Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 406
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μην λες για σουτζουκακια. πεθαινω.

και εγώ για αυτό τοπα :P

@benign δίαιτα που να κάνει γράμμωση δεν υπάρχει. Γράμμωση δεν γίνεται χωρίς γυμναστική .&-

Δημοσ.

@benign δίαιτα που να κάνει γράμμωση δεν υπάρχει. Γράμμωση δεν γίνεται χωρίς διατροφή .&-

γαμω τις διαιτες μου. δεν θα φτασω ποτε 60 κιλα. :cry:

Δημοσ.

@benign δίαιτα που να κάνει γράμμωση δεν υπάρχει. Γράμμωση δεν γίνεται χωρίς διατροφή .&-

Σορρυ αλλα δεν ειναι οξυμωρο σχημα αυτο που εγραψες? ;)

Δημοσ.

γαμω τις διαιτες μου. δεν θα φτασω ποτε 60 κιλα. :cry:

τα κιλά δεν λένε πάντα την αλήθεια. Παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο όπως αν είναι κάποιος βαρυκόκαλος, σωματοδομή-σωματότυπος κ.α. που τα ξέρουν καλύτερα οι γιατροί. Α και φυσικά το ύψος

Σορρυ αλλα δεν ειναι οξυμωρο σχημα αυτο που εγραψες? ;)

sorry γυμναστική ήθελα να γράψω

Δημοσ.

τα κιλά δεν λένε πάντα την αλήθεια. Παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο όπως αν είναι κάποιος βαρυκόκαλος, σωματοδομή-σωματότυπος κ.α. που τα ξέρουν καλύτερα οι γιατροί. Α και φυσικά το ύψος

με βαση τα δικα μου στανταρς ειναι το 60. αν ηταν η αδερφη μου 60 που εχει το ιδιο υψος με εμενα δεν θα ηταν οκ.

Δημοσ.

ε νταξ +- 2-3 κιλά δεν πειράζει μικρό το κακό :P

Πάντως το δύσκολο είναι να τα διατηρήσεις τα κιλά και να μην τα ξαναπάρεις..

Δημοσ.

Παιδια εγω να την αποκαλυψω την διαιτα,γιατι ακομη και σε καλη φυσικη κατασταση να ειστε,ειναι πολυ καλη και ειναι εξαιρετικα αποτοξινωτικη,αλλα για να μην νομισετε οτι σας κανω τον εξυπνο,αν εχετε συμβατικη νοοτροπια και εχετε δεχθει τις επικρατουσες διαιτες,(οπως αυτην του να τρως 6 μικρα γευματα την ημερα)σαν γαστριμαργικη θρησκεια,δεν θελω να σας κανω να χασετε τον χρονο σας.

Ποιος ο λογος να σου πει καποιος κατi καινουργιο αν υπαρχει προκαταληψη?

Δημοσ.

λιποδιαλυτες και καθαρισες

E όχι μην πέσει και στα βαριά.

Λιποδιαλυτές λέει χαχαχαχαχα.... πίστεψε με είναι το πιο αδύναμο σκεύασμα που μπορείς να πάρεις (ακόμα και αυτοί που απευθύνονται αποκλειστικά σε προχωρημένους αθλητές) και δεν έχει και μεγάλα αποτελέσματά , είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας.

(Μην μου κάνει κανεις reply γιατί δεν πρόκειται να απαντήσω η να κουβεντιάσω για το συγκεκριμένο θέμα. thanks).

Επισκέπτης
Δημοσ.
Ποιος ο λογος να σου πει καποιος κατi καινουργιο αν υπαρχει προκαταληψη?

Να την κρίνουμε, να την κατακρίνουμε και μετά να σε κοροϊδέψουμε φυσικά! :mrgreen:

evabb, πες μου περισσότερα για το Νότιο Πόλο. Τι κερδίζουμε, τι πτυχία θέλει και πότε φεύγει το επόμενο αεροπλάνο.

Δημοσ.

δεν ειναι δυσκολο να χασεις κιλα αρκει να προσεχεις τη διατροφη σου.

δηλαδη να μην τρως απο αυτα :

post-192578-0-49119600-1309459203_thumb.jpg

και απο αυτα:

post-192578-0-04603500-1309459262_thumb.jpg

και τετοια

post-192578-0-17086800-1309459310_thumb.jpg

και τετοια

post-192578-0-85893700-1309459354_thumb.jpg

και απο τουτα

post-192578-0-23104900-1309459400_thumb.jpg

αυτα σε γενικες γραμμες :P :P :P

Δημοσ.

Να την κρίνουμε, να την κατακρίνουμε και μετά να σε κοροϊδέψουμε φυσικά! :mrgreen:

evabb, πες μου περισσότερα για το Νότιο Πόλο. Τι κερδίζουμε, τι πτυχία θέλει και πότε φεύγει το επόμενο αεροπλάνο.

πρεπει να το ψαξω εκτενεστερα το πραμα το μονο σιγουρο ειναι οτι μπορεις να τρως σαν τον βοδι χωρις τυψεις, απο το κρυο καις τα παντα :-D

Δημοσ.

πρεπει να το ψαξω εκτενεστερα το πραμα το μονο σιγουρο ειναι οτι μπορεις να τρως σαν τον βοδι χωρις τυψεις, απο το κρυο καις τα παντα :-D

πρεπει να εισαι αποκλειστηκα στου πολους? καμια ιρλανδια φιλανδια και τα εκει γυρω δε κανουν δουλεια?

να αρχισω να ψαχνω για μεταπτυχιακο καπου εκει πανω αν ειναι ^_^

Δημοσ.

Αυτό με το ψωμί είναι μούφα.

Απλά πρέπει να το έχεις περάσει στο μεταβολισμό σου.*

Τρώω τουλάχιστον μισή με μια φραντζόλα τη μέρα και αδυνατίζω.

Δεν τρώω junk food though. Και γυμνάζομαι (στο χαλαρό).

Κατά τ' άλλα ακριβώς όπως τα λέει ο manuel.

A και το βασικότερο: Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και θέλει customized δίαιτα. Δεν σηκώνεις δίαιτα από το net και την κάνεις, είναι λίγο dangerous στη χειρότερη.

Έλα ρε benign, πεεεεες μας...

Also, o οργανισμός θέλει να διατηρεί σταθερή τη θερμοκρασία του. Όταν κάνει κρύο, κάνει περισσότερες καύσεις για να το κάνει αυτό. Το τρως τα πάντα είναι ένα θέμα. Όλα είναι σχετικά.

*:Άλλες εξηγήσεις ευπρόσδεκτες.

Βρείτε μου και που να παρκάρω τώρα και είμαι έτοιμος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...