Προς το περιεχόμενο

Hotmail Login

prigipa_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πως μπορώ να κάνω να φαίνεται ο λογαριασμός μου, έτσι όταν μπαίνω στο Hotmail....?

Τωρα μπαίνω χωρίς να μου ζητάει κωδικό

novo-login-hotmail-us.png

Δημοσ.

Αυτό στο βγάζει όταν έχεις παραπάνω από έναν λογαριασμό αποθηκευμένο.

Αν έχεις μόνο έναν δεν στο βγάζει. Αν δεν επιλέξεις να αποθηκευτεί ο κωδικός και να μην κάνει αυτόματη σύνδεση δεν θα σε βάζει κατευθείαν.

Δημοσ.

η κανεις Logout και οταν ειναι να ξαναμπεις ξετσεκαρε τα απαραιτητα πεδια για να μην κανει Login μονο του

Δημοσ.

keep me signed in βλεπω που μπηκα.αν το τσεκαρεις σε βαζει αυτοματα αλλιως δεν σε βαζει αυτοματα.πραγματι δεν το βλεπω οπος παλια.μαλλον γινεται οπως παλια αν εχεις 2 account.

Δημοσ.

i give up.στου bro Το pc που ειχε 2 account το ειχα δει με την μορφη που το εχεις.στο δικο μου μου το βγαλε οπως λες εσυ τωρα.στου bro ηταν με 2 account και διαλεγα αν θα κανει save password η αν θελω login με αλλο 3ο account.εκτος αν αλλαξαν τιποτα τις τελευταιες μερες.

Δημοσ.

καλα η hotmail ειναι ολη βλακεια αλλα οκ.την χρησιμοποιω μονο και μονο απο συνηθεια μετα απο τοσα χρονια και εχω και αυτο το email.κατα τα αλλα ειναι μαπα.αργη με διαφορα κολληματα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν φταίει το live messenger.

Δοκιμάστε να βάλετε στο live δύο accounts και δέστε αν άλλαξε τίποτα στο hotmail γιατί είναι συνδεμένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...