anafleksh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Καλησπερα παιδες, πηρα ενα καινουργια καρτα γραφικων και θελω να ρωτησω κατι.. Λεει θερμοκρασια 53 , Δραστηριοτητα παιζει αναμεσα στο 0 - 30 , και Ταχυτητα 20 - 40. Ειναι καλο αυτο? Και αν γινεται να μου πειτε πια ειναι τα "safe" για μια καρτα γραφικων. Ευχαριστω
sotosmelvin Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Καλησπερα παιδες, πηρα ενα καινουργια καρτα γραφικων και θελω να ρωτησω κατι.. Λεει θερμοκρασια 53 , Δραστηριοτητα παιζει αναμεσα στο 0 - 30 , και Ταχυτητα 20 - 40. Ειναι καλο αυτο? Και αν γινεται να μου πειτε πια ειναι τα "safe" για μια καρτα γραφικων. Ευχαριστω Πρώτον,ποια κάρτα γραφικών έχεις; Συνήθως πάντως η μέγιστη θερμοκρασία που μπορει να φτάσει η gpu πριν αρχίσει το throttling(να γίνεται πιο αργή για να μειώσει τη θερμοκρασία της) είναι οι 100c.Ωστόσο εγώ προτιμώ να κρατάω τη δικιά μου κάτω των 80c για να μην μειώνω τη ζωή της.H δραστηριότητα είναι κατά πόσο χρησιμοποιείται,οπότε σε αυτό δεν υπάρχει safe.Όσο για την ταχύτητα δεν μπορώ να καταλάβω σε τι αναφέρεσαι,ωστόσο γενικά μόνο η θερμοκρασίες και η υπερβολική ή πολύ κυμαινόμενη τάση του ρεύματος μπορεί να προκαλέσει ζημιά σε μία κάρτα γραφικών.
rafail1994 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Πες μας ποια είναι η κάρτα γραφικών και ποιο είναι το υπόλοιπο σύστημα σου
anafleksh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Πες μας ποια είναι η κάρτα γραφικών και ποιο είναι το υπόλοιπο σύστημα σου δεν εχω ιδεα απο τα αλλα... Η καρτα που εχω ειναι η Radeon HD5450
rafail1994 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μια χαρά είναι η θερμοκρασίες για καλοκαίρι και αν δεν έχεις και καλή ροη του αέρα στο κουτί σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.