Προς το περιεχόμενο

Το PC κανει σαν τρακτερ !

xlapatsas4000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά ένας φίλος μου για οποιοδήποτε πρόβλημα στον υπολογιστή βαράει το κουτι και φτιάχνει :mrgreen:

με μια προφορά ντουυυυυυλεψε ρεεεεεεε! θυμάμε που το έκανε στο μάθημα της πληροφορικής!

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδιά ένας φίλος μου για οποιοδήποτε πρόβλημα στον υπολογιστή βαράει το κουτι και φτιάχνει :mrgreen:

με μια προφορά ντουυυυυυλεψε ρεεεεεεε! θυμάμε που το έκανε στο μάθημα της πληροφορικής!

Χα χα ...κ αν αρρωσταίνει και ο ίδιος....φαντάζομαι βαράει το κεφάλι του στον τοίχο και "φτιάχνει" ε?!!:P

Πέρα απ την πλάκα θα μπορούσες να σωθείς απ το θόρυβο προσωρινά και ανέξοδα μέχρι να αγοράσεις κάτι άλλο αν βάλεις στον άξονα απ όλα τα ανεμιστηράκια λίγο...λάδι!!!μισή σταγονίτσα ;)

Δημοσ.

Χα χα ...κ αν αρρωσταίνει και ο ίδιος....φαντάζομαι βαράει το κεφάλι του στον τοίχο και "φτιάχνει" ε?!!:P

Πέρα απ την πλάκα θα μπορούσες να σωθείς απ το θόρυβο προσωρινά και ανέξοδα μέχρι να αγοράσεις κάτι άλλο αν βάλεις στον άξονα απ όλα τα ανεμιστηράκια λίγο...λάδι!!!μισή σταγονίτσα ;)

χαχαχ οπα πατεντες που ακουγονται μπορεις να γινεις λιγο ποιο αναλυτικος ? που να βαλω ? (ελαιολαδο ?)

pcplanterfan.jpg

Δημοσ.

χαχαχαχαχ όχι εκεί μάστορα...θα γίνεις πατούρα!!!

Θα ξεκολλήσεις λίγο το αυτοκόλητο (αυτό που στην φώτο σου γραφει acoustic fan) και εκεί θα δείς το τελείωμα του άξονα (μεταλλικό σιδεράκι) αυτό πρέπει να λιπανθεί γιατί εκεί απ την μπίχλα λογικά σκούζει) βάζεις μισή σταγονίτσα (αν έχεις λάδι μηχανής ακόμα καλύτερα,εγώ το χω κάνει με αγνο παρθένο ελαιόλαδο και no problem).Αν σηκώνοντας το αυτοκολλητάκι δεν δεις τίποτα πάρε μια μπατονέτα βάλε λίγο λαδι και λίπανε τον άξονα από κάτω..όπου σου δίνει χέρι !!

Ελάχιστο έ!!Και πρόσεξε μην σου πέσει τίποτα επάνω σε μητρικές κτλ ...γιατί μετά θα καεί και θα μυρίζει σαν τηγανιτή πατάτα!!Καλύτερα βγάλτους όλους τους ανεμιστήρες και κάντο εκτός κουτιού.

Δημοσ.

χαχαχαχαχ όχι εκεί μάστορα...θα γίνεις πατούρα!!!

Θα ξεκολλήσεις λίγο το αυτοκόλητο (αυτό που στην φώτο σου γραφει acoustic fan) και εκεί θα δείς το τελείωμα του άξονα (μεταλλικό σιδεράκι) αυτό πρέπει να λιπανθεί γιατί εκεί απ την μπίχλα λογικά σκούζει) βάζεις μισή σταγονίτσα (αν έχεις λάδι μηχανής ακόμα καλύτερα,εγώ το χω κάνει με αγνο παρθένο ελαιόλαδο και no problem).Αν σηκώνοντας το αυτοκολλητάκι δεν δεις τίποτα πάρε μια μπατονέτα βάλε λίγο λαδι και λίπανε τον άξονα από κάτω..όπου σου δίνει χέρι !!

Ελάχιστο έ!!Και πρόσεξε μην σου πέσει τίποτα επάνω σε μητρικές κτλ ...γιατί μετά θα καεί και θα μυρίζει σαν τηγανιτή πατάτα!!Καλύτερα βγάλτους όλους τους ανεμιστήρες και κάντο εκτός κουτιού.

ευχαριστω για το τιπ θα το κανω....αν και νομιζω πως ενα ανεμιστηρακι ειναι ολο πλαστικο τι γινεται εκει ? (ουτε αυτοκολλητα ουτε τιποτα...)

ευχαριστω για το τιπ θα το κανω....αν και νομιζω πως ενα ανεμιστηρακι ειναι ολο πλαστικο τι γινεται εκει ? (ουτε αυτοκολλητα ουτε τιποτα...)

dsc00904a.jpg

Δημοσ.

αυτο με το λαδακι ειναι ημιμετρο. θα σου δουλεψει για λιγο καιρο και μετα θα σου κανει παλι τα ιδια. το εχω δοκιμασει γι' αυτο στο λεω. αγορασε καλυτερα 1-2 καινουρια.

Δημοσ.

αυτο με το λαδακι ειναι ημιμετρο. θα σου δουλεψει για λιγο καιρο και μετα θα σου κανει παλι τα ιδια. το εχω δοκιμασει γι' αυτο στο λεω. αγορασε καλυτερα 1-2 καινουρια.

το μετρησα και ειναι 10χ10cm το ανεμηστηρακι, ομως δεν ξερω τι να παρω 120 ? 80mm ? πως θα καταλαβψ τι πρεπει να παρω ?

Δημοσ.

χαχαχ οπα πατεντες που ακουγονται μπορεις να γινεις λιγο ποιο αναλυτικος ? που να βαλω ? (ελαιολαδο ?)

pcplanterfan.jpg

και με 2 ντοματουλες και αλατακι 8α γινει μουρλια! :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

και με 2 ντοματουλες και αλατακι 8α γινει μουρλια! :mrgreen: :mrgreen:

xaxxaxaxa θα το δοκιμασω και αυτο... ξερεις τιποτα για το πως μπορω να ακταλαβω τι ανεμηστηρακι μπορω να αγορασω ? ποιο πανω λεω την διαμετρο

Δημοσ.

Είπα απ την αρχή ότι τα λάδια και τα ξύδια είναι εντελώς προσωρινά μέχρι να αγοράσει το παιδί κάτι και να ηρεμήσουν οι γείτονες ;)

Τώρα στο θέμα.Δεν κατάλαβα τελικά αν βρήκες ποιός φταίει για την φασαρία απ τους ανεμιστήρες.Ο 10x10 είναι 100mm αν δεν βρεις πάρε 92.Αν θες πάντως για τον πίσω πάρε 120άρη .

Δημοσ.

Ρε συ τα σταμάτησες ένα ένα τα ανεμιστήρια; Αν όχι κάν' το. Τον ανεμιστήρα του τροφοδοτικού μπορείς να τον σταματήσεις με ένα κατσαβίδι που το περνάς προσεκτικά ανάμεσα από το προστατευτικό λαμάκι και σιγά σιγά το σταματάς.

Δημοσ.

Πολλες φορες με λιγο λαδι συνερχονται οι ανεμιστηρες και κρατανε για αρκετο καιρο.Στην περιπτωση σου πρεπει να εχει ''αρπαξει'' το ρουλεμαν οποτε ειναι για πεταμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...