lalakis55 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 εχω ενα λαπτοπ με μια gt 540m και οταν παιζω ενα παιχνιδι φτανει 90c...kai ligo pio panv!! ειναι φυσιολογικο αυτο? ποση πρεπει να ειναι μια θερμοκρασια οταν παιζεις και ποση αν εισαι ιντερνετ η βλεπεις κανενα βιντεο πχ?
SPANK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Έχεις 2 επιλογές η ανοίγεις το laptop αν δεν ειναι στην εγγύηση να το καθαρίσεις απο σκόνες κτλπ και να αλλάξεις πάστα η παίρνεις μια βάση με cooler για να κατέβει κάπως η θερμοκρασία
lalakis55 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 ειναι στην εγγυηση! ποση πρεπει να ειναι η θερμοκρασια οταν παιζω ενα παιχνιδι περιπου και ποση οταν ειμαι ιντερνετ μονο?
SPANK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Εφόσον ειναι στην εγγύηση δεν πειράζει τίποτα λοιπόν και αν υπάρχει πρόβλημα το πας για έλεγχο. Βασικά κατέβασε το Hwmonitor και ανέβασε μια φώτο να δούμε θερμοκρασίες σε idle και full κατάσταση
stm00192 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Το 90αρι τώρα με τις ζέστες και ειδικά αν δεν χρησιμοποιείς βάση .... και το ακουμπας όπου ναναι δεν φαντάζει και τόσο παράλογο!!
SPANK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Ναι αλλα αν βαράει 90 ειναι στα όρια του restart του pc για να μην πώ κάψιμο
stm00192 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Ναι αλλα αν βαράει 90 ειναι στα όρια του restart του pc για να μην πώ κάψιμο Μπααααα αντέχει μεχρι τα 90 απτά 95 και πάνω αρχίζουν τα πολύ σοβαρά προβλήματα.... απλά είναι πολύ κοντά στα όρια.... Με το ελληνικό καλοκαίρι ας μην περιμένουμε τα καημένα τα υπερπακτωμένα λαπτοπακια μας να αντεχουν και πολυωρο gaming... ειδικά αμα δεν υπάρχει βάση!!!
SPANK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Αυτή που σου έγραψα παραπάνω πιστεύω θα κρατήσει τις θερμοκασίες σε λογικά επίπεδα απο εκει και πέρα υπάρχουν και πιο ακριβές και καλύτερες λύσεις
lalakis55 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 ειδα μερικες οκ...θα παρω μια και μετα βλεπουμε τι θα γινει!!
panos9553 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 ειδα μερικες οκ...θα παρω μια και μετα βλεπουμε τι θα γινει!! Που το εχεις οταν παιζεις?Και τι θερμοκρασιες εχεις σε idle γενικοτερα? Καλη η βαση που σου προτεινε ο Spank αλλα αν θες κατι ποιο αποτελεσματικο σου προτεινω αυτη http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Laptop-Acc/Stands/Enermax-Aeolus-Premium-Notebook-Cooler-CP-003-B-G.htm
lalakis55 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 οταν απλα μπαινω ιντερνετ,βλεπω κανενα βιντεο ειναι γυρω στα 55c!! http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Laptop-Acc/Stands/CoolerMaster-Notebook-Cooler-Ergostand-9-17-Black-w-4x-USB2-0-R9-NBS-4UAK.htm αυτο θα παρω!
panos9553 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 οταν απλα μπαινω ιντερνετ,βλεπω κανενα βιντεο ειναι γυρω στα 55c!! http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Laptop-Acc/Stands/CoolerMaster-Notebook-Cooler-Ergostand-9-17-Black-w-4x-USB2-0-R9-NBS-4UAK.htm αυτο θα παρω! Δεν λες που το εχεις τοποθετημενο ομως.. Αυτη την βαση την εχω και εγω για το δικο μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.