stazzy Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Γεια χαρά! Θα χρειαστώ τα φώτα σας σχετικά με την τοποθέτηση καινούργιου κλιματιστικού. Το σπίτι αποτελείται από 2 χώρους. Στο σαλόνι έχω εγκαταστήσει πριν κάποιο καιρό το LG C12AWR. Στο υπνοδωμάτιο θέλω να εγκαταστήσω ένα 9.000btu κλιματιστικό. Επειδή δεν θέλω να εγκαταστήσω και 2η εξωτερική μονάδα στη βεράντα ρώτησα για multi. Αλλά γρήγορα το άφησα λόγω κόστους και λόγω του ότι έπρεπε να αλλάξω και το υπάρχον κλιματιστικό. Επειδή δεν θα λειτουργώ ταυτόχρονα και τις 2 συσκευές, μπορώ με κάποιο τρόπο-μαϊμουδιά να συνδέσω 2 εσωτερικές μονάδες στην υπάρχουσα εξωτερική μονάδα; Αν η αγορά ενός δεύτερου split κλιματιστικού είναι μονόδρομος έχω καταλήξει σε αυτά χωρίς πάρα πολύ ψάξιμο σε άλλους κατασκευαστές (inverter με ιονιστή μέχρι ~600 Ευρώ): Toyotomi GOSAI A28IVF / EER 3.62 / ~627 / Japan Toyotomi KURO A328DV / EER 3.22 / ~555 / China Toyotomi AKIRA GAN/GAG A128GVR / EER 3.31 / ~468 / China Toyotomi Kuro MTN/MTG-A228 / EER 4.01 / ~495 / China και 2009 μοντέλο Ποια είναι η άποψη σας; Ευχαριστώ πολύύύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.