Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλα οι αρχαιοι δεν ετρωγαν τα χημικα σκατα που τρωμε τωρα εμεις.

αν δεν θες χημικα σκατα η λυση ειναι ευκολη. στο βουνο με τα προβατα σου. μην ζητησεις ομως ηλεκτρικες συσκευες ουτε ιατρικη περιθαλψη. υπαρχει ομως ενα προβληματακι, οπου και να πας θα τα αναπνεεις ακομα τα σκατα.

υγ και το ψησιμο στα καρβουνα εναποθετει διαφορα χημικα σκατα πανω στο φαγητο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και που να αρχισεις manuel να δουλευεις με το αλατι/ξυδι/ζαχαρη ωστε να αναγεις τις γευσεις του κρεμμυδιου και του αγγουριου (τουρσαρισμα)

Η ζάχαρη δε βοηθάει το στόχο, που είναι το αδυνάτισμα. Το ξύδι δε μου αρέσει παρά μόνο σε συγκεκριμένα πράγματα. Με το αλάτι καλά τα πάμε (αλλά και πάλι, χρειάζομαι μέτρο).

Δημοσ.

Την έχω ακούσει και εγώ αυτή τη διατροφή...

benign πόσο χρονών είσαι και με τι ασχολείσαι αν επιτρέπεται; γενικά έχεις παρατηρήσει μεταβολή απόδοσης στην δουλειά σου; (πνευματική)

να και 2 ενδιαφέροντα βιντεάκια

http://www.youtube.com/watch?v=uCFZoqmKf5M

http://www.youtube.com/watch?v=wGXep32_qiI&feature=related

οι αρχαιοι δεν ειχαν πολυβιταμινες ουτε scoop πρωτεινης.

το ότι ίσως κάποιος ακολουθήσει μια τέτοια διατροφή δεν σημαίνει πως πρέπει αν κάνει οτι ακριβώς έκαναν οι αρχαίοι..

δλδ βελτιώνεις αρκετά την διατροφή σου οκ, αλλά δεν υπάρχει λόγος (πχ) να καταπονείς τον οργανισμό σου και να "γερνάς" πιο γρήγορα, οπότε γιατί να μην πάρεις πχ το σκουπ που λεει η βιταμίνες;

μπορεί αυτό που λέω να μην ισχύει καθόλου αλλά κάπως έτσι το βλέπω....οκ θα ελαττώσεις τα χημικά και τις επεξεργασμένες τροφές (όσο μπορείς)....το θέμα είναι να κάνεις κάτι καλύτερο για τον εαυτό σου όχι να ακολουθήσεις ακριβώς τι κάνει κάποιος...

http://www.youtube.com/watch?v=mNYlIcXynwE

Δημοσ.

Την έχω ακούσει και εγώ αυτή τη διατροφή...

benign πόσο χρονών είσαι και με τι ασχολείσαι αν επιτρέπεται; γενικά έχεις παρατηρήσει μεταβολή απόδοσης στην δουλειά σου; (πνευματική)

Ειμαι 37 ετων,καθηγητης Αγγλικων σε φροντιστηριο,αλλα εχω πολλα πνευματικα χομπυ.Σκακι,διαβασμα,games,κιθαρα και τραγουδι,ταινιες κ.τ.λ.

Δεν υπαρχει καμμια μεταβολη στην νοητικη μου αποδοση,εκτος απο οτι οτι αισθανομαι πιο ευαισθητος,πιο ηπιος αλλα μαζι και πιο συγκεντρωμενος. :devil:

Ευα,

Αν ηξερες τι χημικα ριχνουν παντου θα φρικαρες.Αλλα νομιζω εχεις εσυ εμπειρια γιατι απο το Βελγιο ειχε ξεκινησει το προβλημα με τις τρελλες αγελαδες ετσι?

Παντως ως προς το σχολιο σου,οι αρχαιοι σε καποια πραγματα ηταν σωστοτεροι γιατι δεν ειχαν το συγχρονο καπιταλιστικο συστημα να τους εχει μετατρεψει σε καταναλωτικα ζομπι,απο την αλλη δεν ειχαν την συγχρονη επιστημη,οποτε τα πραγματα δεν ειναι ασπρα ,μαυρα παιρνουμε τα θετικα απο το παρελθον αλλα με την επιστημη προχωραμε σε ενα λαμπροτερο μελλον.Αρκει η επιστημη να υπηρετει τον ανθρωπο,και οχι τα μονοπωλια.:-D

Santana to πρωτο βιντεακι σου σκιζει! :-D Τοσο που ακομη και ενα troll το καταλαβαινει! :devil:(Αν διαβασει το νημα κανενα troll. ;))

Edit:

Και το δευτερο σου βιντεακι σκιζει!

Santana εσυ αν επιτρεπεις ποσω εισαι και τι δουλεια κανεις?(Σε βλεπω πολυ ενημερωμενο.Διατροφολογος?)

Δημοσ.

χαχα

οχι 20 χρονών φοιτητής είμαι...

απλά ψιλοασχολούμαι με γυμναστική και διατροφή και μια μέρα είδα και αυτό και μου φάνηκε ενδιαφέρον :P

συγκεκριμένα το είδα κάπου οτι βγαίνει σαν βιβλίο απο Έλληνα συγγραφέα και μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Δεν θα αναφέρω όνομα για να μην θεωρηθεί διαφήμιση (όχι ότι έχω καμία σχέση αλλα λέμε τώρα...), όποιος θέλει μπορεί να μου στείλει πμ και θα του απαντήσω

και επειδή τα βιντεάκια είναι απλά και ωραία ορίστε και η συνέχεια :P

http://www.youtube.com/watch?v=Mv1naIENqcE&feature=related

Δημοσ.

δεν μας χεζεις λεω εγω. που θες και ξυδι των 100 ευρω.

δεν μας χεζεις λεω εγω. που θες και παπουτσια των 400 ευρω.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ο προβληματισμός μου με τις ξένες δίαιτες είναι πάντα ο ίδιος: δε πιστεύω ότι μπορεί να έχουν εφαρμογή σε εμάς. Ζούμε σε άλλο τόπο, τρώμε διαφορετικά πράγματα, έχουμε άλλες ανάγκες και διαφορετικούς οργανισμούς.

Διαφορετικές διορθωτικές κινήσεις πρέπει να κάνει κάποιος που έχει στη διατροφή του τα ελληνικά ψάρια.

Λάθος;

Δημοσ.

Εγω μπορει να φαω στις 8 πολυ καλα και στις 12 να ξαπλωσω να κοιμηθω και να μην με παιρνει ο υπνος απ' την πεινα. Ποσω μαλλον να φαω γιαουρτι για βραδυνο. Απλα αδυνατο. Θανατος στο στομαχι μου που θελει να κοιμαται φουλαριστο. Γενικα ξαναπειναω ευκολα, νιωθω σαν να χω στην κοιλια μου οξυ απ' αυτο που πετανε στις μουσουλμανες οταν απαταν' τους αντρες τους.

Για το αρνι που αναφερθηκε, με νορμαλ ποσοτητα αλατιου το μισω, με 10 κιλα αλατι το λατρευω.

Αλλα ευτυχως γενικα απεχθανομαι το ζωικο λοιπος, κι απτο φιλετο κοτοπουλο το βγαζω:-P

Δημοσ.

Εγω μπορει να φαω στις 8 πολυ καλα και στις 12 να ξαπλωσω να κοιμηθω και να μην με παιρνει ο υπνος απ' την πεινα. Ποσω μαλλον να φαω γιαουρτι για βραδυνο. Απλα αδυνατο. Θανατος στο στομαχι μου που θελει να κοιμαται φουλαριστο. Γενικα ξαναπειναω ευκολα, νιωθω σαν να χω στην κοιλια μου οξυ απ' αυτο που πετανε στις μουσουλμανες οταν απαταν' τους αντρες τους.

Πάντως και αυτό είναι θέμα συνήθειας.Εγώ ας πούμε δεν έτρωγα ποτέ πρωινό Ποτέ όμως ούτε στο σχολείο ούτε στη δουλειά.Ελεγα οτι αν φάω το πρωί θα ξεράσω.Κι όμως τώρα μετά απο λίγο καιρό που το έβαλα στο πρόγραμμα το πρωί πεινάω πιο πολύ απο όλες τις ώρες της ημέρας και το βράδυ απλά μπορώ να φάω κορν φλέικς ή κάτι πολύ ελαφρύ.

Αυτό που γράφει ο Βenign με κούφανε... ήξερα μέχρι τώρα ότι για να δουλέψει ο οργανισμός και να δραστηριοποιηθει ο μεταβολισμός χρειάζεται μικρά συχνά γεύματα...πολύ ενδιαφέρον...

Δημοσ.

Πάντως και αυτό είναι θέμα συνήθειας.Εγώ ας πούμε δεν έτρωγα ποτέ πρωινό Ποτέ όμως ούτε στο σχολείο ούτε στη δουλειά.Ελεγα οτι αν φάω το πρωί θα ξεράσω.Κι όμως τώρα μετά απο λίγο καιρό που το έβαλα στο πρόγραμμα το πρωί πεινάω πιο πολύ απο όλες τις ώρες της ημέρας και το βράδυ απλά μπορώ να φάω κορν φλέικς ή κάτι πολύ ελαφρύ.

Αυτό που γράφει ο Βenign με κούφανε... ήξερα μέχρι τώρα ότι για να δουλέψει ο οργανισμός και να δραστηριοποιηθει ο μεταβολισμός χρειάζεται μικρά συχνά γεύματα...πολύ ενδιαφέρον...

Καλα εισαι. Εγω αν φαω κορν φλεικς σε 25 λεπτα γουργουριζει το στομαχι μου.

Δημοσ.

Ναι κι εγώ έτσι ήμουν αλλάμετάπο λίγες μέρες συνηθίζεις (μέχρι να βγεις έξω και να πλακώσεις τις τηγανιές και τα κεφτεδάκια και μετά να να θες σουβλάκι κάθε βράδυ οπότε πάλι απ'την αρχή... :rolleyes: ..δράμα γμτ)

Δημοσ.

Marantonis ισως εχεις υπερθυρεοειδισμο και για αυτο εχεις θηριωδεις πεινες.Βεβαια αυτο δεν γινεται με τον μεσο ανθρωπο.Πως εισαι απο φυσικη κατασταση?Εχεις καλο,ομορφο σωμα η εχεις τα κλασσικα σωσιβια και αρκετο λιπος?Εχω δει αδυνατα παιδια που με το μαγιο ειναι πλαδαροτατοι.Αλλα ακομη και αν ειναι ετσι το DNA σου που τρως σαν θηριο και ανθυγειινα αλλα δεν παχαινεις μην νομιζεις οτι θα εισαι ετσι παντα,αν δεν τρεφεσαι σωστα τωρα αργοτερα θα εχεις το λεγομενο rebound effect και προβληματα υγειας.

Σας καληνυχτω παιδια για αποψε και βαζω αλλο ενα μικρο video του Hofmekler.Τα ξαναλεμε απο αυριο.(Χριστιανα οπως σωστα λες ολα ,τα παντα ειναι συνηθεια.Εγω ας πουμε εχω συνηθισει να τρωω σαλατες χωρις λαδια,και απολαμβανω την ντοματα για παραδειγμα σαν φρουτο και μου αρεσει πολυ.Πλεον τα βουτηματα με φετες στα λαδια δεν μου λενε τιποτε ουτε τα θελω,με απωθουν.Τα εχω κοψει εδω και 5 χρονια.)

http://www.youtube.com/watch?v=EBrwRiSjd3I

Δημοσ.

Γμτ κι εγώ ήταν να πάω και δεν έκατσε...

Τί μεζέδες τρώτε εσείς εκεί;

φαγαμε τυρια, old amsterdam (gouda), chèvre chaud (κατσικισιο τυρι τυλιγμενο με μπεικον και ψημενο στο φουρνο), μοτσαρελα με λαδοριγανη, σαλαμακια, πρασινες ελιες, δαμασκηνα τυλιγμενα σε μπεικον και ψηνεμενα. μετα ειχα φτιαξει λαδερα φασολακια με αρακα (σπεσιαλ παραγγελια) και το κλεισαμε με παγωτο στρατσιατελα. εφυφαν 2 μπουκαλια σαμπανια (το τριτο ειναι ακομα ανοιχτο και δεν ξερω αν πρεπει να το πεταξω η να το κρατησω), 1 μπουκαλι λευκο κρασι και λιγο απο κοκκινο. 4 ατομα συνολο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...