Προς το περιεχόμενο

Το PC κανει σαν τρακτερ !

xlapatsas4000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο υπολογιστης μου δεν υποφερεται, φοραω ακουστικα με τερμα την ενταση και πλαι ακουγεται θορυβος, κοιαμε (δηλαδη προσπαθω) το εχω ανοιχτο για να seedaro και με κανουν παρατηρηση οι γειτονες για τον θορυβο :eek: ενω δεν εκτελω καποια βαρυα διεργασια ειναι μονο ανοιχτος, εχω το PC της υπογραφης με stock ψυκτρα, ειναι καθαρισμενο το κουτι, θελω μια λυση εαν ειναι εφικτο γιατι εχω να κοιμηθω μερες....

p.s. διαβασα και το αλλο thread αλλα η δικια μου η περιπτωση ειναι μοναδικη !

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά ρε ως πόσο θόρυβο κάνει και σε κάνουν παρατήρηση οι γείτονες ;

Μπορείς να ανεβάσεις ένα video να ακούσουμε ;

χαχαχα το βραδυ, οταν εχει πολυ ησυχια τοτε γινεται ο μεγαλος χαμος....θα προσπαθησω να ανεβασω ενα βιντεο αλλα δεν ξερω αν θα αντεξεται τοσο πολυ θορυβο εγω τωρα ειμαι με οτοασπιδες :-D

Δημοσ.

Μεχρι να ανεβασεις video (που θα ανεβασεις γιατι ειμαι περιεργος να ακουσω πως κανει) πες μας λιγο πιο κουτι εχεις και τι ανεμιστηρες εχει μεσα.

Δημοσ.

τωρα ανεβαζω το βιντεακι....παντος για κουτι παιδια δυσκολο το βλεπω να αλλαξω...

ανεμιστηρακια νομιζω πως ρωτισατε εε ? κοιταξε να δεις οπποιος το ρωτησε ειναι σε σχημα τετραγωνουαυτο ειναι σιγουρο μετριας διαμετρου το πρωι θα το μετρησω και θα σου πω....

Δημοσ.

τωρα ανεβαζω το βιντεακι....παντος για κουτι παιδια δυσκολο το βλεπω να αλλαξω...

τεσπα ανεβασε το βιντεο να σπασουμε πλακα και χεστο το κουτι! :devil: :devil: :devil: :mrgreen:

υ.γ. πρωτα πλακα μετα βοήθεια! ετσι παει! :mrgreen:

πλακα κανω

Δημοσ.

τεσπα ανεβασε το βιντεο να σπασουμε πλακα και χεστο το κουτι! :devil: :devil: :devil: :mrgreen:

υ.γ. πρωτα πλακα μετα βοήθεια! ετσι παει! :mrgreen:

πλακα κανω

χαχαχαχα σε 15 λεπτα ειναι live, ομως τωρα ειδα οτι εκανα μια βλακει το τραβηξα με σβηστο το φως νομιζα οτι εχω neon αλλα δεν εχω.... :cry: ευτυχως εχω φωτογραφιες τραβηγμενες παλαιοτερα και φαινεται κη κασα μου γιατι περι κασας προκειται.....( ρε δεν παρεξηγω χωρις πλακ δεν εχει νοημα η ζωη και εγω γελαω ακομη)

Οριστε το πολυποθητο βιντεο, θελω μια λυση γιατι δεν υποφερεται...

http://www.youtube.com/watch?v=YwF9vVth_AA

P.S. Το εκανα μικρο για να μην ξημερωσουμε μεχρι να ανεβει....

Δημοσ.

Χαχα τελικά όντως κάνει σαν τρακτέρ :confused: :lol: :lol: .

Για άνοιξε το κουτί και δες εάν ακούμπα τίποτε πάνω σε κανένα ανεμιστήρα

Δημοσ.

Χαχα οντως οπως λεει και ο ραφ πρεπει κατι να ακουμπαει επανω στα πτερυγια.δεν παιζει να κανει ετσι μονο και μονο επειδη χαλασε.σαν τρυπια εξατμιση απο παπι ακουγεται.χαχαχα

Δημοσ.

παιδια πραγματικα, το ανοιξα πολλες φορες το καθαρισα με προσοχη γιατι νομιζα οτι φταει αυτο αλλα τιποτα...ολα ειναι στην θεση τους τι λετε να φταει ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...