Mitsaras_EL Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 θα μπορούσε να μου πεί κάποιος ποίες είναι οι λειτουργίες της σειριακής θύρας που έχω πίσω απο το UPS και τι δυνατότητες έχει; :/
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 nailed. Αν εννοείς αυτό που κατάλαβα, το "όχι" πήγαινε στο ότι άνοιξε το τόπικ σε λάθος section καλά όμως, είσαι και συ
kuzko21 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Αν εννοείς αυτό που κατάλαβα, το "όχι" πήγαινε στο ότι άνοιξε το τόπικ σε λάθος section καλά όμως, είσαι και συ εννοουσα το προφανες, τι καταλαβες; για move παει ετσι και αλλιως.
Mitsaras_EL Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Αν εννοείς αυτό που κατάλαβα, το "όχι" πήγαινε στο ότι άνοιξε το τόπικ σε λάθος section καλά όμως, είσαι και συ Παρακαλωω; lol
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 εννοουσα το προφανες, τι καταλαβες; για move παει ετσι και αλλιως. nailed=καρφώθηκε
kuzko21 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 nailed=καρφώθηκε ναι, χρησιμοποιειται σαν εκφραση στα αγγλικα (αμερικανικα κυριως).
Mitsaras_EL Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 nailed=καρφώθηκε To έχω βάλει σε λάθος κατηγορια;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 To έχω βάλει σε λάθος κατηγορια; λιγάκι, όσο πατάει ο βροντόσαυρος...
cb_papi Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Αν και το άνοιξε σε λάθος κατηγορία, δεν βοηθάτε γράφοντας βλακείες. Χρησιμεύει για να συνδέεις τον υπολογιστή με το UPS, ώστε να κλείνει αυτόματα μόλις κοπεί το ρεύμα ή να ελέγχεις τα στατιστικά του UPS και τα λοιπά..
Mitsaras_EL Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Αν και το άνοιξε σε λάθος κατηγορία, δεν βοηθάτε γράφοντας βλακείες. Χρησιμεύει για να συνδέεις τον υπολογιστή με το UPS, ώστε να κλείνει αυτόματα μόλις κοπεί το ρεύμα ή να ελέγχεις τα στατιστικά του UPS και τα λοιπά.. Aααα οκ ευχαριστω! Ευχαριστώ και του άλλους για την ανταπόκριση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.