sokap23 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Γεια σας παιδιά! Έχω το εξής πρόβλημα: Όταν ανοίγω πολλές σελίδες στον Browser ή όταν βλέπω κανένα stream από το internet τότε μου πετάει μπλε οθόνη. Έκανα mem-test και μου πέταξε error! Επίσης κατέβασα το BIOS Agent Plus και παρατήρησα και εκεί πρόβλημα στο BIOS: Τι φταίει τελικά? Bios ή RAM?
SPANK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Αφού έκανες memtest και σου πέραξε errors τοτε εκει πιθανόν ειναι το πρόβλημα στις μνήμες, δοκίμασε διάφορους συνδιασμούς με τις μνήμες με τα dimms βγάζοντας και βάζωντας διαφορετικά ,κάνεις memtest πάλι για αν βρείς ποιο ειναι το προβληματικό/ χαλασμενο που σου δημιουργεί το πρόβλημα. Επίσης δώσε μας και τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου
sokap23 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Χαρακτηριστικά: Λειτουργικό : Windows 7 ( 64-bit ) Επεξεργαστής : Intel Core ( i3 ) RAM: 4 ( Giga ) Χρειάζεσαι και αλλα ?
SPANK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Πές μας και motherboard αλλα απο εκει και πέρα δοκίμασε και κάνε τους συνδιασμούς που σου είπα.
filip123go Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δοκίμασε και ένα clear cmos και ξανα-τρέξε το διαγνωστικό για το bios..
sokap23 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Motherboard : Gigabyte GA-P55-USB3 Άλλαξα τις RAM και από τότε δεν είχα άλλο το πρόβλημα με την μπλε οθόνη ( μακάρι να μείνει έτσι ) !! Έκανα ένα clear cmos και έτρεξα το διαγνωστικο πρόγραμμα για το BIOS αλλά και πάλι εμφανίζεται το ίδιο πρόβλημα όπως εμφανίζεται στο πρώτο μου post!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.