Προς το περιεχόμενο

Samsung Nexus S 299,00 € @Plaisio

opera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ο μόνος εδώ μέσα που οι τιμές από 300 και πάνω μου φαίνονται ληστρικές και εκτός πραγματικότητας;

Πάνω από 250 ευρώ (βαριά) δεν έχω δώσει για κινητό (και απότι βλέπω ούτε πρόκειτε στο μέλλον).

Είμαι της άποψης οτι οι εταιρίες χτυπάνε πολύ ψηλά τις αρχικές τιμές των κινητών ώστε μετά από κάποιο διάστημα , όταν προσγειωθούν κάπως , να μας έρχονται πιο....εύπεπτες και να νομίζουμε οτι είναι και ευκαιρία...

Και εαν αναλογιστεί κανείς οτι κάθε 6-μηνο βγάζουν καταιγισμό από καινούρια κινητά , για πεις οτι "παρακολουθείς" κάπως τα τεχνολογικά δρώμενα και να είσαι όπως λέμε "up to date" πρέπει να είσαι με το χέρι συνεχώς στηνς τσέπη και μάλιστα να το βάζεις και βαθειά.Sorry αλλά εγώ δεν θα ακολουθήσω το τρυπάκι αυτό.

Η αλήθεια είναι ότι οι τιμές πολλών κινητών φαίνονται ιδιαίτερα υψηλές. Ωστόσο, μπορώ να τις δικαιολογήσω, σκεφτόμενος ότι ο καταναλωτής πληρώνει όχι μόνο τα έξοδα διαφήμισης, αλλά και το κόστος του R&D για το συγκεκριμένο και μελλοντικά προϊόντα, καθώς και την ανάγκη διετούς εγγύησης-τεχνικής υποστήριξης. Μεγάλο ρόλο παίζουν βέβαια και οι ίδιοι οι καταναλωτές, ιδιαίτερα οι early adopters...Από τη στιγμή που υπάρχουν πολυάριθμοι τέτοιοι, βρίσκουν πάτημα οι εταιρείες για να κοστολογούν τόσο ακριβά τα κινητά

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδες, οταν παω να κανω update το nexus s στην 2.3.4 που μου εβγαλε κανει επανεκκινηση και κολλαει σε ενα σηματακι με το ανδροειδες και με ενα σημα κινδυνου!

Δημοσ.

βρε παιδιά ένα τηλέφωνο με μεγάλη αυτονομία δεν βγαίνει?? θα δώσω 300€ για τηλέφωνο χωρίς να έχει τουλάχιστο 2-3 μέρες αυτονομία. Έχω ένα νοκια Ε63 περίπου 2 χρόνια και ακόμα χτυπάω άνετα 5 μέρες με χαλαρή χρήσει. Για μένα η εξάρτηση του τηλεφώνου από το ρεύμα παίζει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη επιλογή κινητού, αυτός είναι και ένας λόγος που δε έχω αλλάξει ακόμα το δικό μου.

Δημοσ.

βρε παιδιά ένα τηλέφωνο με μεγάλη αυτονομία δεν βγαίνει?? θα δώσω 300€ για τηλέφωνο χωρίς να έχει τουλάχιστο 2-3 μέρες αυτονομία. Έχω ένα νοκια Ε63 περίπου 2 χρόνια και ακόμα χτυπάω άνετα 5 μέρες με χαλαρή χρήσει. Για μένα η εξάρτηση του τηλεφώνου από το ρεύμα παίζει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη επιλογή κινητού, αυτός είναι και ένας λόγος που δε έχω αλλάξει ακόμα το δικό μου.

+1 απο μενα γιατι ηθελα φετος να αλλαξω κινητο αλλα τα περισσοτερα που ειδα με απογοητευσε η αυτονομια τους.

Δημοσ.

Τα καινούργια smartphones (amoled - lcd οθόνες 3" + κτλ), όλα πάσχουν από μπαταρία...

Ή μάλλον δεν πάσχουν, αυτό είναι το νέο standard...

Είχα το E72 πριν πάρω το desire που έχω τώρα, το οποίο το φόρτιζα κάθε πανσέληνο..Ε, τώρα θέλει κάθε βράδυ για να με βγάλει μες την ημέρα...

Καλή μπαταρία είναι πλέον 2 μέρες με normal χρήση, όπως το Galaxy s2 (βάσει reviews).

Δημοσ.

Καλησπέραααα! Πήρα το Nexus S στα 299Ε προχτές, πριν δώ το θέμα... ¨ημουν μεταξύ Desire Z και Nexus, με το πληκτρολόγιο να με τραβάει προς HTC, αλλά όταν το είδα από κοντα, το πληκτρολόγιο μου φάνηκε πολύ ψεύτικο και ευθραυστο... Τέλος πάντων, κατέληξα τελικα στο Nexus S, και πραγματικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος...

Σε γενικές γραμμές, σαν ένα μίνι-review έχω να πώ τα εξής:

-Αρνητικά:

1) Η μπαταρία τελειώνει αρκετά γρήγορα σε έντονη χρήση.

2) Δεν περιλαμβάνει τα ελληνικά ως γλώσσα γραφής. Προσπάθησα να απαντήσω στο θέμα το πρωί μέσω του κινητού, αλλά το ινσόμνια δεν με άφηνε να γράψω σε greeklish. Το μενού παρ' όλ' αυτα είναι στα ελληνικά. Ελπίζω να λυθεί το θέμα αργότερα με κάποιο update.

3) Αν πατήσει κανείς το κουμπί κλειδώματος της οθόνης τότε σταματάει και η αναπαραγωγή βίντεο

4) Το ηχείο θα μπορούσε να είναι και καλύτερο, ενώ η μέγιστη ένταση του ήχου θα μπορούσε επίσης να είναι υψηλότερη

-Θετικά:

1) Γρήγορος επεξεργαστής (ARM Cortex @ 1ghz). Τον δοκίμασα σε αρκετά 3D παιχνίδια με lighting effects και τα συναφή, χωρίς drop στο framerate.

2) 13,31Gb +1gb αποθηκευτικός χώρος. Είναι πολύ, αλλά όχι 16gb που έγραφε στα χαρακτηριστικά συσκευής

3) Εύκολη πλοήγηση στο web

4) Τελευταία έκδοση του Android, μέσω του Market βρίσκει κανείς ότι εφαρμογή μπορεί να φανταστεί.

5) Πολύ ποιοτική οθόνη, τόσο σε απεικόνιση και φωτεινότητα, όσο και στην χρήση αφής

6) Στιβαρή κατασκευή που μοιάζει αρκετά ανθεκτική (ο χρόνος θα δείξει στην συγκεκριμένη περίπτωση)

Εν κατακλείδι έχει μερικά μελανά σημεία, αλλά το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Φίλε Alchemist, το πρόβλημα με τα ελληνικά ως γλώσσα γραφής λύνεται με το παρακάτω τρόπο :

- Ξεσυμπίεσαι το αρχείο από το παρακάτω link που παραθέτω :

http://www.hallerud.se/htc_ime_jonasl_hires_27.zip

- Κάνε εγκατάσταση μόνο το HTC_IME_hi.apk χρησιμοποιώντας κάποιον file manager (το clicker.apk δεν χρειάζεται να εγκατασταθεί).

- Πήγαινε στο menu --> settings --> Language & Keyboard και ενεργοποίησε το "HTC_IME mod"

- Πλεον για να αλλάξεις το keybord στα ελληνικά (π.χ. κατά το messaging) αρκεί να το επιλέξεις τα ελληνικά από το κατάλληλο κουμπάκι που εμφανίζεται (κάτω αριστερά εάν θυμάμαι καλά...)

Καλή επιτυχία,

Γιάννης.

Δημοσ.

Τα καινούργια smartphones (amoled - lcd οθόνες 3" + κτλ), όλα πάσχουν από μπαταρία...

Ή μάλλον δεν πάσχουν, αυτό είναι το νέο standard...

Είχα το E72 πριν πάρω το desire που έχω τώρα, το οποίο το φόρτιζα κάθε πανσέληνο..Ε, τώρα θέλει κάθε βράδυ για να με βγάλει μες την ημέρα...

Καλή μπαταρία είναι πλέον 2 μέρες με normal χρήση, όπως το Galaxy s2 (βάσει reviews).

Μεγάλες οθόνες με φωτεινότητα εντονη + επεξεργαστές στο 1GHZ++ + WIFI + 3G ,ειναι λογικό να μην αντέχουν οι μπαταρίες....

Η εξέλιξη σε αυτό το κομμάτι δεν ειναι το ιδιο ραγδαία γιατι δεν ''γραφει'' το ιδιο στα τεχνικα χαρακτηριστικα....

Δημοσ.

Τωρα το ειδα το θεμα και μπηκα και εγς στο πειρασμο, ανηκω στην κατηγορια που για να παρω μια συσκευη ψαχνω ατελειοτους μηνες και βλεπω απειρα βιντεο.

Οποτε αν θα παρω νεα συσκευη ειμαι αναμεσα σε Samsung Galaxy S ii και Nexus S για τωρα και για το αμεσω μελλον για iPhone 5 ή Nokia N9 με MeeGo :-D

Δημοσ.

αυτή η προσφορά των 300 ευρών μου ήρθε κουτί, διότι σε συνδυασμό με την επιδοτησούλα από την vodafone θα δώσω μόνο ένα 100ευρω για κανούργια κινητάρα!

και ναι σε περίπτωση που δεν το ξέρατε, μπορείτε να εκμεταλευτείτε την επιδότησή σας από συμβόλαια στο πλαίσιο, εάν έχετε συμβόλαιο στην comsote ή στην vodafone...

Δημοσ.

Δεν έχει σχέση με το συγκεκριμένο κινητό, αλλά κατέβασα έναν NES emulator για android (john NES emulator στο market), και πέρασα στο κινητό όλα τα roms που είχα στο pc... Όλα τα αγαπημένα 80s παιχνιδάκια παίζουν μιά χαρά, και ο χειρισμός αν και δεν συγκρίνεται με ενός gamepad είναι ικανοποιητικός. Έχω λιώσει στο castlevania τις τελευταίες 2 ώρες... Τι άλλο να ζητήσει κανείς? :P

Δημοσ.

Οι emulators είναι καλή φάση, αλλά ο χειρισμός είναι ένα θέμα...

δυστυχώς έτσι είναι, στο τέλος βαρέθηκα και τα ξήλωσα όλα

Δημοσ.

καλησπερα παιδια αγορασα το nexus s και θελω να κανω μερικες ερωτησεις..για να μην ανοιξω καινουργιο θεμα τις γραφω εδω

1)πως μπορω να κανω ζουμ στην καμερα??

2)πως μπορω να βρω ολα αυτα που κατεβαζω στο κινητο

3)πως αλλαζω ονομα σε ενα φακελο που φτιαχνω στην επιφανεια εργασιας και γενικα πως μπορω να δω ολους τους φακελους

4)πως μπορω να φτιαξω φακελο μεσα σε φακελο??

Δημοσ.

καλησπερα παιδια αγορασα το nexus s και θελω να κανω μερικες ερωτησεις..για να μην ανοιξω καινουργιο θεμα τις γραφω εδω

3)πως αλλαζω ονομα σε ενα φακελο που φτιαχνω στην επιφανεια εργασιας και γενικα πως μπορω να δω ολους τους φακελους

1. με τα πληκτρα ηχου (- και +)

2. δεν στα βγαζει στο ληψεις;

3. νομιζω το καρτας λιγη ωρα πατημενο και εκει θα σου βγαλει τις ρυθμισεις

4. αν θυμαμαι καλα μπαινεις μεσα στον φακελο και (αμα εχεις π.χ. 2 αρχεια μεσα) ριχνεις το ενα πανω στο αλλο ή κανεις αυτο που ειπα στο 3. και επιλεγεις δημιουργια!

Δημοσ.

1)Η κάμερα του nexus δεν έχει ζουμ

2)Στις ρυθμίσεις-->εφαρμογές-->διαχείριση εφαρμογών

3)Ανοίγεις τον φάκελο και πατάς συνεχόμενα ψηλά πάνω στο όνομά του. Αν εννοείς τους φακέλους με όλα τα αρχεία πρέπει να κατεβάσεις καποια εφαρμογή όπως astro file manager ή ES file explorer

4) δεν γνωρίζω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...