Προς το περιεχόμενο

Samsung Nexus S 299,00 € @Plaisio

opera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν και ισχύει το ότι μοιράζονται αρκετά parts με το Galaxy S, διαφέρουν σε αρκετά σημεία.

Δεν είναι εύκολο να πει κανείς ποιο είναι καλύτερο και ποιο χειρότερο, το θέμα είναι ποιο έρχεται πιο κοντά στις δικές του προτιμήσεις.

Δημοσ.

το super amoled (i9020) κυκλοφορησε αποκλειστηκα σε αμερικη και αγγλια και πουθενα αλλου ολοι οι υπολοιποι με slcd(i9023) φυσικα η οθονη δεν εχει καμια σχεση οπως και η τιμη τους ειναι διαφορετικη...

Δημοσ.

το super amoled (i9020) κυκλοφορησε αποκλειστηκα σε αμερικη και αγγλια και πουθενα αλλου ολοι οι υπολοιποι με slcd(i9023) φυσικα η οθονη δεν εχει καμια σχεση οπως και η τιμη τους ειναι διαφορετικη...

Δεν ισχυει αυτο.

Η slcd εχει πολυ καλυτερο λευκο ενω η amoded πολυ καλυτερο μαυρο.

Στα ξενα φορουμ λενε ξεκαθαρα οτι για πλοηγηση παοχνιδια η slcd ειναι ιδανικη ενω για ταινιες η amoled ειναι καλυτερη.

Η τιμες ειναι ολοιδιες απλα στην ελλαδα επισημα η samsung εφερε την slcd.

Η πτωση οφειλεται στο γργονος οτι το nexus δεν πουλησε καθολου στην Ευρωπη και η samsung εχει χιλιαδες κινητα nexus στις αποθηκες της κορεας

Δημοσ.

παιδια ειμαι αναμεσα στο nexus s και το sony ericsson Xperia mini που αναμενεται στα τελη ιουλιου... εσεις ποιο απο τα δυο προτεινεται?

Δημοσ.

παιδια ειμαι αναμεσα στο nexus s και το sony ericsson Xperia mini που αναμενεται στα τελη ιουλιου... εσεις ποιο απο τα δυο προτεινεται?

εάν έχω καταλάβει σωστά και εννοείς έκδοση με σειρόμενο πληκτρολόγιο Sony-Ericsson-XPERIA-X10-mini-pro_1.jpg τότε σε παρακαλώ δοκίμασε να γράψεις στο πληκτρολόγιο λίγο πριν το αγοράσεις. Διότι με πολύχρονη χρησιμοποίηση σειρόμενου πληκτρολογίου HTC-S710, το πληκτρολόγιο του Sony Ericsson Mini Pro μου φάνηκε πολύ κακής ποιότητας...

Ας μείνουμε εκεί...

Δημοσ.

Τι έγινε ρε παιδιά; Βλέπω μια απότομη μείωση τιμών. Μέχρι και εγώ μπαίνω στον πειρασμό να αγοράσω! Ψήνομαι για το Nexus S!

Δημοσ.

gsmarena_007.jpg

Όχι ρε εννοεί αυτά εδώ , ειναι να ερθουν συντομα ...

το κατάλαβα ότι εννοούσε άλλο που δεν βρήκα με πρόχειρο ψάξιμο, αλλά υπέθεσα όπως και μου έδειξες ότι έχουν παρεμφερή πληκτρολόγια. Οπότε του προτείνω εάν έχει σαν θετικό το πληκτρολόγιο -πολύ πιθανόν μιας και το σκέφτεται αντί για το Nexus S- να το δοκιμάσει πριν κάνει κάποια επιλογή.

Δημοσ.

299 ειναι πολλα

ενα πενηνταρικο κατω θα εβαζε σε σκεψεις

πολυ πιο καλη προσφορα ειναι το desire Z με τα ιδια λεφτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...