Προς το περιεχόμενο

Πολύ θόρυβος από το PC

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο υπολογιστής μου κάνει πολύ θόρυβο όταν δουλέυει. δεν ξέρω τι φταέι. άλλαξα τροφοδοτικό αλλά πάλι τα ίδια. Μήπως φταίει κανένας επεξεργαστής?

Δημοσ.

Συνήθως ο θόρυβος προέρχεται ειτε απο την ψύκτρα του επεξεργαστή η της κάρτας γραφικών.

Ποιόν επεξεργαστή έχεις και τι ψύκτρα.

Δημοσ.

Συνήθως ο θόρυβος προέρχεται ειτε απο την ψύκτρα του επεξεργαστή η της κάρτας γραφικών.

Ποιόν επεξεργαστή έχεις και τι ψύκτρα.

Συμφωνώ απόλυτα!!! Κοιτά κυρίως την ψύκτρα του επεξεργαστή! Άμα κάνει θόρυβο χωρίς να παίζεις σίγουρα η ψύκτρα κάνει έτσι μιας και ανέβηκε η θερμοκρασία λόγω ζέστης!

Δημοσ.

Πρέπει να ανοίξεις το pc και να ρίξεις μια ματία , αν δεν καταλαβαίνεις πια είναι καλό θα ειναι να ανεβάσεις μια φωτογραφία να σου πούμε :)

Δημοσ.

Άνοιξε το κουτί και ακούμπα προσεκτικά τα ανεμιστηράκια ένα ένα μέχρι να σταματήσουν. Όταν σταματήσεις κάποιο και σταματήσει και ο θόρυβος τότε ξέρεις τι φταίει

Δημοσ.

Άνοιξε το κουτί και ακούμπα προσεκτικά τα ανεμιστηράκια ένα ένα μέχρι να σταματήσουν. Όταν σταματήσεις κάποιο και σταματήσει και ο θόρυβος τότε ξέρεις τι φταίει

Τελικά το ανεμιστιράκι έφταιγε. Το έβγαλα και ο θόρυβος ελαττώθηκε πάρα πολύ. Άρα τώρα μου έμεινε να αγοράσω ανεμιστιράκι έτσι? Έχετε να προτείνετε τίποτε?

Δημοσ.

ειναι πολυ πιθανο να εχεις πιασει αρκετη σκονη τοσο στην ψυκτρα οσο και στους ανεμιστηρες και αυτο να δημιουργει θορυβο

Δημοσ.

Ωχ άρχισε πάλι το θόρυβο! Τι φταίει ρε παιδιά? VasKag μιας και τώρα μαθαίνω η ψύκτρα είναι αυτή στο κάτω μέρος κάτω από μία πλακέτα?

Επίσης βουίζει κ όλας μερικές φορές αλλά όσο ακουμπάω από πλάγια το κουτί σταματάει το βουισμα

Δημοσ.

Τελικά το ανεμιστιράκι έφταιγε. Το έβγαλα και ο θόρυβος ελαττώθηκε πάρα πολύ. Άρα τώρα μου έμεινε να αγοράσω ανεμιστιράκι έτσι? Έχετε να προτείνετε τίποτε?

πιο ανεμιστηρακι εβγαλες? ελπιζω οχι αυτο του επεξεργαστη ετσι? :)

Δημοσ.

πιο ανεμιστηρακι εβγαλες? ελπιζω οχι αυτο του επεξεργαστη ετσι? :)

Όχι το άλλο που βρίσκετε στο πίσω μέρος. Δεν είμαι τόσο χαζός :P

Δημοσ.

Όχι το άλλο που βρίσκετε στο πίσω μέρος. Δεν είμαι τόσο χαζός :P

Ωραια.τωρα η του ρυχνεις ενα καθαρισμα αυτουνου η το αλλαζεις και πας και περνεις ενα αλλο για να το βαλεις εκει.

Εκεινο το ανεμιστηρακι παντως πλεον ειναι σημαντικο μερος του κουτιου.

Δημοσ.

εγω θα ελεγα να το αλλαξεις. δεν ειναι πολυ ακριβα... μετα τα 3-4 χρονια φθειρονται απο τις στροφες και παραγουν θορυβο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...