Προς το περιεχόμενο

Σε ποσες μέρες ενεργοποιείται η Cyta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας μαγκες....(βλ. Γ.Γεωργιου).. στο σπιτι που ειμαι τωρα εχω ΟΤΕ σταθερο χωρις ιντερνετ και θέλω επιγώντος ιντερνετ καθως πρεπει να υλοποιήσω ενα project άμεσα!! Από τον ΟΤΕ μου είπαν ότι το πολυ σε 7 μέρες θα έχει ενεργοποιηθεί το ιντερνετ.... εγω ομως θελω καλυτερα να βαλω Cyta... το θεμα ειναι αν ξερει κανεις ποσες μερες περιπου θα κανουν να μου ενεργοποιησουν το ιντερνετ...(να γινει η μεταφορα της γραμμης..απο οτε σε cyta και μετα..)

Τους πηρα τηλ και μου ειπαν περιπου 10.... μου φαινετε πολυ λιγο για να το πιστεψω....

Δημοσ.

Γεια σας μαγκες....(βλ. Γ.Γεωργιου).. στο σπιτι που ειμαι τωρα εχω ΟΤΕ σταθερο χωρις ιντερνετ και θέλω επιγώντος ιντερνετ καθως πρεπει να υλοποιήσω ενα project άμεσα!! Από τον ΟΤΕ μου είπαν ότι το πολυ σε 7 μέρες θα έχει ενεργοποιηθεί το ιντερνετ.... εγω ομως θελω καλυτερα να βαλω Cyta... το θεμα ειναι αν ξερει κανεις ποσες μερες περιπου θα κανουν να μου ενεργοποιησουν το ιντερνετ...(να γινει η μεταφορα της γραμμης..απο οτε σε cyta και μετα..)

Τους πηρα τηλ και μου ειπαν περιπου 10.... μου φαινετε πολυ λιγο για να το πιστεψω....

Απο οσο ξερω ειναι 1μηνας εφου εσυ δεν εχεισ γραμη adsl προς το παρον

Δημοσ.

Νομίζω πως η ΕΕΤΤ σχετικά πρόσφατα με απόφασή της μείωσε ακόμη περισσότερο τον χρόνο μέσα στον οποίον οφείλουν οι πάροχοι να διεκπεραιώνουν τα σχετικά αιτήματα. Τώρα, 10 εργάσιμες ήταν ή κάποιο άλλο νούμερο; Θα σε γελάσω. Θα προσπαθήσω να εντοπίσω σχετική ειδησεογραφία και να την παραθέσω...

EDIT: Υπάρχει πίνακας στο site της ΕΕΤΤ: http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/FAQS/Useful_Info_LLU.html#Q5

Δημοσ.

18 ημέρες έκανε σε εμένα

έχεις πλήρης ενημέρωση απο την πρώτη ημέρα της αίτησης σου για την έκβαση της πορείας της σύνδεσης σου με sms και email.

Δημοσ.

χλωμο εως αδυνατο εκτος αν τυχεις ο ενας στους 1000 που ο οτε εχει ορεξη και σε φτιαξει γρηγορα.10 μερες εργασιμες λενε που ειναι 15 μερες κανονικες:P

Απο οσο ξερω ειναι 1μηνας εφου εσυ δεν εχεισ γραμη adsl προς το παρον

δεν αλλαζει κατι ειτε εχεις adsl ειτε οχι με τον οτε. κοινως η σκετο τηλ εχει η internet και τηλ δεν αλλαζει κατι εκτος αν εισαι ο super ατυχος και εχεις τηλ σε φερεσυχνο οποτε το να ενεργοποιηθεις θα ειναι ....εφιαλτης.

Δημοσ.

Δεν ξέρω συγκεκριμένα για την cyta αλλα γύρω στις 15 ημέρες γίνεται η ενεργοποίηση στους περισσότερους providers

Δημοσ.

15-20 ημερες λενε ολοι.απο εκει και περα ειναι θεμα τυχης.μπορει να ειναι 10 μερες μπορει 10 εργασιμες μπορει 20 μερες οπως λενε μπορει και 20 εργασιμες να γινει.εχω δει και σε 2 μηνες εχω δει και σε 5 μερες.ειναι λιγο τυχη.αλλα γενικα ναι ειναι καλυτερα απο παλια οποτε συνηθως σε 15 μερες εισαι οκ .απο εκει και περα ειναι και ποσες μερες θα κανει η ιδια η εταιρεια να στειλει την αιτηση στον οτε αφου δεσμευσει port Κτλ.συνηθως 2-3 μερες κανουν.τωρα για τον οτε δεν νομιζω οτι εχει σημασια ποια εταιρεια ειναι για να πει οτι πχ στην cyta Σε 15 την Hol σε 20.για αυτους το ιδιο ειναι.

Δημοσ.

Εκεί 15 20 μέρες ειναι το φυσιλογικό κανονικά. τώρα πάνω απο 20 δηλαδή να πάει 30 ημέρες μπορεί να παίζει κάποιο θέμα με τον βρογχο η ακόμα και να έχεις πέσει σε αργίες.

Δημοσ.

η ο οτε να ξυνει τα @@ του:P .η να μην βρισκει κατανεμητη ανοιχτο κτλ κτλ

χαχαχαχα σωστοοοοοοος

Δημοσ.

ειδικα στην περιπτωση που ο βρογχος ειναι ηδη ενεργος σε καποια εταιρεια το μονο που εχει να κανει ειναι ο τεχνικος στον κατανεμητη να αλλαξει το ζευγαρι.αν ειναι να περιμενεις 20 μερες για αυτο ε τι να πω.ειναι μετρημενη 5 λεπτα δουλεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...