Προς το περιεχόμενο

θερμοκρασια gpu!!

lalakis55

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα λαπτοπ με μια gt 540m και οταν παιζω ενα παιχνιδι φτανει 90c...kai ligo pio panv!! ειναι φυσιολογικο αυτο? ποση πρεπει να ειναι μια θερμοκρασια οταν παιζεις και ποση αν εισαι ιντερνετ η βλεπεις κανενα βιντεο πχ?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχεις 2 επιλογές η ανοίγεις το laptop αν δεν ειναι στην εγγύηση να το καθαρίσεις απο σκόνες κτλπ και να αλλάξεις πάστα η παίρνεις μια βάση με cooler για να κατέβει κάπως η θερμοκρασία

Δημοσ.

ειναι στην εγγυηση! ποση πρεπει να ειναι η θερμοκρασια οταν παιζω ενα παιχνιδι περιπου και ποση οταν ειμαι ιντερνετ μονο?

Δημοσ.

Εφόσον ειναι στην εγγύηση δεν πειράζει τίποτα λοιπόν και αν υπάρχει πρόβλημα το πας για έλεγχο.

Βασικά κατέβασε το Hwmonitor και ανέβασε μια φώτο να δούμε θερμοκρασίες σε idle και full κατάσταση

Δημοσ.

Το 90αρι τώρα με τις ζέστες και ειδικά αν δεν χρησιμοποιείς βάση .... και το ακουμπας όπου ναναι δεν φαντάζει και τόσο παράλογο!!

Δημοσ.

Ναι αλλα αν βαράει 90 ειναι στα όρια του restart του pc για να μην πώ κάψιμο :fear:

Μπααααα αντέχει μεχρι τα 90 απτά 95 και πάνω αρχίζουν τα πολύ σοβαρά προβλήματα.... απλά είναι πολύ κοντά στα όρια.... Με το ελληνικό καλοκαίρι ας μην περιμένουμε τα καημένα τα υπερπακτωμένα λαπτοπακια μας να αντεχουν και πολυωρο gaming... ειδικά αμα δεν υπάρχει βάση!!!

Δημοσ.

Αυτή που σου έγραψα παραπάνω πιστεύω θα κρατήσει τις θερμοκασίες σε λογικά επίπεδα απο εκει και πέρα υπάρχουν και πιο ακριβές και καλύτερες λύσεις

Δημοσ.

ειδα μερικες οκ...θα παρω μια και μετα βλεπουμε τι θα γινει!!

Που το εχεις οταν παιζεις?Και τι θερμοκρασιες εχεις σε idle γενικοτερα?

Καλη η βαση που σου προτεινε ο Spank αλλα αν θες κατι ποιο αποτελεσματικο σου προτεινω αυτη

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Laptop-Acc/Stands/Enermax-Aeolus-Premium-Notebook-Cooler-CP-003-B-G.htm

Δημοσ.

οταν απλα μπαινω ιντερνετ,βλεπω κανενα βιντεο ειναι γυρω στα 55c!! http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Laptop-Acc/Stands/CoolerMaster-Notebook-Cooler-Ergostand-9-17-Black-w-4x-USB2-0-R9-NBS-4UAK.htm αυτο θα παρω!

Δεν λες που το εχεις τοποθετημενο ομως..

Αυτη την βαση την εχω και εγω για το δικο μου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...