Προς το περιεχόμενο

θελω την συμβουλη σας για το πως θα κινηθω νομικα

departed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν έχω να προτείνω κάτι παρά μόνο να συμφωνήσω με το παρακάτω σχόλιο

Μια παρατήρηση μόνο. Όταν είσαι σε μια τέτοια εταιρία που σε εκμεταλλεύεται, εννοείται πως απαγορεύεται να κάνεις απεργίες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

όταν είσαι σε μια τέτοια εταιρία που εκμεταλλεύεται με οποιδήποτε τρόπο τον εργαζόμενο και θέλεις να κρατήσεις τη δουλειά πρέπει να προσέχεις τη συμπεριφορά σου. τέτοιες εταιρίες δε θέλουν "επαναστάτες". δεν πρέπει να δείξεις ότι είσαι "ανήσυχο" μυαλό.

κακώς που αναφέρατε το που θα πάτε.

ο εργοδότης που έχει λερωμένη τη φωλιά του μόλις βλέπει τέτοιες κινήσεις αρχίζει να ανησυχεί.

σκέφτεται ότι μπορεί να του κάνετε ζημιά.

να υποθέσω ότι και στο θέμα μισθού άλλα υπογράφατε και άλλα παίρνατε ε;

Δημοσ.

μας ειπαν με ειρωνικο υφος οτι πλεον ειστε και σεις με τους αγανακτισμενους γιατι ειστε ανεργοι και μπορειτε να ειστε συνεχεια συνταγμα

Αυτό άξιζε για video πάντως. Ατάκα για video του Ράδιο Αρβύλα ή του Θέμου είναι τούτη

Δημοσ.

κοιτα δεν προλαβαμε να απαιτησουμε απλα ειδοποιησαμε ποιο πριν για την προθεση μας για να μην υπαρχει προβλημα με την φυλαξη ωστε να στειλουν αντικαταστατες, με το που το ειπαμε μας ειπαν πηγαινετε στην συγκεντρωση και μας καλεσανε σημερα και μας ειπαν με ειρωνικο υφος οτι πλεον ειστε και σεις με τους αγανακτισμενους γιατι ειστε ανεργοι και μπορειτε να ειστε συνεχεια συνταγμα

Σε γενικές γραμμές, η επιθεώρηση εργασίας δεν μπορεί να κάνει πολλά : παίζει να τραβιέστε καιρό, και η τελική δικαστική απόφαση να ισοδυναμεί με "βάλτε δικηγόρο". Γνώμη μου, μαζευτείτε οι 5, ψάχτε για καν'αν δικηγόρο γνωστό κάποιου εκ των 5, ρωτήστε τον, για να σας πει τζαμπέ "ναι να τον κυνηγήσουμε", κσι πείτε του αν παίζει να "εκφοβίσει" αυτά τα κοπρόσκυλα που σας πέταξαν την ατάκα (την οποία να του τονίσετε ότι θα την ισχυριστείτε σαν μέρος του κατηγορητηρίου, όντας μάρτυρές της και οι 5).

Συνήθως όταν ακούσουν περί δικηγόρου, σε ψάχνουν για να τα βρούνε μαζί σου.

Αν όμως είναι τόσο μαλάκες, θα το αφήσουν να πάει δικαστικά, όπου σε μερικά χρονάκια (2 μεσ' στο νερό), θα δικαιωθείτε δικαστικώς, κατά πάσα πιθανότητα (και θα πληρώσουν και πολλά διάφορα κερατιάτικα).

Όλα τα παραπάνω, απλά εμπειρικά.

* ..την "Επιθεώρηση", ΜΗΝ την αφήσετε - απλά να ξέρετε ότι "πρέπει" ν' απευθυνθείτε ΚΑΙ σε δικηγόρο (για να πάρετε λεφτά).

Δημοσ.

τωρα που υπογραφονται ενα σωρο νομοσχεδια.μηπως υπαρχει κανα νομοσχεδιο που λεει οτι μπορει να κανει απολυσεις χωρις να δωσει λογαριασμο υπο προυποθεσεις?

ξερω οτι οι δικηγοροι εχουν δουλειες απο την οικονομικη κριση(πτωχευσεις,αποζημιωσεις,κτλ) αλλα πως να πληρωσουν δικηγορο καποιοι που ηταν απληρωτοι και δουλευαν 12ωρες για 3ε την ωρα σχεδον μαυρα?

Δημοσ.

Καταγγελια στην επιθεωρηση εργασιας τωρα! Φουστηδες αφεντικα!!

Ο αδερφος μου δουλευε security 2 χρονια περιπου. Δε τον πληρωναν,του ετρωγαν ενσυμα και τα σχετικα. Φευγει λοιπον,τους κανει καταγγελια. Και παρτε τα βρωμοαφεντικα: 8800€ αποζημιωση, και ολα του τα ενσυμα!

Καναμε ενα γλεντι,ακομα το θυμαμε!

Καταγγελια! Να ξυπναμε σιγα σιγα.

Δημοσ.

Όχι ότι δεν παίζει να έχεις δίκαιο..

αλλα για τι δουλειά μιλάμε και ποσο "μακρά" νοσήλια είχε? και κατόπιν την νοσηλείας αυτής θα ήταν σε θέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τις δουλειάς?

Έχω την εντύπωση ότι απαγορεύεται να απολυθείς ενώ έχεις αναρρωτική άδεια.

Καταγγελια στην επιθεωρηση εργασιας τωρα! Φουστηδες αφεντικα!!

Ο αδερφος μου δουλευε security 2 χρονια περιπου. Δε τον πληρωναν,του ετρωγαν ενσυμα και τα σχετικα. Φευγει λοιπον,τους κανει καταγγελια. Και παρτε τα βρωμοαφεντικα: 8800€ αποζημιωση, και ολα του τα ενσυμα!

Καναμε ενα γλεντι,ακομα το θυμαμε!

Καταγγελια! Να ξυπναμε σιγα σιγα.

Ωραίος :mrgreen:

Ο παππούς μου είχε απολυθεί επί χούντας επειδή τόλμησε να απεργήσει.

Δημοσ.

Αν κάποιος γνωρίζει νομικές λεπτομερειες, ας μας πει κάποιος αν επηρρεάζει κάτι αν μας πουν τα παιδιά το όνομα της εταιρίας. We want it!

Δημοσ.

Αν κάποιος γνωρίζει νομικές λεπτομερειες, ας μας πει κάποιος αν επηρρεάζει κάτι αν μας πουν τα παιδιά το όνομα της εταιρίας. We want it!

Φαντάζομαι θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς κάτι σε «συκοφαντική δυσφήμιση».

Δημοσ.

Αν τύχει και μάθω με κανα πμ πχ ( :P ), ίσως νιώσω την ανάγκη να μοιραστώ ότι έμαθα με καμιά 500 φίλους στο fb και μερικά blogs, από την ανάγκη του διαμοιρασμού της πληροφορίας και την αρρώστια του κουτσομπολιού, όχι τίποτα άλλο ;) :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...