Προς το περιεχόμενο

Χάνει το σήμα το ασυρματο

mynam3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα λάπτοπ fujitsu εδώ και κανά χρόνο.

Χθες το βράδυ χωρίς να έχω πειράξει τίποτα άρχισε να χάνει το σήμα του ρουτερ. Να σημειώσω ότι δεν άλλαξα κάτι ούτε στο λάπτοπ, ούτε στο ρουτερ.

έχει windows 7 πάνω.

Ξαφνικά εκεί που σερφαρα ήταν σαν να εκλεισα εντελώς το wireless. Μετά από 2-3 λεπτά ξανα συνδέθηκε για καμία ώρα και το ξαναεκανε.

Κοίταξα τις ιδιότητες της κάρτας στο λάπτοπ και δεν είδα κάτι περίεργο-ούτε για εξοικονόμηση ενέργειας .

Τι μπορώ να κάνω; Δε

νομίζω να είναι θέμα ρουτερ γιατί από το κινητό μια χαρά ακούω μουσική εδώ και 2 ώρες.

Δημοσ.

χανει μονο το δικο σου δικτυο η ολα της περιοχης;

αν εισαι στην πρωτη περιπτωση μπορεις να αλλαξεις καναλι στο router.αν ειναι η δευτερη ενα update στο driver της καρτας σου λογικα θα το λυσει.

Δημοσ.

Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα, 3 έχει εδώ γύρω και όλα είναι κλειδωμενα .

Οταν λες να αλλάξω κανάλι στο ρουτερ ; Ένα τομσον 585 έχω, από αυτά που δίνει η φορθνετ

Δημοσ.

λεω, οταν σου χανει τη συνδεση, αλλα δικτυα βλεπεις η στα χανει ολα;

για το καναλι δες εδω και αν εχεις καμια απορια πες μου ^_^

δοκιμασε καναλια 5/9/13

Δημοσ.

Εχει τους τελευταιους εγκατεστημενους.

Πηγα να την απενεργοποιησω εντελως και εβγαλε μπλε οθονη.

Με επαναφορα σε προηγουμενο σημειο, μολις μπηκε στα windows εχασε παλι το σημα

Στο ρουτερ ειχε το καναλι 11, εβαλα το 1 .

Καποια στιγμη εβγαλε θαυμαστικο στη διαχειριση συσκευων στο wireless και εγραφε οτι δεν εχει διαθεσιμους πορους.

Απανεργοποιησα το ethernet μιας και δεν το χρειαζομαι, εκανα restart και ειναι κανονικα προς στιγμη ( το ethernet ενεργοποιηθηκε μονο του )

Εδω και ωρα σερφαρω κανονικα, με πεταξε ομως για 2 λεπτα και συνδεθηκε παλι - και ξανα μανα τα ιδια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...