγάρο. Αν πιεις άλλον ένα frappe, θα πάθεις έλκος και θα σταματήσεις να πεινάς, for good. Κάποια φάση το φιλοσόφησα και έκοψα τον καφέ σε πρώτη φάση και... πράγματι, πεινούσα λιγότερο. Τώρα espresso πια, γιατί είμαστε και ζάκια αλλά είπαμε να μην γίνουμε κτήνη. (Πληθυντικός μεγαλοπρέπειας ) Να ξαναπώ ότι όλα είναι θέμα συνήθειας. Πλέον η πιο ωραία τροφή που μπορώ να φάω είναι τα φρούτα (γιατί να τελειώσουν οι φράουλες, γιατί; ), ενώ παλαιότερα έτρωγα ένα φρούτο το μήνα και για να πω κάτι ωραίο έπρεπε να έχει δυόμιση τόνους γλουταμινικό μονονάτριο (ενισχυτικό γεύσης). ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑκου καφές για αδυνάτισμα. Και αν ήταν και φτηνό θα το έπαιρνες. Ουφ.
freedubus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Η καφεινη οπως και ολα τα stimulants κοβουν την ορεξη. Εμένα γιατί μου την ανοίγει;
Andreas2 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Είναι επειδή είσαι χονδρός και ώσπου να πάει η καφείνη κουράζεται και το σώμα σου και έτσι όχι μόνο δεν ξυπνάς αλλά κουράζεσαι κιόλας.
freedubus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Είναι επειδή είσαι χονδρός και ώσπου να πάει η καφείνη κουράζεται και το σώμα σου και έτσι όχι μόνο δεν ξυπνάς αλλά κουράζεσαι κιόλας. Με έβγαλες ψυχοπαθή τώρα με βγάζεις και χονδρό; Θέλεις να στείλω κανένα δαίμονα του 9ου κύκλου να σε κανονίσει; Θέλεις να καίγεται η ψυχή σου σε μια λίμνη φωτιάς αιώνια;
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Εμένα γιατί μου την ανοίγει; και εμένα μου προκαλεί νύστα. Είναι επειδή είσαι χονδρός και ώσπου να πάει η καφείνη κουράζεται και το σώμα σου και έτσι όχι μόνο δεν ξυπνάς αλλά κουράζεσαι κιόλας. λολ.
MsquitoPrincess Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Είναι επειδή είσαι χονδρός και ώσπου να πάει η καφείνη κουράζεται και το σώμα σου και έτσι όχι μόνο δεν ξυπνάς αλλά κουράζεσαι κιόλας. Πεθαίνω.
De@th L0rd Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Ναι, αλλά μετά από 2 ώρες τι γίνεται; Μια χρονιά που είχα παχύνει, απέδωσα ευθύνη στο frappe. Πίνω τον καφέ και κάνα διωράκι μετά ακουγόντουσαν κάτι μπουμπουνητά από το στομάχι μου που έψαχνα αλεξικέραυνο. Φοβερή αίσθηση πείνας. Τελείωνε με μια μεγάλη πίτσα, τουλάχιστον. Με το τσιγάρο, απλά κάνεις άλλο ένα τσιγάρο. Αν πιεις άλλον ένα frappe, θα πάθεις έλκος και θα σταματήσεις να πεινάς, for good. Κάποια φάση το φιλοσόφησα και έκοψα τον καφέ σε πρώτη φάση και... πράγματι, πεινούσα λιγότερο. Τώρα espresso πια, γιατί είμαστε και ζάκια αλλά είπαμε να μην γίνουμε κτήνη. (Πληθυντικός μεγαλοπρέπειας ) Να ξαναπώ ότι όλα είναι θέμα συνήθειας. Πλέον η πιο ωραία τροφή που μπορώ να φάω είναι τα φρούτα (γιατί να τελειώσουν οι φράουλες, γιατί; ), ενώ παλαιότερα έτρωγα ένα φρούτο το μήνα και για να πω κάτι ωραίο έπρεπε να έχει δυόμιση τόνους γλουταμινικό μονονάτριο (ενισχυτικό γεύσης). ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑκου καφές για αδυνάτισμα. Και αν ήταν και φτηνό θα το έπαιρνες. Ουφ. To ίδιο ακριβώς παθαίνω κι εγώ με το φραπέ. Κατεβάζει οξέα στο στομάχι και θες να φάς. Η σωστή λύση είναι να πιείς φραπέ αφότου έχεις φάει, ή να μην πίνεις καθόλου. Να δείτε που θα τον βγάλουν το φραπέ υποψήφιο για παχυασαρκία ειδικά αυτόν με τα 10 λίτρα γάλα και τις 48 ζάχαρες μέσα.
Andreas2 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Πάντως όταν κόψει κάποιος το τσιγάρο άνετα μπορεί να βάλει 30 κιλά σε 2 μήνες.
Toufas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Ανδρεα σατανιστη, εγω εγραψα οτι κοβει την ορεξη. Καφε δεν πινω οπως εχω πει γιατι στην δουλεια ειχανε ζεστο μονο, και δεν μπορω τα ζεστα ροφηματα. Επισης απο τον γεναρη που ειχα βγει με κατι κοριτσα απο εδω μεσα (γιν, λουσι, φρινταμπα, μοσκιτο) μεχρι και σημερα, εχω χασει 25 κιλα και δεν εχω σταματησει να τρωω γλυκα, πετσες απο γουρουνοπουλες και κοτοπουλα, πουρε με μισο κιλο πατατα και 250γρ βουτυρο+250 κρεμα γαλακτος, παγωτα και οτι αλλο θελω. Σαν συνολο εχω χασει 100+ μεσα σε 7, μιας και ειχα παρει αρκετα κιλα ξανα σε μια περιοδο. Επισης ειμαι 30 και δειχνω για 20-25 και κατω οπως μου λενε τα κοριτσα, και φερομαι για 16 οπως μου λενε μερικα αλλα. Και οπως ειναι γνωστο, εχω πιο πολλες γνωσεις απο σενα για οτι μαλακια παιρνεις, που απλα διαβασες τι εγραφε μια διαφημηση και το αγορασες, ουτε το παιζω δηθεν λατρης της φυσικης διατροφης, organic farming κλπ, ενω καπνιζω σαν και εσενα. Κοψε το καπνισμα, αρχισε δουλεια, σταματα να το παιζεις οραματιστης του καναπε/κωλου, σταματα να ψαχνεις μαγικα φιλτρα που θα σε κανουν αδυνατο κλπ κλπ. How do you like them apples? Ναι, αλλά μετά από 2 ώρες τι γίνεται; Μια χρονιά που είχα παχύνει, απέδωσα ευθύνη στο frappe. Πίνω τον καφέ και κάνα διωράκι μετά ακουγόντουσαν κάτι μπουμπουνητά από το στομάχι μου που έψαχνα αλεξικέραυνο. Φοβερή αίσθηση πείνας. Τελείωνε με μια μεγάλη πίτσα, τουλάχιστον. Με το τσιγάρο, απλά κάνεις άλλο ένα τσιγάρο. Αν πιεις άλλον ένα frappe, θα πάθεις έλκος και θα σταματήσεις να πεινάς, for good. Κάποια φάση το φιλοσόφησα και έκοψα τον καφέ σε πρώτη φάση και... πράγματι, πεινούσα λιγότερο. Τώρα espresso πια, γιατί είμαστε και ζάκια αλλά είπαμε να μην γίνουμε κτήνη. (Πληθυντικός μεγαλοπρέπειας ) Να ξαναπώ ότι όλα είναι θέμα συνήθειας. Πλέον η πιο ωραία τροφή που μπορώ να φάω είναι τα φρούτα (γιατί να τελειώσουν οι φράουλες, γιατί; ), ενώ παλαιότερα έτρωγα ένα φρούτο το μήνα και για να πω κάτι ωραίο έπρεπε να έχει δυόμιση τόνους γλουταμινικό μονονάτριο (ενισχυτικό γεύσης). ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑκου καφές για αδυνάτισμα. Και αν ήταν και φτηνό θα το έπαιρνες. Ουφ. msg εχουν παρα πολλες τροφες απο μονες του. Ειναι το λεγομενο umami που λενε. Και το να τρως μια μεγαλη πιτσα, ενω λες οτι φταιει ο φραπες που παχαινει, ειναι απλα τραγικο. Οταν βγαινω με μικτη παρεα, τρωω πιο λιγο απο τις κοπελες που ειναι μαζι μας, και οχι απο ευγενεια.
SilverCloak Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 msg εχουν παρα πολλες τροφες απο μονες του. Ειναι το λεγομενο umami που λενε. Και το να τρως μια μεγαλη πιτσα, ενω λες οτι φταιει ο φραπες που παχαινει, ειναι απλα τραγικο. Οταν βγαινω με μικτη παρεα, τρωω πιο λιγο απο τις κοπελες που ειναι μαζι μας, και οχι απο ευγενεια. Όπα, αγάλι αγάλι. Τι είναι το msg? Αγγλικά για το ενισχυτικό; Αρχικά; Από τι; Το umami έχει ψωμί βλέπω. Θα γουικιπεδίσω εν καιρώ. Όσο για το άλλο, το αίτιο για την κατανάλωση της πίτσας είναι η τρομερή αίσθηση της πείνας που αφήνει η φραπεδιά. (De@th L0rd εξηγεί γιατί κιόλας) Τον καθιστώ υπεύθυνο (τον καφέ) που πάχυνα, εμμέσως και όχι άμεσα προφανώς. Όπως έλεγε και ένα φίλος, η πίτσα είναι η καταστροφή του ανθρώπου. Μάλλον έχω πρόβλημα έκφρασης, διάφοροι παρανοούν τι γράφω τελευταία. Για το τελευταίο, να σου πω ότι τους καταστρέφεις την ψυχολογία (των γυναικών), ειδικά αν είναι καμιά πιο γεματούλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα