yannis22 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μάλλον δεν θα ισχύει για ολους τους δίσκους της seagate αυτό, με μια πρόχειρη αναζήτηση στον 'Θεό' google από ότι βλέπω φημολογείται οτι θα ισχύσει για συγκεκριμένα low end drives. http://arstechnica.com/civis/viewtopic.php?f=11&t=1147791 αλλά δεν βλέπω κατι επίσημο οπως λέει και ο thresh..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 φίλε ThreSh το google δεν ειναι ο 'Θεός' πριν ποστάρεις πάρε κανα τηλέφωνο και μάθε. Λοιπόν για να ξέρεις με πήραν τηλέφωνο προσωπικά -επειδή κάνω εμπόριο αυτών των προϊόντων- και μου είπαν: ''Κώστα βάλε παραγγελία σήμερα γιατί από δευτέρα οι δίσκοι θα έχουν 2 χρόνια εγγύση''. Σε κάλυψα???? όχι δεν με κάλυψες, γιατί αυτοί που στο είπαν μπορεί να διαδίδουν ράδιο αρβύλα... το να μην βλέπω κάποια είδηση σε γνωστά sites μου φαίνεται αξιοπερίεργο, όπως και να το κάνουμε τα τεχνολογικά ειδησεογραφικά sites έχουν καλά "βύσματα" στις εταιρείες, αποκλείεται να μην το έχουν μάθει κιόλας... θα δείξει τη Δευτέρα λοιπόν, αν δεν δούμε μέχρι τότε είδηση... http://arstechnica.com/civis/viewtopic.php?f=11&t=1147791 αλλά δεν βλέπω κατι επίσημο οπως λέει και ο thresh.. αυτό μάλιστα, αλλά θα περιμένω για κανονική είδηση...
abc Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μπορεί να θέλει να ρίξει τις τιμές! Έτσι και αλλιώς η εγγύηση δεν είναι κάτι τσάμπα! Είναι ενσωματωμένη σαν ασφάλιστρο στην τιμή! Πχ. δείτε στα ίδια γίγα, πόσο τιμολογείται ένας wd passport vs wd passport ELITE! Ειδικά στα παλιά μοντέλα που είχαν 3 έτη και 5 έτη εγγύηση αντίστοιχα! 10-15 ευρω διαφορά έπαιζε σε δίσκο που έχω... Αλλά είχε δήθεν δωρεάν θηκούλα, capacity gauge, software και πιο sleek εμφάνιση! Που όλοι ξέρουμε ότι ούτε 1 ευρώ δεν κοστίζουν όλα αυτά! Και μέσα είναι και οι 2 blue σαν δίσκοι! Οπότε καταλαβαίνετε! Κοινώς τα επιπλέον χρήματα, μάλλον πήγαιναν στην εγγύηση, παρά στα επιπλέον χαζοδωράκια!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 μέχρι στιγμής πάντως δεν έχω βρει πουθένα είδηση που να γράφει κάτι τέτοιο, μερικές ώρες μένουν από το να δούμε αν ισχύει ή όχι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 τπτ ακόμα, υπομονή μέχρι αύριο 4η Ιουλίου σήμερα, οι Αμερικάνοι αράζουν...
kostasR1 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Σήμερα μου ήρθε και επίσημα mail... Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από 02/07/2011 η Εγγύηση των Seagate Εσωτερικών δίσκων αλλάζει από 3 Χρόνια σε 2 Χρόνια στις παρακάτω σειρές : Barracuda® and Barracuda® Green 3.5” Drives Momentus® 2.5” Drives (5400 RPM & 7200 RPM)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 μπας και αυτό είναι για τους ΟΕΜ κατασκευαστές και όχι για τα κομμάτια που αγοράζει ο καταναλωτής ξεχωριστά?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει το μάτι μου ούτε μια είδηση για το συγκεκριμένο θέμα...
SETH-X Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Στατιστικά πρέπει να ξέρεται οτι οι εξωτερικοί δίσκοι WD βγάζουν περισσότερα προβλήματα και πάνε για επιστροφή! Οι εσωτερικοί γενικά είναι πιο ανθεχτική όχι λόγο κατασκευής αλλά επιδή δεν μετακινούνται τόσο!
Luciddream Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Στατιστικά πρέπει να ξέρεται οτι οι εξωτερικοί δίσκοι WD βγάζουν περισσότερα προβλήματα και πάνε για επιστροφή! Οι εσωτερικοί γενικά είναι πιο ανθεχτική όχι λόγο κατασκευής αλλά επιδή δεν μετακινούνται τόσο! αν και άσχετο με το τοπικ, αυτα τα στατιστικά που τα βρήκες...?
PCharon Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Στατιστικά... ΟΛΟΙ οι δίσκοι χαλάνε, αργά ή γρήγορα.
SETH-X Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 αν και άσχετο με το τοπικ, αυτα τα στατιστικά που τα βρήκες...? το που δεν έχει σημασία αλλά ισχύουν! είναι στατιστικά του 2010!
basilis5 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 δώσε μας λόγο προβλημάτων προς πωλήσεις, μια σχετική συχνότητα ειναι ένα ας πούμε επαρκές στατιστική μετρο για να καταλάβουμε τι μας λες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 τελικά πήρε το μάτι κανενός τη μείωση στην εγγύηση της Seagate?
Luciddream Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 το που δεν έχει σημασία αλλά ισχύουν! είναι στατιστικά του 2010! μέχρι να τα δώ με τα μάτια μου για μένα δεν ισχύουν.. ράδιο αρβύλλα. βρές τα μου και τα λέμε. στατιστικά και σε μένα έχουν χαλάσει περισσότεροι WD απο Seagate, αλλα αυτο δεν λέει κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.