SPANK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Τελικά έχεις εντοπίσει ποιος ειναι ο φασαρίοζος ανεμιστήρας ? γιατι κάποιο ανεμιστηράκι ειναι δεν γίνεται
xlapatsas4000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Τελικά έχεις εντοπίσει ποιος ειναι ο φασαρίοζος ανεμιστήρας ? γιατι κάποιο ανεμιστηράκι ειναι δεν γίνεται εδω ειναι το αστειο εχω μονο ενα ανεμιστηρακι, την stock ψυκτρα του cpu, και το μικροσκοπικο ανεμιστηρακι του gpu. νομιζω πως φταιει η stock ψυκτρα δεν ειμαι σιγουρος....ωρες ωρες γκαζωνει κιολας :mrgreen:
stm00192 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Στα μάτα τα ένα ένα με προσοχή με το χερι την ώρα που δουλέυουν να δουμε πιο έχει το πρόβλημα!!
SPANK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Στο τέλος θα ζητήσουμε την βοήθεια του κοινού Βασικά κάνε αυτο που λεει ο stm00192 με Προσοχή
xlapatsas4000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Στα μάτα τα ένα ένα με προσοχή με το χερι την ώρα που δουλέυουν να δουμε πιο έχει το πρόβλημα!! χαχαχα θα αστιευεσαι φανταζομαι εεε ? χαχαχαχ το χειμωνα ΙΣΩΣ το δοκιμασω τοτε που θα εχει 3 μετρα χιονι, τωρα αν το κανω αυτο μπορει και να ανατιναχτει το κουτι κοντευει να λιωσει αφου το εχω σε 24/7 λειτουργια, και οι STOCK ψυκτρα τι να κανει η καημενη ? εχω χαλια θερμοκρασιες και δεν μπορω να το διακινδυνεψω !
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Τσ τσ τσ δεν καταλαβατε τι ειπε το παιδι.λεει εχει μονο ενα ανεμιστηρακι, την stock ψυκτρα του cpu, και το μικροσκοπικο ανεμιστηρακι του gpu.αρα εχει ανεμιστηρακι το κουτι μεσα. εγω ψηφιζω εκεινο.
xlapatsas4000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 αν και νομιζω οτι για ολα φταει η καταραμενη ψυκτρα.....τα αλλα ανεμιστηρακια δεν τα εχω ικανα για τοσα decibel
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 χαχαχα θα αστιευεσαι φανταζομαι εεε ? χαχαχαχ το χειμωνα ΙΣΩΣ το δοκιμασω τοτε που θα εχει 3 μετρα χιονι, τωρα αν το κανω αυτο μπορει και να ανατιναχτει το κουτι κοντευει να λιωσει αφου το εχω σε 24/7 λειτουργια, και οι STOCK ψυκτρα τι να κανει η καημενη ? εχω χαλια θερμοκρασιες και δεν μπορω να το διακινδυνεψω ! Καλυτερα να το διακινδυνεψεις αυτο παρα να μεινεις χωρις pc. κατεβασε λιγο το hwmonitor και δωσε μας μια φωτογραφια.
xlapatsas4000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Τσ τσ τσ δεν καταλαβατε τι ειπε το παιδι.λεει εχει μονο ενα ανεμιστηρακι, την stock ψυκτρα του cpu, και το μικροσκοπικο ανεμιστηρακι του gpu.αρα εχει ανεμιστηρακι το κουτι μεσα. εγω ψηφιζω εκεινο. δηλαδη να το πεταξω και να βαλω αλλο ?
eko13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Εμενα χτες εκανε σαν ασθενοφορο!!! Χωρις πλακα, το κομπιουτερ ειναι στην πριζα με πολυμπριζο στο οποιο εχω και πορτατιφ, ενω ηταν αναμενο το πορτατιφ, πατησα να το κλεισω, και το τοτε το κομπιουτερ εκανε τρια ιιουυυιιιιου (πρωτη φορα ακουσα τετιο ηχο καμια σχεση με τους γνωστους απο το κουτι ή τον δισκο) και εκλεισε, ουτε ρισταρτ ουτε τιποτε, φοβηθηκα μην εκαψε τιποτα, αλλα πατησα το κουμπι, ανοιξε και ολα. Τι ηταν? μηπως οπως εσβησα το πορτατιφ κουνηθηκε κανα πολυμπριζο και βγηκε απο το ρευμα??
stm00192 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 χαχαχα θα αστιευεσαι φανταζομαι εεε ? χαχαχαχ το χειμωνα ΙΣΩΣ το δοκιμασω τοτε που θα εχει 3 μετρα χιονι, τωρα αν το κανω αυτο μπορει και να ανατιναχτει το κουτι κοντευει να λιωσει αφου το εχω σε 24/7 λειτουργια, και οι STOCK ψυκτρα τι να κανει η καημενη ? εχω χαλια θερμοκρασιες και δεν μπορω να το διακινδυνεψω ! Εσυ μαλλον πρεπει να αστειευεσαι αν νομιζεις οτι το pc θα παθει το παραμικρό αν σταματήσεις για 2 - 3 δευτερόλεπτα τους ανεμηστήρες με το χέρι!!
SPANK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μήν πετάξεις τίποτα πρώτα πρέπει να βρούμε την προβληματική πηγή (ανεμιστήρα) του τρακτέρ. Ψηφίζω να κάνεις αυτο που σου είπε ο stm00192 και εντάξει δεν καίγεται τόσο εύκολα αν σταματήσει για 2 με 3 δευτερόλετα, τώρα απο εκει και πέρα μην σε πάρουμε στο λαιμό μας σκέψου το
xlapatsas4000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 κοιτα προβλημα δεν εχω στο pc παει καλα, αλλα ο θορυβος ειναι..... ο θορυβος δεν προκληθηκε τωρα αλλα τωρα που τον αφηνω πολλα βραδυα ανοιχτο ειναι ποιο αισθητος ! Μήν πετάξεις τίποτα πρώτα πρέπει να βρούμε την προβληματική πηγή (ανεμιστήρα) του τρακτέρ. Ψηφίζω να κάνεις αυτο που σου είπε ο stm00192 και εντάξει δεν καίγεται τόσο εύκολα αν σταματήσει για 2 με 3 δευτερόλετα, τώρα απο εκει και πέρα μην σε πάρουμε στο λαιμό μας σκέψου το κοιτα θα το δοκιμασω το πρωι, γιατι πρεπει να βγαλω το κουτι απο την θεση του ειδαλλως δεν ανοιγει γενικα εχει δουλεια....και θα προσπαθησω να κανω αυτο με τα ανεμιστηρακια. μπορω να σταματησω και την ψυκτρα ?
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Αναρωτιεμαι αυτη η ψυχτρα που δουλευει στις 6000 στροφες ποια ειναι.... και η αλλη στις 3000. βασικα πολλα πραγματα δεν πανε καλα με το θεμα της θερμοκρασιας σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.