rafail1994 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Καλημέρα είμαστε έτοιμοι για να δώσεις νεα στον λαό Κάτσε βρε σι 11 είναι ακόμη δεν θα έχει ξυπνήσει (εάν κοιμήθηκε )
Arisyo13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Φιλε μου κοιτα μηπως ο θορυβος προερχεται απο το τροφοδοτικο.. σινιθως εχουν και αυτα ανεμιστηρα/ες Και επισης με το χερακι σου (η κατι αλλο αν φοβασαι) σταματα τα ανεμιστηρακια: επεξεργαστη, καρτας γραφικων αν εχει και τσιπσετ παλι αν εχει.. μου φαινεται καπως παραξενο να μην ξερεις απο που ερχεται ο ηχος :/
xlapatsas4000 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 τωρα ξυπνησα παιδια σορυ για την αργοπορια, αλλα ξενιχτησα....λοιπον τα σταματησα ολα, τον πολυ θορυβο τον βγαζει η ψυκτρα της cpu και τον περισσοτερο το τροφοδοτικο (ειναι και silent )το ανεμιστηρακι του τροφοδοτικου δεν σταματαει ? Παρτε και εικονες απο το εσωτερικο :
SPANK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Λοιπόν αν κρίνω απο την ψύκτρα του επεξεργαστή και γενικά αυτες τις παλιές ψύκτρες αυτη ειναι η κυρίως υπευθυνη για τον θόρυβο, οπότε έχεις 2 επιλογές η βρίσκεις ενα άλλο ανεμιστηράκι για την ψύκτρα της cpu και την αλλάζεις η αγοράζεις μια καινούργια ψύκτρα με ανεμιστήρα κομπλέ. Όσο για το τροφοδοτικο οχι τον ανεμιστήρα δεν μπορείς να τον πηράξεις πάντως εγώ σου προτείνω να αγοράσεις για τον επεξεργαστή μια καινούργια ψύκτρα και δεν ειναι ανάγκη να δώσεις μια περιουσία
cabdik Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Λοιπόν αν κρίνω απο την ψύκτρα του επεξεργαστή και γενικά αυτες τις παλιές ψύκτρες αυτη ειναι η κυρίως υπευθυνη για τον θόρυβο, οπότε έχεις 2 επιλογές η βρίσκεις ενα άλλο ανεμιστηράκι για την ψύκτρα της cpu και την αλλάζεις η αγοράζεις μια καινούργια ψύκτρα με ανεμιστήρα κομπλέ. Όσο για το τροφοδοτικο οχι τον ανεμιστήρα δεν μπορείς να τον πηράξεις πάντως εγώ σου προτείνω να αγοράσεις για τον επεξεργαστή μια καινούργια ψύκτρα και δεν ειναι ανάγκη να δώσεις μια περιουσία θα συμφωνησω κι εγω σε αυτο!!! κι ενα καλο φυσημα, εε?
SPANK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Και ενα φύσημα ενοίται αλλα καθαρο μου φαίνεται σε γενικές γραμμές βέβαια δεν ξέρουμε τι γίνεται κάτω απο τον ανεμιστήρα της ψύκτρας
Dbzakias2 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 εγω μολις ακουσα τον ηχο μου ηρθε στο μυαλο μηπως ακουμπα κανας αεραγωγός στο ανεμιστηρακι!
stm00192 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Το τροφοδοτικό σου μονο που το βλέπω τρομάζω.. αν κανει και αυτός τον θόρυβο τότε γρήγορα για κανενα σωστό ποιοτικο τροφοδοτικό!!
Dbzakias2 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Το τροφοδοτικό σου μονο που το βλέπω τρομάζω.. αν κανει και αυτός τον θόρυβο τότε γρήγορα για κανενα σωστό ποιοτικο τροφοδοτικό!! σε εμενα το λες; αν ναι τοτε ξερω οτι πρεπει να αλλαξω αλλα σιγα σιγα διοτι ακομα τα παει μια χαρα!
xlapatsas4000 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Τι έκανες τελικά ? σορυ για την απουσια μου, το κουτι μπορεις και να το γλυψεις εαν θελεις, ποιο καθαρο δεν γινεται (το καθαρισα πριν τραβηξω τις εικονες) αρα παω για αλλαγη ψυκτρας ? σκοπευω να αγορασω μαλλον εναν εξαπυρηνο phenom μεταχειριμενο που εχει stock ψυκτρα, τι να κανω να περιμενω η να αγορασω μια ψυκτρα τωρα που να την εχω και για μετα ? νεα εικονα για θερμοκρασιες (ακομα να βρω ποιο ανεμιστηρακι εχει τοσες πολλες στροφες ακομα και μετα το καθαρισμα ειναι ανεβασμενες)
VasKag Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 ακομα να βρω ποιο ανεμιστηρακι εχει τοσες πολλες στροφες ακομα και μετα το καθαρισμα ειναι ανεβασμενες αν η μητρικη σου ειναι αυτη της υπογραφης σου, κατω απο την καρτα γραφικων υπαρχει το ανεμιστηρακι του chipset. οπως σου ειπα και μερικα ποστ πιο πριν κατα 99% αυτο ειναι με τις πολλες στροφες. επειδη και εγω εχω μητρικη με nforce chipset.
xlapatsas4000 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 αν η μητρικη σου ειναι αυτη της υπογραφης σου, κατω απο την καρτα γραφικων υπαρχει το ανεμιστηρακι του chipset. οπως σου ειπα και μερικα ποστ πιο πριν κατα 99% αυτο ειναι με τις πολλες στροφες. επειδη και εγω εχω μητρικη με nforce chipset. ευχαριστω, δεν μπορω να κανω κατι σε αυτο ετσι ?
VasKag Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 επειδη και το δικο μου παιζει στις 5600-5800 στροφες νομιζω δε μπορεις να κανεις κατι. η αληθεια ειναι εγω το εχω αλλαξει 2 φορες μεσα σε 5 χρονια. τη μια ηταν ελλατωματικο απο τη μανα του τη δευτερη γιατι παρεδωσε πνευμα. μαλλον λογω υψηλων στροφων. χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.