cloud13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 καλησπερα εχω ενα νεο σχετικα pc 5 μηνες τωρα BTO στο οποιο παρατηρω στο παραθυρο των windows περι βαθμολογιας του συστηματος πολυ χαμηλες τιμες. οι βαθμοι ειναι ως εξης : CPU 5,5 RAM 5,5 GRAPHICS 7,2 GAMING 7,2 DISK 5,8 μεχρι χτες για cpu εδειχνε μια φυσιολογκη τιμη 6,9 και με παραξενευε μονο η RAM τα specs που εχω ειναι: intel core i5 660 3,33 MB GIGABYTE GA-H55M RAM DDR3 CORSAIR 4 GB XMS 1600 C9 VGA ASUS GTS 450 O δισκος μου ειναι το μονο παλιο κομματι που εχω κρατησει seagate 250 gb 7200 στροφες χρησιμοποιω windows 7 professional θα εκτιμουσα καθε tip και συμβουλη για το πως να εχω συστημα αναλογο των εξαρτηματων που αγορασα παρατηρω αρκετα χαμηλη αποδοση και σε online gaming
rafail1994 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μην δίνεις σημασία σε αυτά τα δήθεν τεστ δεν αξιολογούν πλήρως της δυνατότητες του συστήματος σου
cloud13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μην δίνεις σημασία σε αυτά τα δήθεν τεστ δεν αξιολογούν πλήρως της δυνατότητες του συστήματος σου δεν θα εδινα αν δεν εβλεπα να πεφτει ανεξηγητα ο βαθμος της CPU και αν δεν εβλεπα να μην παει και πολυ σφαιρα οπως περιμενα... ειδικα σε ενα παιχνιδι του fb ανεβαζει επεξεργαστη στο 85%!!!!!! δεν ειναι ανησυχητικο αυτο???
karmen1983 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 δεν θα εδινα αν δεν εβλεπα να πεφτει ανεξηγητα ο βαθμος της CPU και αν δεν εβλεπα να μην παει και πολυ σφαιρα οπως περιμενα... ειδικα σε ενα παιχνιδι του fb ανεβαζει επεξεργαστη στο 85%!!!!!! δεν ειναι ανησυχητικο αυτο??? Κάτι τρέχει και τον ανεβάζει δεν είναι απαραίτητα θέμα hardware. Δες τα process σου και τι τρώει cpu... edit: Γιατί μυρίζομαι ιό της γρίπης;
cloud13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Κάτι τρέχει και τον ανεβάζει δεν είναι απαραίτητα θέμα hardware. Δες τα process σου και τι τρώει cpu... τα τσεκαρα και αυτα δειχνει κυριως τον chrome και το avp το κασπερσκυ δλδ.... αρα να μην ανησυχω οτι κατι δεν παει καλα??? νομιζα οτι τα κομματια μου ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπη για να εχω καλες αποδοσεις ιος της γριπης λεγοντας??????
rafail1994 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Για κανένα ιό λέει η καρμεν. Για κάνε και καμιά εκκαθάριση τα άχρηστα αρχεία με το ccleaner
karmen1983 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Για κανένα ιό λέει η καρμεν. Πως με πιάνεις, πως με πιάνεις; offtopic γιατί δεν πήρα ειδοποίηση εγώ στο θέμα στο edit Που έγινε;
cloud13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Για κανένα ιό λέει η καρμεν. Για κάνε και καμιά εκκαθάριση τα άχρηστα αρχεία με το ccleaner εκανα σκαν και δεν βρηκε κατι... το ccleaner ειναι δωρεαν??
rafail1994 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δοκίμασε το malwarebytes για αρχή .Ναι δωρεάν ειναι offtopic γιατί δεν πήρα ειδοποίηση εγώ στο θέμα στο edit Που έγινε; Μήπως κάνουν καμιά αλλαγή στο forum ποιος ξέρει ......
cloud13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δοκίμασε το malwarebytes για αρχή .Ναι δωρεάν ειναι Μήπως κάνουν καμιά αλλαγή στο forum ποιος ξέρει ...... οκ φιλε το κατεβασα και δεν βρηκε κατι ... υποθετω οτι ειμαι καθαρος πως το βλεπεις σαν προδιαγραφες το συστημα μου??
karmen1983 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 οκ φιλε το κατεβασα και δεν βρηκε κατι ... υποθετω οτι ειμαι καθαρος πως το βλεπεις σαν προδιαγραφες το συστημα μου?? Θέλει περίπου 1 ώρα να κάνει scan πότε πρόλαβες;
cloud13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Θέλει περίπου 1 ώρα να κάνει scan πότε πρόλαβες; ακυρο πανηγυρικό lol νομιζα πως ειχε τελειωσει χαχαχα θα σας πω οταν τελειωσει το quick scan εβαλα αν και εχω πολυ λιγα πραγματα φορτωμενα
karmen1983 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 ακυρο πανηγυρικό lol νομιζα πως ειχε τελειωσει χαχαχα θα σας πω οταν τελειωσει το quick scan εβαλα αν και εχω πολυ λιγα πραγματα φορτωμενα Να το σταματήσεις και να βάλεις το Full Scan
cloud13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 μολις τελειωσε τελικα χαχαχα δεν βρηκε τιποτα αρα να μην τρωγομαι με τα ρουχα μου οκ ειναι το συστημα μου και η αποδοση???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.