kax54638 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Παιδιά μια ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει. Θέλω να χάσω καμιά 20 κιλά. Έχω πάει σε διαιτολόγο και ακολουθώ πρόγραμμα διατροφής. Τον ρώτησα από περιέργεια αν υπάρχουν φαρμακευτικά σκευάσματα που βοηθούν στην απώλεια βάρους. Μου είπε για την καρνιτίνη. Γνωρίζει κανείς αν έχει πραγματικό αποτέλεσμα; Και το κυριότερο αν είναι 100% ασφαλής η χρήση της.
Toufas Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Οτι ναναι με τις vegan μαλακιες παλι. Τεσπα, μου αρεσει που βγαζεις ολοκληρα πανεπηστιμια ακυρα που λενε αυτο που λεω και εγω. Ακου εκει τον μπανανα τον γιατρο. Επισης ειναι γνωστο πως τα γουρουνια που ειναι παμφαγα τρωνε κοψιδια για να τα παχυνουν και οχι δημητριακα. Εχεις δικιο για ακομη μια φορα...
benign Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Οτι ναναι με τις vegan μαλακιες παλι. Τεσπα, μου αρεσει που βγαζεις ολοκληρα πανεπηστιμια ακυρα που λενε αυτο που λεω και εγω. Ακου εκει τον μπανανα τον γιατρο. Επισης ειναι γνωστο πως τα γουρουνια που ειναι παμφαγα τρωνε κοψιδια για να τα παχυνουν και οχι δημητριακα. Εχεις δικιο για ακομη μια φορα... Μεχρι την Δευτερα Παρουσια να λες τα λαθη που πιστευεις φιλε Τουφα μπορεις να εισαι σιγουρος οτι θα σου τα αντικρουω με σοβαρη επιστημη και οχι τους παπαρες που επικαλεισαι.Ετσι θα μαθει ο κοσμος την αληθεια και θα βελτιωσει την υγεια του. Επισης τα γουρουνια παχαινουν γιατι τα ταιζουν τεραστιες ποσοτητες ,ειναι σε συνεχη ακινησια συνωστισμενα και τους κανουν ως γνωστο και ενεσεις για να παχαινουν.Αλλα δεν ειναι σπανιο το οτι ταιζουν και τα ζωα κρεατα εξαλλου ολοι ξερουν πως επαθαν οι αγελαδες πριν μερικα χρονια την νοσο των τρελλων αγελαδων που προκαλουσε στους ανθρωπους την σπογγωδη εγκεφαλιτιδα ,γεγονος που οδηγησε στην ανακληση ολων των σχετικων κρεατικων και γαλακτοκομικων και στην θανατωση εκατονταδων χιλιαδων ζωων.Να μην ξεχνιομαστε βολικα λοιπον. Παιδιά μια ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει. Θέλω να χάσω καμιά 20 κιλά. Έχω πάει σε διαιτολόγο και ακολουθώ πρόγραμμα διατροφής. Τον ρώτησα από περιέργεια αν υπάρχουν φαρμακευτικά σκευάσματα που βοηθούν στην απώλεια βάρους. Μου είπε για την καρνιτίνη. Γνωρίζει κανείς αν έχει πραγματικό αποτέλεσμα; Και το κυριότερο αν είναι 100% ασφαλής η χρήση της. Αν πηγες σε γιατρο διαιτολογο,η γνωμη μου ειναι να ακολουθησεις την αγωγη που σου ειπε.Η καρνιτινη βοηθα λιγο απο οτι ξερω, μονο αν γυμναζεσαι ομως κανει την διαφορα.Αλλα δεν χρειαζεται να ξοδευεσαι με συμπληρωματα,κανε την διαιτα,γυμνασου οσο μπορεις και τα αποτελεσματα θα ερθουν.
Toufas Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 http://www.youtube.com/playlist?list=PL39F782316B425249 18 χρονος blogger = παπαρας= university of california. Εχεις δικιο. καθηγητης χειρουργικης στο πανεπιστήμιο της washington?και αυτος παπαρας. Επισης προφανως δεν ξερεις αυτα που λες σχετικα με τρελλες αγελαδες, http://en.wikipedia.org/wiki/Kuru_%28disease%29 ειναι το αντιστοιχο στους ανθρωπους. Δες απο τι προκαλειτε και δες τι ειχε η ζωοτροφη που προκαλουσε την νοσο στα γελαδια.
viper2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 εντωμεταξυ μαλακιζεστε και οι δυο μιας και ως γνωστον το ισοζυγιο θα πρεπει να ειναι στο loss... Παιδιά μια ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει. Θέλω να χάσω καμιά 20 κιλά. Έχω πάει σε διαιτολόγο και ακολουθώ πρόγραμμα διατροφής. Τον ρώτησα από περιέργεια αν υπάρχουν φαρμακευτικά σκευάσματα που βοηθούν στην απώλεια βάρους. Μου είπε για την καρνιτίνη. Γνωρίζει κανείς αν έχει πραγματικό αποτέλεσμα; Και το κυριότερο αν είναι 100% ασφαλής η χρήση της. εχει αλλα δεν ειναι τοσο οσο φανταζεσαι
benign Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 http://www.youtube.c...9F782316B425249 18 χρονος blogger = παπαρας= university of california. Εχεις δικιο. καθηγητης χειρουργικης στο πανεπιστήμιο της washington?και αυτος παπαρας. Οι επιστημονες που σου ανεφερα εγω που βολικα τους αγνοεις ειναι πιο εγκυροι σαν θεσεις(ακαδημαικοι) και σαν κλινικες μελετες που αναφερουν. εντωμεταξυ μαλακιζεστε και οι δυο μιας και ως γνωστον το ισοζυγιο θα πρεπει να ειναι στο loss... Ισοζυγιο,ετσι,λοιπον ρωτησε εναν γιατρο να δεις αν ισχυει αυτο που γραφω.Επαναλαμβανω 1 γραμμαριο λιπους 9 θερμιδες ,ενα γραμμαριο υδατανθρακα 4 θερμιδες.Τι δεν πιανεις?
Toufas Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Οι επιστημονες που σου ανεφερα εγω που βολικα του αγνοεις ειναι πιο εκγυροι σαν θεσεις(ακαδημαικοι) και σαν κλινικες μελετες που αναφερουν. Ισοζυγιο,ετσι,λοιπον ρωτησε εναν γιατρο να δεις αν ισχυει αυτο που γραφω.Επαναλαμβανω 1 γραμμαριο λιπους 9 θερμιδες ,ενα γραμμαριο υδατανθρακα 4 θερμιδες.Τι δεν πιανεις? Ε ναι, ειναι γνωστο πως το σωμα ειναι μηχανη καυσης. Το συκωτι για παραδειγμα δεν μεταβαλει την ζαχαρη σε γλυκοζη. Απλα διακοσμητικο. Εχεις δικιο.
benign Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Τουφας σου αρεσει να διαστρεβλωνεις την αληθεια και εμενα να την υπερασπιζομαι. http://en.wikipedia....Mad_cow_disease And I quote: A British inquiry into BSE concluded that the epizootic was caused by cattle, who are normally herbivores, being fed the remains of other cattle in the form of meat and bone meal (MBM), which caused the infectious agent to spread.
Toufas Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Ναι, απο το ειδος τους τρωγανε. Δες τι κανει στους ανθρωπους οταν τρωνε το ειδος τους και ειδικοτερα το νευρικο τους συστημα. Δεν σου ειπα κατι για εναλλαγη διαιτας, για αυτο και ειπα για τα γουρουνια που ειναι παμφαγα.
sabpaxa Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 παιδια θελω να χασω λιγο λιπος απο την κοιλιακη χωρα,που δημιουργηθηκε εδω και κανα 3μηνο που κοψα το τσιγαρο,για να δουν και φετο τα γκομενακια και τους 6 κοιλιακουσμ(αντι για 4 που φαινοντε τωρα)καμια ιδεα; πυροσβεστης
benign Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Ναι, απο το ειδος τους τρωγανε. Δες τι κανει στους ανθρωπους οταν τρωνε το ειδος τους και ειδικοτερα το νευρικο τους συστημα. Δεν σου ειπα κατι για εναλλαγη διαιτας, για αυτο και ειπα για τα γουρουνια που ειναι παμφαγα. Ενταξει δεν μιλαμε για καννιβαλισμο,το θεμα μας ειναι οτι το λιπος περα απο οτι δημιουργει αθυροπλακα στις αρτηριες,καρδιακες παθησεις,καρκινο στα εντερα κ.τ.λ. ειναι και κατα 5 θερμιδες πιο παχαιντικο ανα γραμμαριο. παιδια θελω να χασω λιγο λιπος απο την κοιλιακη χωρα,που δημιουργηθηκε εδω και κανα 3μηνο που κοψα το τσιγαρο,για να δουν και φετο τα γκομενακια και τους 6 κοιλιακουσμ(αντι για 4 που φαινοντε τωρα)καμια ιδεα; πυροσβεστης Αμα φαινονται οι 4 εισαι ηδη σεξυ και ωραιος.Τωρα για να φανουν και οι αλλοι δυο,δυστυχως τοπικο αδυνατισμα δεν γινεται πρεπει να χασεις γενικα καποια κιλα.Προσωπικη μου γνωμη,κανε λιγο παραπανω αεροβικη ασκηση, σκησεις κοιλιακων για να τονωθουν και περιορισε τις λιπαρες τροφες. Επισης δεν αυτον τον τυπακο εχει πολυ καλες συμβουλες για διατροφη και γυμναστικη. http://www.youtube.com/watch?v=95xRTID478I
benign Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Εγω παντως οταν ερθεις Αθηνα θα σε κερασω οπως ειπα.Το παθος στην συζητηση ειναι καλο και ολοι παντα κατι μαθαινουμε. (Παω και εγω να δω μια ταινια.)
sabpaxa Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Αμα φαινονται οι 4 εισαι ηδη σεξυ και ωραιοςμη λες τετοια πραματα σε παρακαλω...θα μας παρεξηγησουν.τσ τσ τσ .Τωρα για να φανουν και οι αλλοι δυο,δυστυχως τοπικο αδυνατισμα δεν γινεται πρεπει να χασεις γενικα καποια κιλα.Προσωπικη μου γνωμη,κανε λιγο παραπανω αεροβικη ασκηση, σκησεις κοιλιακων για να τονωθουν και περιορισε τις λιπαρες τροφες. σε υχαριστω φιλε benign;)
vk13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 παιδια θελω να χασω λιγο λιπος απο την κοιλιακη χωρα,που δημιουργηθηκε εδω και κανα 3μηνο που κοψα το τσιγαρο,για να δουν και φετο τα γκομενακια και τους 6 κοιλιακουσμ(αντι για 4 που φαινοντε τωρα)καμια ιδεα; πυροσβεστης Γυμναστήριο, τρέξιμο, περπάτημα και πάνω απ όλα διατροφή. Περιορίζεις όσο το δυνατόν λιπαρές τροφές και κρέας. Αυτά βασικά για νορμάλ γυμνασμένο σώμα, χωρίς κοιλιές. Όσο για τους 6 κοιλιακούς άστο. Θες πολύ δουλειά για να κάψεις λίπος στη συγκεκριμμένη περιοχή για να φανούν και οι 6 μην την ψάχνεις και φυσικά θες και ανάλογη διατροφή με συμπληρώματα μαζί. Αυτό για 6-pack.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα