Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δεν θα πω πολλά: Εδώ και 2 εβδομάδες, το PC τρελαίνεται. Κάθε τόσο σκάει η RAM στο 95% και σέρνονται τα ΠΑΝΤΑ, και μετά από μερικά λεπτά επιστρέφει στο ~20% και όλα γίνονται όπως ήταν μετά από 1 λεπτό σουρσιματάκι. Το PC της περιγραφής κάτω είναι.. έχω να κάνω Format 3 χρόνια (Πέρυσι έκανα Upgrade από Vista x64 Ultimate στα 7).. λογικό είναι κάποια στιγμή να κλατάρει το σύστημα με τα 170 Installed Games, και τα άπειρα προγράμματα. Να ξέρετε όμως ότι είμαι ΜΑΝΑ στην τάξη και στη διαχείριση, μάνα στη Registry, μάνα στις αλλαγές Drivers, και στη συντήρηση του Sw. 3 χρόνια όμως είναι αυτά.. Ένα μικρό Tip: Δεν ξέρω αν το θυμάστε, εγώ είμαι η τρελή με το τραβηγμένο Cooler. Τώρα που μπήκε το κατακαλόκαιρο, και όχι μόνο η θερμοκρασία ανέβηκε στα ύψη αλλά και τα λαστιχάκια λιώνουν.. η θερμοκρασία των Cores πάει από 67-76 στο Desktop. Έχω ήδη παραγγείλει το Hyper 212 της CM, αλλά έχει να κάνει το Load της RAM με το γεγονός της θερμοκρασίας των Cores;;
rafail1994 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μήπως έχεις δει ποια διεργασία καταλαμβάνει την ram ;
rafail1994 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Κόλλησε το pc και άνοιξες το θέμα δυο φορές ;;;
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι το Chrome έχει πολλά instances (3 μέχρι και 8..), αλλά πάντα TOP είναι ο Explorer με 30.000kb..
Giorgos09 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 4 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 4 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Ναι ζητα να το διαγραψουν.
rafail1994 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Ο Explorer μια χαρά είναι έμενα παραπάνω χρησιμοποιεί. Δεν έχεις δει δηλαδή κάποιο άλλο πρόγραμμα να σου χρησιμοποίει πάνω από 60% την ram ; Μήπως έχεις ανοιχτό το power iso ;
guardianx71 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μήπως έχεις το utorrent ανοιχτό να κάνει upload? Πρόσφατα έκανε το ίδιο και το δικό μου και τελικά είχε να κάνει με το caching των windows. Απότι είχα διαβάσει για κάποιο λόγο (δεν θυμάμε ποιον) όταν τα windows κάνουν προσπέλαση σε πολλά ή μεγάλα αρχεία εμφανίζεται αυτή η κατανάλωση μνήμης. Σε εμένα λύθηκε τικάροντας από το επιλογές - προχωρημένες - cache δίσκου την τελευταία που λέει απενεργοποιήση λειτουργείας cache των windows για τις αναγνώσεις στο δίσκο
guardianx71 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Το πόσταρα και στο άλλο θέμα ... Μήπως έχεις το utorrent (ή οποιοδήποτε torrent) ανοιχτό να κάνει upload? Πρόσφατα έκανε το ίδιο και το δικό μου και τελικά είχε να κάνει με το caching των windows. Απότι είχα διαβάσει για κάποιο λόγο (δεν θυμάμε ποιον) όταν τα windows κάνουν προσπέλαση σε πολλά ή μεγάλα αρχεία εμφανίζεται αυτή η κατανάλωση μνήμης. Σε εμένα λύθηκε τικάροντας από το επιλογές - προχωρημένες - cache δίσκου την τελευταία που λέει απενεργοποιήση λειτουργείας cache των windows για τις αναγνώσεις στο δίσκο. Σημείωσε ότι στη διαχείρηση δεν φαινόταν το utorrent να καταναλώνει περισσότερο από το κανονικό
SPANK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Ρίξε ενα scan με malwarebytes και antispyware να καθαρίσει λίγο απο trojan malware και αλλα σκουπίδια να βελτιωθεί η κατάσταση λίγο, αν και νομίζω ήρθε η ώρα για format μετα απο 3 χρόνια
Giorgos09 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Κόλλησε το pc και άνοιξες το θέμα δυο φορές ;;; Φιλε, που το ειδες το δευτερο θεμα?
gaig Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 να σου πω μανα μ΄.. Eισαι μανα και στα φορματ? Aν οχι, νομιζω πως ηρθε η ωρα! (σοβαρα, δεν παζει το top process να τρωει μονο 30MB. Bαλε τον task manager να σου δειχνει ολα τα processes. Eν παση περιπτωση, εγω σε βλεπω για φορματ μανουλαμ)
orlox Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 μανα μου ενα screenshot με τις διεργασιες αλλα να δειχνει ολους τους χρηστες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.