kostas_tech Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Σημερα εγκατεστησα ενα προγραμμα,το asre,και απο τοτε το λαπτοπ δεν μπορει να ανοιξει κανενα προγραμμα,ουτε καν το antivirus και τον mozilla,μονο τον internet explorer.Τι μου προτεινεται να κανω για να λειτουργει ξανα κανονικα το λαπτοπ?
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Από safe mode μπήκες να δεις; Τι πρόγραμμα είναι αυτό; Είναι γνήσιο ή κανένα του θείου;
kostas_tech Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Σε safe mode δεν μπηκα ακομα. Το προγραμμα δεν το ξερω,αντι για το limewire μου προτεινε αυτο μια ιστοσελιδα.
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Σε safe mode δεν μπηκα ακομα. Το προγραμμα δεν το ξερω,αντι για το limewire μου προτεινε αυτο μια ιστοσελιδα. Εβίβα... Μπες σε safe mode και δες τι γίνεται... Και μην βάζεις ότι σου προτείνουν διάφορα διαφημιστικά κλπ σε ιστοσελίδες...
hawkpilot Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μα είναι δυνατόν να εγκαθιστάς έτσι προγράμματα ?! Επειδή στο πρότεινε μια ιστοσελίδα ?! Προσπάθησε να εγκαταστήσεις το Anti MalwareBytes (δοκίμασε και από safe mode αν δεν περνάει από κανονικό boot).
kostas_tech Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ενταξει παιδια, το προβλημα λυθηκε. Ετρεξα αυτο το AntiMalwareBytes,εκανα επανκεκινηση και δουλευει μια χαρα το λαπτοπ. Σας ευχαριστω!
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ενταξει παιδια, το προβλημα λυθηκε. Ετρεξα αυτο το AntiMalwareBytes,εκανα επανκεκινηση και δουλευει μια χαρα το λαπτοπ. Σας ευχαριστω! Εκανες πλήρης σάρωση; Αν όχι κάνε...
panos9553 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Εβίβα... Μπες σε safe mode και δες τι γίνεται... Και μην βάζεις ότι σου προτείνουν διάφορα διαφημιστικά κλπ σε ιστοσελίδες... Εβιβα???χαχαχα... Ρε kostas_tech,εχεις ενα τουμπανακι laptop και μου φενεται δεν το προσεχεις...απο εδω και περα το νου σου γιατι μου αρεσει πολυ αυτο το hp και θα΄ρθω να στο παρω..οκ???
kostas_tech Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Χαχαχα,απλως κατεβασα το limewire και μου ειπε ενα προγραμμα οτι δεν υπαρχει το limewire πια,και μου ειπε αν θελω αντι γιαυτο να εγκαταστησω το ares.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.