Προς το περιεχόμενο

Samsung Nexus S 299,00 € @Plaisio

opera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μα γιατί το συγκρίνετε με το παλαιότερο desire z?

το νέξους έχει 1 γίγα επεξεργαστή, 4άρα οθόνη, 2.3 από τη μάνα του και χωρίς τις βλακείες της htc, σίγουρα τα επόμενα 1-2 update, 16gb εσωτερική μνήμη χωρίς να χρειάζεστε κάρτα μνήμης και δε ξέρω γω τι άλλο. (λιγότερο πάχος, βάρος)

Δημοσ.

Δεν ξέρω για την S-LCD του NExus S αλλά του Desire Z είναι κορυφαία. Η κορυφαία LCD οθόνη σε smartphone αυτή τη στιγμή (και μην πεταχτεί κανείς να πει για την άτονη και άχρωμη οθόνη του iPhone 4 :o ). Πολύ καλές γωνίες θέασης, άριστος χρωματικός κορεσμός και χρωματική ακρίβεια. Επίσης είναι και το πληκτρολόγιο. Σημαντικό ατού για κάποιους.

Δημοσ.

Γεια σας.Εγώ με ένα ψάξιμο στο google για το nexus s βρήκα ότι έχει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα, κάνει restart από μόνο του ,κυρίως όταν μιλάς.Έβγαλε ανακοίνωση και η Google ότι ψάχνει το θέμα από τον Φεβρουάριο.Έβγαλε κι ένα update αλλά και πάλι τίποτα.Κάτι άλλο δε βρήκα για το αν έχει λύσει το πρόβλημα. Μήπως ξέρει κανείς κάτι νεότερο??

Δημοσ.

Φίλε Τάσο,

επειδή είχα Nexus S με το 2.3.4 firmware... σε πληροφορώ ότι ποτέ δεν έκανε restart η συσκευή μου (ούτε όταν μίλαγα, ούτε όταν δεν μίλαγα).

Πρόκειτε για μία εκπληκτική συσκευή την οποία κατά την γνώμη μου την αδική αυτή η τιμή... προς όφελος όμως των αγοραστών.

Χαιρετισμούς σε όλους τους φίλους του forum.

Γιάννης.

Δημοσ.

Φιλε privateer,

όπως ανάφερα παραπάνω... η τιμή είναι προς όφελος των αγοραστών... μακάρι όλες οι τιμές των κινητών αυτού του επιπέδου να έιχαν 299 (και ακόμα χαμηλώτερες τιμές).

Αυτό που ήθελα να αναφέρω παραπάνω (ίσως εγώ να μην ήμουν αρκετά περιγραφικός και να προέκυξαν διαφορετικά συμπεράσματα από αυτό που αρχικά ήθελα να εκφράσω) είναι ότι :

- η τιμή του Nexus S που έχει το μαγαζί συγκριτικά με άλλες συσκευές που έχουν αντίστοιχα ή και χειρότερα χαρακτηριστικά .... το αδικεί.

Ποια είναι η εμπιστοσύνη που θα δίξει ένας αγοραστής για μία επερχόμενη αγορά ενός Nexus S II... όταν για το Nexus S πριν από 2 μήνες το πλήρωνε στα 579 ευρώ και τώρα βλέπει να πέφτει η τιμή στα 299 ευρώ.

Μην παρεξηγηθώ και πάλι,

συμφωνώ απόλυτα ότι οι τιμές των κινητών είναι υπερτιμημένες (όπως και στο Nexus S, όπως και στο HTC Desir HD, Galaxy S κ.τ.λ.... - και πάλι μην παρεξηγηθώ με την αναφορά των εν' λόγω κινητών τα όποία είναι εξαιρετικά) και είναι πολύ καλό για τους αγοραστές η οποαδήποτε μείωση τιμής σε κινητά.

Ελπίζω να λύθηκε η όποια παρεξήγηση,

χαιρετισμούς,

Γιάννης.

Δημοσ.

Φιλε privateer,

όπως ανάφερα παραπάνω... η τιμή είναι προς όφελος των αγοραστών... μακάρι όλες οι τιμές των κινητών αυτού του επιπέδου να έιχαν 299 (και ακόμα χαμηλώτερες τιμές).

Αυτό που ήθελα να αναφέρω παραπάνω (ίσως εγώ να μην ήμουν αρκετά περιγραφικός και να προέκυξαν διαφορετικά συμπεράσματα από αυτό που αρχικά ήθελα να εκφράσω) είναι ότι :

- η τιμή του Nexus S που έχει το μαγαζί συγκριτικά με άλλες συσκευές που έχουν αντίστοιχα ή και χειρότερα χαρακτηριστικά .... το αδικεί.

Ποια είναι η εμπιστοσύνη που θα δίξει ένας αγοραστής για μία επερχόμενη αγορά ενός Nexus S II... όταν για το Nexus S πριν από 2 μήνες το πλήρωνε στα 579 ευρώ και τώρα βλέπει να πέφτει η τιμή στα 299 ευρώ.

Μην παρεξηγηθώ και πάλι,

συμφωνώ απόλυτα ότι οι τιμές των κινητών είναι υπερτιμημένες (όπως και στο Nexus S, όπως και στο HTC Desir HD, Galaxy S κ.τ.λ.... - και πάλι μην παρεξηγηθώ με την αναφορά των εν' λόγω κινητών τα όποία είναι εξαιρετικά) και είναι πολύ καλό για τους αγοραστές η οποαδήποτε μείωση τιμής σε κινητά.

Ελπίζω να λύθηκε η όποια παρεξήγηση,

χαιρετισμούς,

Γιάννης.

πείρα περσι τον ιουνιο το milestone1 της motorola, καλο τηλεφωνο δε λέω αν και λιγο βαρύ λόγο μεταλικης κατασκευης αλλα πολυ ακριβο... 430€.Τα τηλεφωνα για μένα θα επρεπε να παίζουν απο 100-250ευρω, τηλεφωνα ειναι ρε παιδια γιατι να τα χρυσοπληρωνουμε.Εμενα δε μου στοίχισε τιποτα το milestone λογο του μεγαλου προγραμματος που εκανα στην τηλεφωνικη εταιρεια... αλλα οποιος δινει πάνω απο 250€ για κινητο το θεωρω χαζομάρα.

Δημοσ.

Καλησπέραααα! Πήρα το Nexus S στα 299Ε προχτές, πριν δώ το θέμα... ¨ημουν μεταξύ Desire Z και Nexus, με το πληκτρολόγιο να με τραβάει προς HTC, αλλά όταν το είδα από κοντα, το πληκτρολόγιο μου φάνηκε πολύ ψεύτικο και ευθραυστο... Τέλος πάντων, κατέληξα τελικα στο Nexus S, και πραγματικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος...

Σε γενικές γραμμές, σαν ένα μίνι-review έχω να πώ τα εξής:

-Αρνητικά:

1) Η μπαταρία τελειώνει αρκετά γρήγορα σε έντονη χρήση.

2) Δεν περιλαμβάνει τα ελληνικά ως γλώσσα γραφής. Προσπάθησα να απαντήσω στο θέμα το πρωί μέσω του κινητού, αλλά το ινσόμνια δεν με άφηνε να γράψω σε greeklish. Το μενού παρ' όλ' αυτα είναι στα ελληνικά. Ελπίζω να λυθεί το θέμα αργότερα με κάποιο update.

3) Αν πατήσει κανείς το κουμπί κλειδώματος της οθόνης τότε σταματάει και η αναπαραγωγή βίντεο

4) Το ηχείο θα μπορούσε να είναι και καλύτερο, ενώ η μέγιστη ένταση του ήχου θα μπορούσε επίσης να είναι υψηλότερη

-Θετικά:

1) Γρήγορος επεξεργαστής (ARM Cortex @ 1ghz). Τον δοκίμασα σε αρκετά 3D παιχνίδια με lighting effects και τα συναφή, χωρίς drop στο framerate.

2) 13,31Gb +1gb αποθηκευτικός χώρος. Είναι πολύ, αλλά όχι 16gb που έγραφε στα χαρακτηριστικά συσκευής

3) Εύκολη πλοήγηση στο web

4) Τελευταία έκδοση του Android, μέσω του Market βρίσκει κανείς ότι εφαρμογή μπορεί να φανταστεί.

5) Πολύ ποιοτική οθόνη, τόσο σε απεικόνιση και φωτεινότητα, όσο και στην χρήση αφής

6) Στιβαρή κατασκευή που μοιάζει αρκετά ανθεκτική (ο χρόνος θα δείξει στην συγκεκριμένη περίπτωση)

Εν κατακλείδι έχει μερικά μελανά σημεία, αλλά το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Δημοσ.

Είμαι ο μόνος εδώ μέσα που οι τιμές από 300 και πάνω μου φαίνονται ληστρικές και εκτός πραγματικότητας;

Πάνω από 250 ευρώ (βαριά) δεν έχω δώσει για κινητό (και απότι βλέπω ούτε πρόκειτε στο μέλλον).

Είμαι της άποψης οτι οι εταιρίες χτυπάνε πολύ ψηλά τις αρχικές τιμές των κινητών ώστε μετά από κάποιο διάστημα , όταν προσγειωθούν κάπως , να μας έρχονται πιο....εύπεπτες και να νομίζουμε οτι είναι και ευκαιρία...

Και εαν αναλογιστεί κανείς οτι κάθε 6-μηνο βγάζουν καταιγισμό από καινούρια κινητά , για πεις οτι "παρακολουθείς" κάπως τα τεχνολογικά δρώμενα και να είσαι όπως λέμε "up to date" πρέπει να είσαι με το χέρι συνεχώς στηνς τσέπη και μάλιστα να το βάζεις και βαθειά.Sorry αλλά εγώ δεν θα ακολουθήσω το τρυπάκι αυτό.

Δημοσ.

Είμαι ο μόνος εδώ μέσα που οι τιμές από 300 και πάνω μου φαίνονται ληστρικές και εκτός πραγματικότητας;

Πάνω από 250 ευρώ (βαριά) δεν έχω δώσει για κινητό (και απότι βλέπω ούτε πρόκειτε στο μέλλον).

Είμαι της άποψης οτι οι εταιρίες χτυπάνε πολύ ψηλά τις αρχικές τιμές των κινητών ώστε μετά από κάποιο διάστημα , όταν προσγειωθούν κάπως , να μας έρχονται πιο....εύπεπτες και να νομίζουμε οτι είναι και ευκαιρία...

Και εαν αναλογιστεί κανείς οτι κάθε 6-μηνο βγάζουν καταιγισμό από καινούρια κινητά , για πεις οτι "παρακολουθείς" κάπως τα τεχνολογικά δρώμενα και να είσαι όπως λέμε "up to date" πρέπει να είσαι με το χέρι συνεχώς στηνς τσέπη και μάλιστα να το βάζεις και βαθειά.Sorry αλλά εγώ δεν θα ακολουθήσω το τρυπάκι αυτό.

Δεν θεωρώ τα 300ευρώ υπερβολικά για το συγκεκριμένο, ειδικά αν αναλογιστώ αυτά που μου προσφέρει. Κάποιος άλλος με διαφορετικές ανάγκες προφανώς μπορεί να βλέπει διαφορετικά τα πράγματα... Με την ελευθερία που σου δίνει το android, ειδικά σε θέματα εφαρμογών και internet, νιώθω σαν να αγόρασα ένα ultra-portable netbook, πράγμα που μου έλειπε τόσο καιρό. Πιο συγκεκριμένα μου αρέσει ότι μπορώ να μπαίνω για λίγα λεπτά στο ίντερνετ μέσω Wi-Fi ενώ βρίσκομαι στην δουλειά μου χωρίς να κουβαλάω notebook/netbook με κίνδυνο να εκτεθώ. Για κάποιον που θέλει απλά να παίρνει τηλέφωνο και να στέλνει μυνήματα προφανώς και πρόκειται για άδικη σπατάλη.

Δημοσ.

Στις πιο πολλες δυτικες χωρες δινουν καλες επιδοτησεις & εγω οσοι ξερω κανεις δεν αγοραζει ντουκου cash κινητα

σαν συσκευες.

& οσοι ειναι ψαγμενοι & δεν γουσταρουν αυτο που πηραν, παιρνουν απο ebay/αγγελιες μετα αλλο.

Εδω το ξεφτυλισαμε,ειδικα με τα 600αρια για HTC πιο παλια, & iphone τωρα

Παει κοσμος που δεν εχει & λεφτα & τα σκαει Η βαζει δοσεις για iphone

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...