Προς το περιεχόμενο

HP Officejet Plus 6500A 94€ amazon.uk

kickeras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε οχι και τοσο παλια!

(αλλαξτε και την τιμη στον τιτλο, καμια σχεση τα 95 ευρω με τα ... σχεδον μισα!)

Ρε κουμπάρε, τσάμπα χαρήκαμε. Παραπληροφόρηση φουλ.

παιδια η επιστροφη των 40 λιρων ισχυει για εμας που ζουμε ελλαδα?το εχει κανει καποιος?

Τελικά όχι. Εδώ, στο 11 λέει ότι ισχύει μόνο για UK.

Δεν ξέρω μήπως κάνουμε καμιά μόντα μέσω Amazon, αλλά χλωμό.

Τι νόημα έχει αυτό το cashback, δεν καταλαβαίνω. Γιατί δεν μειώνουν την τιμή απλά; Κάποια λογιστική απάτη μου μυρίζει. Κάποιος σχετικός;

Όπως και να έχει, εγώ το είχα παραγγείλει πριν δω το post του giorginho. Δεν θα κλάψω κιόλας. Άμα βρει κάποιος πατέντα να σφυρίξει.

Δημοσ.

Sorry αλλα η παραπληροφορηση ας χρεωθει στην ΗΡ. Εκει που τα κρυβουν αυτα πού να τα δεις; Και δηλαδη τι προβλημα εχουν αν δεν εισαι απο Αγγλια; Τραπεζικο λογαριασμο ζητανε για να σου βαλουν το cashback, επισης η αγορα εγινε απο Αγγλια (amazon.co.uk) οποτε δε νομιζω να χρειαζονται διευθυνση για να στα ταχυρδομησουν... τι να πω, ας ρωτησει καποιος το support ή ας δοκιμασει καποιος που παρηγγειλε (SilverCloak δε χρειαζοταν να κανεις τιποτα πριν την αγορα, οταν σου ερθει μπες και βαλε το serial number και προχωρα τη διαδικασια να δεις αν θα στην εγκρινουν).

Παντως εδω στο insomnia ειχα διαβασει προσφατα απο καποιον οτι ελαβε κανονικα το cashback (τωρα μηπως ηταν απο το ελληνικο site της ΗΡ δε θυμαμαι).

ΥΓ. Αν δεν πιασει τελικα ας δοκιμασει καποιος να δηλωσει τιποτα "αγγλικο" (πχ καμια διευθυνση), εξαλλου αρκετες ελληνικες τραπεζες εχουν υποκαταστηματα στην αγγλια, ισως τελικα την δεχθουν (αν οντως απλα κανουν καταθεση τα χρηματα και δεν επικοινωνουν με ταχυδρομειο).

Edit: 'Η ακομα καλυτερα βαλτε το support του αμαζον να το ψαξει (τουλαχιστον οσοι παραγγειλατε)! Σημερα τους εστειλα γιατί δεν εμφανιζοταν πού ειναι το δεμα μου με την DHL (με το tracking number που μου ειχε δωσει το αμαζον) και επικοινωνησαν λεει αυτοι με την DHL για λογαριασμο μου (χωρις να τους το ζητησω καν) ωστε να μου το παραδωσουν λεει το συντομοτερο και να διορθωσουν το προβλημα μη εμφανισης του tracking της DHL (στο tracking του αμαζον παντως φαινονται καποια στοιχεια για το πότε το εστειλαν κλπ).

Δημοσ.

giorginho, θα δοκιμάσω, εννοείται. Θα στηριχτώ και εγώ στο ότι η αγορά έγινε από UK κατάστημα. Ίσως και να παίξει, θα δούμε.

Δεν θέλω να με παρεξηγήσεις, ε; Δεν είχε ίχνος εμπάθειας η προηγούμενη απάντηση μου. Δεν μου χρωστάς και τίποτα, ίσα ίσα με βοήθησες, εν δυνάμει, να κερδίσω κάτι. :)

Δημοσ.

Kαμια παρεξηγηση φιλε μου, δεν εχεις και αδικο, εμενα προφανως μου διεφυγε αυτο το ιδιαιτερα "ψιλο" γραμμα.

Με την ευκαιρια να ευχαριστησω τον Matrixxx που μου εστειλε ενα πολυ ενημερωτικο πμ σχετικα με το προβληματακι που ειχα με τον εντοπισμο της αποστολης.

Δημοσ.

Sorry αλλα η παραπληροφορηση ας χρεωθει στην ΗΡ. Εκει που τα κρυβουν αυτα πού να τα δεις; Και δηλαδη τι προβλημα εχουν αν δεν εισαι απο Αγγλια; Τραπεζικο λογαριασμο ζητανε για να σου βαλουν το cashback, επισης η αγορα εγινε απο Αγγλια (amazon.co.uk) οποτε δε νομιζω να χρειαζονται διευθυνση για να στα ταχυρδομησουν... τι να πω, ας ρωτησει καποιος το support ή ας δοκιμασει καποιος που παρηγγειλε (SilverCloak δε χρειαζοταν να κανεις τιποτα πριν την αγορα, οταν σου ερθει μπες και βαλε το serial number και προχωρα τη διαδικασια να δεις αν θα στην εγκρινουν).

Παντως εδω στο insomnia ειχα διαβασει προσφατα απο καποιον οτι ελαβε κανονικα το cashback (τωρα μηπως ηταν απο το ελληνικο site της ΗΡ δε θυμαμαι).

ΥΓ. Αν δεν πιασει τελικα ας δοκιμασει καποιος να δηλωσει τιποτα "αγγλικο" (πχ καμια διευθυνση), εξαλλου αρκετες ελληνικες τραπεζες εχουν υποκαταστηματα στην αγγλια, ισως τελικα την δεχθουν (αν οντως απλα κανουν καταθεση τα χρηματα και δεν επικοινωνουν με ταχυδρομειο).

Edit: 'Η ακομα καλυτερα βαλτε το support του αμαζον να το ψαξει (τουλαχιστον οσοι παραγγειλατε)! Σημερα τους εστειλα γιατί δεν εμφανιζοταν πού ειναι το δεμα μου με την DHL (με το tracking number που μου ειχε δωσει το αμαζον) και επικοινωνησαν λεει αυτοι με την DHL για λογαριασμο μου (χωρις να τους το ζητησω καν) ωστε να μου το παραδωσουν λεει το συντομοτερο και να διορθωσουν το προβλημα μη εμφανισης του tracking της DHL (στο tracking του αμαζον παντως φαινονται καποια στοιχεια για το πότε το εστειλαν κλπ).

Παιδια συγνωμη που θα σας χαλασω τη διαθεση αλλα οριστικα και αμετακλητα ΔΕΝ επιστρεφονται οι 40 λιρες της προσφορας.

Η απαντηση απο το ΑΜΑΖΟΝ ηταν η εξης.

Thank you for contacting Amazon.co.uk with your enquiry concerning the HP Cashback Promotion offer.

Please note that, this offer is valid only in the UK and Northern Ireland for private end users and business customers. As your current address is in Greece, the offer will not be applied to your order

I'm sorry if this means that you are not eligible on this occasion, but our Terms and Conditions cannot be altered for various reasons.

Αρα δεν ισχυει.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εχω μια απορια τι επιλογες πατω ωστε να βαλω ενα φυλλο(δλδ και στις 2 οψεις ειναι γραμμενο) και να μου το εκτυπωσει σε ενα φυλλο ακριβως οπως το πρωτοτυπο δλδ και στις 2 οψεις.δεν ειχε μανυαλ το πολυμηχανημα.ξερει κανεις?

Δημοσ.

καμια ιδεα ρε παιδες?μηπως δεν εχει τη δυνατοτητα που λεω?

υγ. αν τ εβαλα σε λαθος τοπικ σορυ μοντς..

Δημοσ.

παιδια τελος ο εκτυπωτης απο το αμαζον.

Υπαρχει στο amazon.com

http://www.amazon.com/HP-Officejet-6500A-CN557A-B1H/dp/B003ZUXXP6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1314341204&sr=8-1

Παλι κοντα στα 90 ευρω βγαίνει.

Μπορουμε ομως να παραγγήλουμε κανονικα απο το .com ή πρεπει υποχρεωτικα απο αυτο της Αγγλιας?

Δημοσ.

Υπαρχει στο amazon.com

http://www.amazon.com/HP-Officejet-6500A-CN557A-B1H/dp/B003ZUXXP6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1314341204&sr=8-1

Παλι κοντα στα 90 ευρω βγαίνει.

Μπορουμε ομως να παραγγήλουμε κανονικα απο το .com ή πρεπει υποχρεωτικα απο αυτο της Αγγλιας?

Αμα δεν φοβασαι τυχον τελωνειο μπορεις κανονικα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...