marantonis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Αναφερομαι κυριως σε ουσιες που το προκαλουν, ωστοσο ας συμπεριλαβουμε τα παντα. Μιλαω για πνευματικη ενεργεια και συγκεντρωση. Οκ, ο καφες ειναι μια σταθερη αξια. Ποιο ειδος του ομως κανει την καλυτερη δουλεια; Επισης redbull, μεντα, σοκολατα (σε στερεη ή υγρη μορφη), αποτελεσματικα πραγματα αλλα δεν ειναι παντα αρκετα, και καφε ή ρεντμπουλ δε χρησιμοποιω πια σε μεγαλη ποσοστητα (πανω απο 1 τη μερα) γιατι φτανω στα προθυρα κρισης αγχους. Απο τροφη εχω διαβασει οτι τα προιοντα ολικης αλεσεως βοηθουν, και φυσικα τα φρουτα, και το μελι. Βρηκα αυτο το ενδιαφερον αρθρο http://www.mindpowernews.com/BrainPower.htm Εχει να προτεινει καποιος κατι νεο; ΥΓ. Και το dubstep βοηθαει
marantonis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Καιρό είχες Ειπα οτι δε θα εκανα θεμα για δυο μερες, τηρησα την υποσχεση μου. Εχω ακουσει οτι η μεθαμφεταμινη ειναι το υπερτατο boost, ισχυει; και αν ναι, πώς φτιαχνουμε;
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Εχω ακουσει οτι η μεθαμφεταμινη ειναι το υπερτατο boost πώς φτιαχνουμε; Το σκέφτηκες τώρα αυτό;
marantonis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Το σκέφτηκες τώρα αυτό; Το 'χω ξανασκεφτει.
KilliK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 καλο τοπικ,ηθελα να ρωτησω και γω κατι τετοιο. μακρυα απο μεθμεφεταμινη παντως,ειναι απο τα πιο υπουλα και εθιστικα ναρκωτικα.
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Εχω ακουσει οτι η μεθαμφεταμινη ειναι το υπερτατο boost πώς φτιαχνουμε; διευκρίνηση: Το σκέφτηκες καθόλου αυτό;
marantonis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 διευκρίνηση: Το σκέφτηκες καθόλου αυτό; Ναι. Αλλα μη σοδομιζεις το τοπικ.
marantonis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Στείλε πμ στον Andreas2 Γκουαρανά και τζίνσενγκ θα μου πει. Α, ν' ακουτε ραπ. Σοβαρα, βοηθαει. Εξακριβωμενο. Επειδη ο λογος ρεει γρηγορα βελτιωνονται τ' αντανακλαστικα της κατανοησης.
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Φραπές δεν κάνει τίποτα. Καφές μόνο ζεστός. Για σοβαρό mindboost μόνο με νοοτρόπες ουσίες. Τόχα ψάξει μια δόση αλλά δεν έβγαλα άκρη για το ποιο είναι το καταλληλότερο για κάποια δουλειά και επίσης άντε να τα βρεις. Βασικά, ναρκοτικά είναι τί να λέμε τώρα
marantonis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Φραπές δεν κάνει τίποτα. Καφές μόνο ζεστός. Γιατι εχει σημασια η θερμοκρασια; Για ειδος τί λες; Ο εσπρεσσο μου φαινεται οτι κανει καλυτερη δουλεια απ' τον νεσκαφε, αλλα ισως ειναι απλως και μονο επειδη πινω συχνοτερα νες τωρα τελευταια.
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ειπα οτι δε θα εκανα θεμα για δυο μερες, τηρησα την υποσχεση μου. Εχω ακουσει οτι η μεθαμφεταμινη ειναι το υπερτατο boost, ισχυει; και αν ναι, πώς φτιαχνουμε; Μεθαμφεταμίνη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.