Προς το περιεχόμενο

Η SEAGATE αλλάζει την εγγύηση από 3 χρόνια σε 2 !!!

kostasR1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Πριν 2 χρονια, η Seagate ειχε 5ετη εγγυηση, ενω η WD 3 ετη και μονο σε καποια μοντελα 5ετη.

Επειτα εκανε το ιδιο και η Seagate...

Τωρα χειροτερευει κι αλλο. Γιατι ετσι;

Δημοσ.

Γιατί φάγανε χροντρή σφαλιάρα με τους 7200.11 και τους πήρε ο κατήφορος...

που το βλέπεις αυτό..? (εννοώ με οικονομικά στοιχεία) .. εμένα μου φαίνεται λογικό (με μοναδικό σκεπτικό το κέρδος) αν είναι πρώτοι σε πωλήσεις να ρίχνουν την εγγύηση στα 2 χρόνια... και μόλις δούν οτι πέφτουν οι πωλήσεις να την ανεβάσουν στο μέλλον.

αλλα και εγώ που είμαι τρελό seagate fan boy δεν πρόκειται να αγοράσω δίσκο με 2 χρόνια εγγύηση (εφόσον υπάρχουν άλλοι με μεγαλύτερη στην αγορά)

Δημοσ.

δεν έχω νέα για το ποιες σειρές θα έχουν 2ετή εγγύηση, αυτό που επίσης ξέρω είναι ότι θα ακολουθήσει και η WD με 2 έτη εγγύηση και επίσης ότι οι τιμές θα πάρουν την ανηφόρα!

Δημοσ.

Πώς θα βάλει λουκέτο ρε παιδιά αφού έχει πάρει την samsung στους δίσκους!

Έχει αγοράσει τον τομέα δίσκων της samsung ?. Περίεργο μου ακούγεται. Δηλ. θα πουλάει τους δικούς της με 2ετή εγγύηση και τους samsung με 3ετή ?

Δημοσ.

Αν εχουμε τα σημαντικα δεδομενα ασφαλη με διπλα και τριπλα backup,προσωπικα το τελευταιο πραγμα που θα με απασχολησει ειναι αν ο δισκος των 50 ευρω δεν εχει 3 αλλα 2 χρονια εγγυηση.Αλλωστε και η WD το ιδιο σκοπευει να κανει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Από Δευτέρα όσοι Seagate εσωτερικοί δίσκοι τιμολογούνται θα έχουν εγγύηση 2 έτη αντί 3!!!

κάποιο link για πηγή?

διότι από google δεν βρήκα κάτι, παρά μόνο ειδήσεις που λένε την αλλαγή από 5 σε 3 χρόνια που είχε γίνει πριν κάμποσο καιρό...

http://www.google.com/search?q=seagate+lowers&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a#sclient=psy&hl=en&client=firefox-a&hs=ngb&rls=org.mozilla:en-US%3Aofficial&source=hp&q=seagate+lowers+warranty&aq=f&aqi=&aql=&oq=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=2ecdb1aa5a7c06eb&biw=1512&bih=946

μου μυρίζει τρελή ράδιο αρβύλα...

Μάλλον με αυτή την κίνηση θα βάλει οριστικό λουκέτο.

facepalm.jpg :rolleyes:

Δημοσ.

Έχει αγοράσει τον τομέα δίσκων της samsung ?. Περίεργο μου ακούγεται. Δηλ. θα πουλάει τους δικούς της με 2ετή εγγύηση και τους samsung με 3ετή ?

http://www.insomnia.gr/topic/405438-%ce%b7-seagate-%ce%b5%ce%be%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%8e%ce%bd-%ce%b4%ce%af%cf%83%ce%ba%cf%89%ce%bd-%cf%84%ce%b7%cf%82-samsung/page__hl__seagate

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά επειδή άνοιξε topic κάποιος που είπε ότι πέφτει στα 2 χρόνια η εγγύηση, χωρίς να δίνει ούτε ένα link με την είδηση, σημαίνει ότι η Seagate θα ρίξει την εγγύηση?

Δημοσ.

φίλε ThreSh το google δεν ειναι ο 'Θεός' πριν ποστάρεις πάρε κανα τηλέφωνο και μάθε.

Λοιπόν για να ξέρεις με πήραν τηλέφωνο προσωπικά -επειδή κάνω εμπόριο αυτών των προϊόντων- και μου είπαν: ''Κώστα βάλε παραγγελία σήμερα γιατί από δευτέρα οι δίσκοι θα έχουν 2 χρόνια εγγύση''. Σε κάλυψα????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...