Προς το περιεχόμενο

προβλημα αποδοσης σε νεο pc

cloud13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω ενα νεο σχετικα pc 5 μηνες τωρα BTO στο οποιο παρατηρω στο παραθυρο των windows περι βαθμολογιας του συστηματος πολυ χαμηλες τιμες.

οι βαθμοι ειναι ως εξης :

CPU 5,5

RAM 5,5

GRAPHICS 7,2

GAMING 7,2

DISK 5,8

μεχρι χτες για cpu εδειχνε μια φυσιολογκη τιμη 6,9 και με παραξενευε μονο η RAM

τα specs που εχω ειναι:

intel core i5 660 3,33

MB GIGABYTE GA-H55M

RAM DDR3 CORSAIR 4 GB XMS 1600 C9

VGA ASUS GTS 450

O δισκος μου ειναι το μονο παλιο κομματι που εχω κρατησει seagate 250 gb 7200 στροφες

χρησιμοποιω windows 7 professional

θα εκτιμουσα καθε tip και συμβουλη για το πως να εχω συστημα αναλογο των εξαρτηματων που αγορασα παρατηρω αρκετα χαμηλη αποδοση και σε online gaming

Δημοσ.

Μην δίνεις σημασία σε αυτά τα δήθεν τεστ δεν αξιολογούν πλήρως της δυνατότητες του συστήματος σου ;)

δεν θα εδινα αν δεν εβλεπα να πεφτει ανεξηγητα ο βαθμος της CPU και αν δεν εβλεπα να μην παει και πολυ σφαιρα οπως περιμενα... ειδικα σε ενα παιχνιδι του fb ανεβαζει επεξεργαστη στο 85%!!!!!! δεν ειναι ανησυχητικο αυτο???

Δημοσ.

δεν θα εδινα αν δεν εβλεπα να πεφτει ανεξηγητα ο βαθμος της CPU και αν δεν εβλεπα να μην παει και πολυ σφαιρα οπως περιμενα... ειδικα σε ενα παιχνιδι του fb ανεβαζει επεξεργαστη στο 85%!!!!!! δεν ειναι ανησυχητικο αυτο???

Κάτι τρέχει και τον ανεβάζει δεν είναι απαραίτητα θέμα hardware. Δες τα process σου και τι τρώει cpu...

edit: Γιατί μυρίζομαι ιό της γρίπης;

Δημοσ.

Κάτι τρέχει και τον ανεβάζει δεν είναι απαραίτητα θέμα hardware. Δες τα process σου και τι τρώει cpu...

τα τσεκαρα και αυτα δειχνει κυριως τον chrome και το avp το κασπερσκυ δλδ.... αρα να μην ανησυχω οτι κατι δεν παει καλα??? νομιζα οτι τα κομματια μου ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπη για να εχω καλες αποδοσεις :wacko:

ιος της γριπης λεγοντας??????

Δημοσ.

Για κανένα ιό λέει η καρμεν.

Πως με πιάνεις, πως με πιάνεις;

offtopic γιατί δεν πήρα ειδοποίηση εγώ στο θέμα στο edit Που έγινε; :-(

Δημοσ.

Για κανένα ιό λέει η καρμεν.

Για κάνε και καμιά εκκαθάριση τα άχρηστα αρχεία με το ccleaner

εκανα σκαν και δεν βρηκε κατι... το ccleaner ειναι δωρεαν??

Δημοσ.

Δοκίμασε το malwarebytes για αρχή .Ναι δωρεάν ειναι

offtopic γιατί δεν πήρα ειδοποίηση εγώ στο θέμα στο edit Που έγινε; :-(

Μήπως κάνουν καμιά αλλαγή στο forum ποιος ξέρει ......

Δημοσ.

Δοκίμασε το malwarebytes για αρχή .Ναι δωρεάν ειναι

Μήπως κάνουν καμιά αλλαγή στο forum ποιος ξέρει ......

οκ φιλε το κατεβασα και δεν βρηκε κατι ... υποθετω οτι ειμαι καθαρος :-D πως το βλεπεις σαν προδιαγραφες το συστημα μου??

Δημοσ.

οκ φιλε το κατεβασα και δεν βρηκε κατι ... υποθετω οτι ειμαι καθαρος :-D πως το βλεπεις σαν προδιαγραφες το συστημα μου??

Θέλει περίπου 1 ώρα να κάνει scan πότε πρόλαβες;

Δημοσ.

Θέλει περίπου 1 ώρα να κάνει scan πότε πρόλαβες;

ακυρο πανηγυρικό lol νομιζα πως ειχε τελειωσει χαχαχα θα σας πω οταν τελειωσει το quick scan εβαλα αν και εχω πολυ λιγα πραγματα φορτωμενα :)

Δημοσ.

ακυρο πανηγυρικό lol νομιζα πως ειχε τελειωσει χαχαχα θα σας πω οταν τελειωσει το quick scan εβαλα αν και εχω πολυ λιγα πραγματα φορτωμενα :)

Να το σταματήσεις και να βάλεις το Full Scan :P

Δημοσ.

μολις τελειωσε τελικα χαχαχα δεν βρηκε τιποτα :) αρα να μην τρωγομαι με τα ρουχα μου οκ ειναι το συστημα μου και η αποδοση???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...