kostasR1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Από Δευτέρα όσοι Seagate εσωτερικοί δίσκοι τιμολογούνται θα έχουν εγγύηση 2 έτη αντί 3!!!
xristoforos89 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Και ο momentus hybrid Xt που εχει 5 χρονια;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Πριν 2 χρονια, η Seagate ειχε 5ετη εγγυηση, ενω η WD 3 ετη και μονο σε καποια μοντελα 5ετη. Επειτα εκανε το ιδιο και η Seagate... Τωρα χειροτερευει κι αλλο. Γιατι ετσι;
JIMBOAthens Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Γιατί φάγανε χροντρή σφαλιάρα με τους 7200.11 και τους πήρε ο κατήφορος...
Luciddream Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Γιατί φάγανε χροντρή σφαλιάρα με τους 7200.11 και τους πήρε ο κατήφορος... που το βλέπεις αυτό..? (εννοώ με οικονομικά στοιχεία) .. εμένα μου φαίνεται λογικό (με μοναδικό σκεπτικό το κέρδος) αν είναι πρώτοι σε πωλήσεις να ρίχνουν την εγγύηση στα 2 χρόνια... και μόλις δούν οτι πέφτουν οι πωλήσεις να την ανεβάσουν στο μέλλον. αλλα και εγώ που είμαι τρελό seagate fan boy δεν πρόκειται να αγοράσω δίσκο με 2 χρόνια εγγύηση (εφόσον υπάρχουν άλλοι με μεγαλύτερη στην αγορά)
Vasilis 07 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μάλλον με αυτή την κίνηση θα βάλει οριστικό λουκέτο.
Doc1355 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Πώς θα βάλει λουκέτο ρε παιδιά αφού έχει πάρει την samsung στους δίσκους!
kostasR1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 δεν έχω νέα για το ποιες σειρές θα έχουν 2ετή εγγύηση, αυτό που επίσης ξέρω είναι ότι θα ακολουθήσει και η WD με 2 έτη εγγύηση και επίσης ότι οι τιμές θα πάρουν την ανηφόρα!
Vasilis 07 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Πώς θα βάλει λουκέτο ρε παιδιά αφού έχει πάρει την samsung στους δίσκους! Έχει αγοράσει τον τομέα δίσκων της samsung ?. Περίεργο μου ακούγεται. Δηλ. θα πουλάει τους δικούς της με 2ετή εγγύηση και τους samsung με 3ετή ?
LouCi4er Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Αν εχουμε τα σημαντικα δεδομενα ασφαλη με διπλα και τριπλα backup,προσωπικα το τελευταιο πραγμα που θα με απασχολησει ειναι αν ο δισκος των 50 ευρω δεν εχει 3 αλλα 2 χρονια εγγυηση.Αλλωστε και η WD το ιδιο σκοπευει να κανει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Από Δευτέρα όσοι Seagate εσωτερικοί δίσκοι τιμολογούνται θα έχουν εγγύηση 2 έτη αντί 3!!! κάποιο link για πηγή? διότι από google δεν βρήκα κάτι, παρά μόνο ειδήσεις που λένε την αλλαγή από 5 σε 3 χρόνια που είχε γίνει πριν κάμποσο καιρό... http://www.google.com/search?q=seagate+lowers&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a#sclient=psy&hl=en&client=firefox-a&hs=ngb&rls=org.mozilla:en-US%3Aofficial&source=hp&q=seagate+lowers+warranty&aq=f&aqi=&aql=&oq=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=2ecdb1aa5a7c06eb&biw=1512&bih=946 μου μυρίζει τρελή ράδιο αρβύλα... Μάλλον με αυτή την κίνηση θα βάλει οριστικό λουκέτο. facepalm.jpg
Doc1355 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Έχει αγοράσει τον τομέα δίσκων της samsung ?. Περίεργο μου ακούγεται. Δηλ. θα πουλάει τους δικούς της με 2ετή εγγύηση και τους samsung με 3ετή ? http://www.insomnia.gr/topic/405438-%ce%b7-seagate-%ce%b5%ce%be%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%8e%ce%bd-%ce%b4%ce%af%cf%83%ce%ba%cf%89%ce%bd-%cf%84%ce%b7%cf%82-samsung/page__hl__seagate
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Έχει αγοράσει τον τομέα δίσκων της samsung ?. Περίεργο μου ακούγεται. Δηλ. θα πουλάει τους δικούς της με 2ετή εγγύηση και τους samsung με 3ετή ? καλά επειδή άνοιξε topic κάποιος που είπε ότι πέφτει στα 2 χρόνια η εγγύηση, χωρίς να δίνει ούτε ένα link με την είδηση, σημαίνει ότι η Seagate θα ρίξει την εγγύηση?
kostasR1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 φίλε ThreSh το google δεν ειναι ο 'Θεός' πριν ποστάρεις πάρε κανα τηλέφωνο και μάθε. Λοιπόν για να ξέρεις με πήραν τηλέφωνο προσωπικά -επειδή κάνω εμπόριο αυτών των προϊόντων- και μου είπαν: ''Κώστα βάλε παραγγελία σήμερα γιατί από δευτέρα οι δίσκοι θα έχουν 2 χρόνια εγγύση''. Σε κάλυψα????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.