kosmasgr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μου την σπάει αυτή η αδικία της φύσης Εμείς πρέπει να βγάλουμε μπρόκολα απο τα αυτιά και τρέχουμε σαν τις τρελλές στους διαδρόμους μπας και χάσουμε κάνα κιλό κι εσείς...απλά κόβετε το δεύτερο σουβλάκι που τρώτε τα μεσάνυχτα και αδυνατίζετε... Μην είσαι και τόσο σίγουρη είναι και θέμα μεταβολισμού στον κάθε ανθρωπο. Εχω πολλούς γνωστούς που τρώνε το διπλάσιο απο μένα , + γλυκά + αναψυκτικά που έχω κόψει εγώ και παραμένουν λεπτότατοι
evabb Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ρε Εύα, δε πολέμησα να σκαρφαλώσω μέχρι την κορυφή της τροφικής αλυσίδας σαν πόστις για να γίνω vegetarian, η να μην τρώω ξυγκάκια και πετσούλες ζεστές. πρωτον δεν ειπα να γινει κανεις χορτοφαγος, δευτερον οι πετσουλες και τα ξυγκακια δεν προσφερουν τπτ το χρησιμο στο σωμα σου ασε που ειναι αηδια. Μου την σπάει αυτή η αδικία της φύσης Εμείς πρέπει να βγάλουμε μπρόκολα απο τα αυτιά και τρέχουμε σαν τις τρελλές στους διαδρόμους μπας και χάσουμε κάνα κιλό κι εσείς...απλά κόβετε το δεύτερο σουβλάκι που τρώτε τα μεσάνυχτα και αδυνατίζετε... μα ειναι ωραιο το μπροκολο http://www.youtube.com/watch?v=PqSZ89FqpiY εγω δεν κανω το ντρεσινγκ που λεει, απλα βαζω λαδι,λεμονι, αλατι και ριγανη. γινεται φοβερο. αυτο το τιπ με το νερο ειναι που κανει την μεγαλη διαφορα.
kosmasgr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 ταίστε μπρόκολο τους αντρες σας. Εκτός από αντιοξειδωτικά που έχει , συμβάλει στο σάκχαρο και στην καδιά κάνει καλό και στον προστάτη για τους άντρες
evabb Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 εγω το τρωω ολο μονη μου και δεν δινω δεν σε κανενα
kosmasgr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 ΧΑΧΑΧΑ. Εμένα είναι η αγαπημένη μου σαλάτα. Νο 2 έχω το παντζάρι επίσης πολύ ευεργετικό , στο οποίο συνυπάρχουν μέσα του υδατάνθρακες, φώσφορος, σίδηρος, ιώδιο, θείο, ασβέστιο, μεταλλικά άλατα και βιταμίνη Β. Πολύ τούμπανο
menostospitimou Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 πρωτον δεν ειπα να γινει κανεις χορτοφαγος, δευτερον οι πετσουλες και τα ξυγκακια δεν προσφερουν τπτ το χρησιμο στο σωμα σου ασε που ειναι αηδια. μα ειναι ωραιο το μπροκολο εγω δεν κανω το ντρεσινγκ που λεει, απλα βαζω λαδι,λεμονι, αλατι και ριγανη. γινεται φοβερο. αυτο το τιπ με το νερο ειναι που κανει την μεγαλη διαφορα. Αν και αποφεύγω ο,τι είναι πράσινο ή υγειινό, θα το δοκιμάσω.
nik_th3_gr33k Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μπορώ να κάνω και τα 2 ταυτόχρονα σε απόσταση 5 εκατοστών από το πρόσωπό σου και να πετάγονται κομματάκια από μασημένες αρνίσες πέτσες και πιτσίλες από το μυρωδάτο ξύγκι. :eek: :eek: αγροικε' date=' τρισαθλιε βαρβαρε σιχαμενε.[/quote'] Και dibiday-dibiday-dibiday έρως ανικατε μαχαν, έρως, ος εν κτήμασι πίπτεις, ος εν μαλακαις παρειαις νεάνιδος εννυχεύεις, φοιτας, δ' υπερπόντιος εν τ' αγρονόμοις αυλαις..
evabb Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 ΧΑΧΑΧΑ. Εμένα είναι η αγαπημένη μου σαλάτα. Νο 2 έχω το παντζάρι επίσης πολύ ευεργετικό , στο οποίο συνυπάρχουν μέσα του υδατάνθρακες, φώσφορος, σίδηρος, ιώδιο, θείο, ασβέστιο, μεταλλικά άλατα και βιταμίνη Β. Πολύ τούμπανο damn δεν μου αρεσει και τοσο η γευση του, αν ειναι ομως τοσο καλο ας κανω την καρδια μου πετρα κι ας το δοκιμασω. εχεις καμια καλη συνταγη; Και dibiday-dibiday-dibiday έρως ανικατε μαχαν, έρως, ος εν κτήμασι πίπτεις, ος εν μαλακαις παρειαις νεάνιδος εννυχεύεις, φοιτας, δ' υπερπόντιος εν τ' αγρονόμοις αυλαις.. ελεγ ο παπαμηχαηλ στην βουγιουκλακη στο "το ξυλο βγηκε απο τον παραδεισο"
kosmasgr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Το παντζάρι ταιριάζει τρελά με σκόρδο , σκορδαλιά κλπ Δεν έχω να σου προτεινω κάτι σε συνταγή καθώς πιο πολύ το τρώω με λάδι και ξύδι. Googlare όμως , έχει πολύ πράμα από συνταγές
ExaByte Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 τα πατζάρια όντως είναι τέλεια. τώρα το αρνί sucks όπως και να το κάνουμε για αυτό το Πάσχα διαπράτουμε την τρισμέγιστη ιεροσυλία της κατανάλωσης μπιφτεκιών αντ'αυτού Πάντως ακόμα και στην περίπτωση κατανάλωσης σουβλακιού πρέπει κανείς να προσέχει. π.χ. να βάζει καλαμάκι κοτόπουλο και ντομάτα μόνο με αλάδωτη πίτα και όχι πιτα-γύρο-απ'όλα (το ξέρω τώρα αρχίστε το κράξιμο περί αυτού )
christiana78 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 μα ειναι ωραιο το μπροκολο http://www.youtube.com/watch?v=PqSZ89FqpiY εγω δεν κανω το ντρεσινγκ που λεει, απλα βαζω λαδι,λεμονι, αλατι και ριγανη. γινεται φοβερο. αυτο το τιπ με το νερο ειναι που κανει την μεγαλη διαφορα. Μια χαρά είναι το μπρόκολο αλλά αν το τρως 4 φορές την εβδομάδα όπως εγώ (επειδή βαριέμαι αφόρητα να καθαρίζω και να πλένω ένα-ένα τα μαρουλόφυλλα ) τα παίζεις και πιστεύεις οτι αν φας άλλο ένα θα ξεράσεις... το ίδιο παθαίνω κατα καιρούς και με το ψωμί για τοστ ολικής Το παντζάρι πράγματι ταιριάζει πολύ να γίνεται σαν σκορδαλιά.
evabb Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 τα πατζάρια όντως είναι τέλεια. τώρα το αρνί sucks όπως και να το κάνουμε για αυτό το Πάσχα διαπράτουμε την τρισμέγιστη ιεροσυλία της κατανάλωσης μπιφτεκιών αντ'αυτού ετσι μπιφτεκια, μπριζολες, κοτοπουλακι Μια χαρά είναι το μπρόκολο αλλά αν το τρως 4 φορές την εβδομάδα όπως εγώ (επειδή βαριέμαι αφόρητα να καθαρίζω και να πλένω ένα-ένα τα μαρουλόφυλλα ) τα παίζεις και πιστεύεις οτι αν φας άλλο ένα θα ξεράσεις... το ίδιο παθαίνω κατα καιρούς και με το ψωμί για τοστ ολικής Το παντζάρι πράγματι ταιριάζει πολύ να γίνεται σαν σκορδαλιά. δεν πουλανε ετοιμες κομμενες σαλατες; κατι τετοιο υπαρχουν και οι ντοματες και τα αγγουρακια,καροτα, τοσες δεκαδες λαχανικα.
ExaByte Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 καλύτερα μην προτιμάς αυτά τα σάπια κατεψυγμένα γιατί είναι τρισάθλια και αν δεν απατώμαι χάνουν και τις διατροφικές τους αξίες (δεν είμαι σίγουρος για αυτό). Καλύτερα φρέσκα.
evabb Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 ποιο κατεψυγμενο; στο ψυγειο ειναι και μαλιστα ολοφρεσκα και τραγανουλια. ακου σαπια ειλικρινα τι σκατα σας πασαρουν σε αυτη την χωρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα