Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eβγαλα μια προπληρωμένη κάρτα και έκανα account στο paypal, έβαλα όλα τα στοιχεία μου και της κάρτας μου και μετά μου ζήταγε ένα τετραψήφιο κωδικό και νόμιζα πως ήθελε τον κωδικό που έχει κάρτα και όχι αυτόν που θα στείλουν στο statement της κάρτας μου και έτσι τον έβαλα δυο-τρείς φορές και μου βγάζει μήνυμα : This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using this form. Τι να κάνω τώρα;

• Moderators
Δημοσ.

You may also contact us using this form.

Στειλτους ενα μηνυμα/mail και εξηγησε την κατασταση.Συνηθως απαντανε γρηγορα και ειναι ιδιαιτερα εξυπηρετικοι.

Δημοσ.

Στειλτους ενα μηνυμα/mail και εξηγησε την κατασταση.Συνηθως απαντανε γρηγορα και ειναι ιδιαιτερα εξυπηρετικοι.

Πηγαίνω να τους στήλω και λέει να βάλω τα 4 τεύταία ψηφία της κάρτας μου τα βάζω και λέει πως δεν ειναι σωστα επομένως δεν στέλνετε και το μήνυμα.
Δημοσ.

μα δε θελει τα 4 τελευταια ψηφια της καρτας σου, θέλει εναν ειδικο 4ψήφιο αριθμο που θα φανει στο statement της καρτας.

1: μπορεις να κανεις (αν δεν την μπλοκαρες) συναλλαγες και χωρις να βαλεις τον 4 ψήφιο κωδικό

2: λογικα σε χρεωσαν 1.5 ευρω που θα στο επιστρεψουν μόλις βάλεις τον κωδικό.

Δημοσ.

Το ειχα κανει και εγω παλιοτερα και μου ειχαν μπλοκαρει την καρτα.

Τους ειχα στειλει mail και μου ειπαν οτι πρεπει να στειλω φωτοτυπια την ταυτοτητα μου

η το διπλωμα οδηγησης.

Δεν εστειλα τιποτα γιατι δεν πολυ ψηνομουν.

Μετα απο αρκετο καιρο, εκανα νεο λογαριασμο με αλλο mail γιατι δεν θυμομουν

το pass του παλιου μου account στην paypal, δοκιμασα να βαλω την ιδια καρτα

και οταν ηρθε το statement με τον 4ψηφιο,τον εβαλα και ολα δουλεψαν κανονικα μεχρι σημερα.

Στειλτους ενα mail

Υ.Γ οι προπληρωμενες στελνουν statement στο σπιτι?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Επειδή έκανα κι εγώ το ίδιο λάθος, μήπως μπορείς να μου πεις τι έκανες μετά και αν λύθηκε το πρόβλημα;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καπου εχει την επιλογη να ξαναστειλουν τον κωδικο γιατι και καλα τον εχασες η δεν σου ηρθε και σου τραβαν αλλο 1.50 ευρω και μετα σου επιστρεφουν και τα 3 ευρω μολις βαλεις τον τετραψηφιο αριθμο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...