Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με μητρικη EVGA nForce 680i

Arisyo13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα απο ενα φιλο μου την παραπανω μητρικη και με το που παω να την αναψω κανει μονιμως ενα συνεχομενο beep.. λετε μηπως να φταει ο επεξεργαστης μου;

Δημοσ.

Η μητρική σου πρέπει να έχει πανω καποια leds που δείχνουν το error τι code γραφουν αυτά??

Δημοσ.

Εχω τον επεξεργαστη Intel Core Quad Q8200 2.33Ghz

Ναι στην μητρικη τα ledakia αυτα εμφανιζουν το μυνημα C1.

Ξερετε τι ειναι;

Δημοσ.

Έστησες από την αρχή το μηχάνημα?

Τσέκαρε πρώτα ρεύματα και συνδέσεις από το τροφοδοτικό προς το M/B, dimmάκια μνήμης αν είναι στις σωστές θέσεις (βάλε μόνο ένα για δοκιμή) και κάρτα γραφικών αν τροφοδοτείται σωστά...

Δημοσ.

Ναι εγω το εστησα.. εχω βαλει σωστα τα ρευματα.. εψαξα στο google γι αυτα και νομιζω πως το προβλημα ειναι στις ραμ

2x2GB DDR2 800Mhz

Αλλα δεν ειμαι σιγουρος

Δημοσ.

Αν το ανάψεις χωρίς τις ram κάνει πάλι τον ίδιο ήχο ? επίσης ειναι καινούργιες η σου έχουν μείνει απο κάποιο αλλο μηχάνημα ?

Δημοσ.

ναι θα πω στους γειτονες μου να μου δωσουν μια να δοκιμασω.. πωω και πηρα αλλη μητρικη γιατι νομιζα οτι το προβλημα ηταν σε αυτη.. πριν ειχα GA-P31-DS3L

Δημοσ.

Εμ ποιος σε φταίει ... πριν καταλήξουμε σε μητρική πάντα πρώτα ελέγχουμε όλα τα υπολοιπα πρώτα!!!

Δημοσ.

Τουλαχιστον με καθησιχαζει το θεμα οτι λειτουργει και η παλια.. ξερεις ποιες ραμ μπορω να αγορασωμε καλα timings? τι μου προτεινεις

Μια 4GB μονη

Κατι αλλο επισης.. μ=πως μπορω να δω αν επεξεργαστης δεν εχει καει και λειτουργει ακομα;

Δημοσ.

Τουλαχιστον με καθησιχαζει το θεμα οτι λειτουργει και η παλια.. ξερεις ποιες ραμ μπορω να αγορασωμε καλα timings? τι μου προτεινεις

Μια 4GB μονη

Κατι αλλο επισης.. μ=πως μπορω να δω αν επεξεργαστης δεν εχει καει και λειτουργει ακομα;

Αυτο μονο πάνω σε λειτουργική μητρική μπορεις να το δεις!!! Αν και δεν είναι τοσο ευκολο να καει ενας επεξεργαστής

Για μνημες χρειαζεσαι DDR2 και είναι καλύτερα να βάλεις 2Χ2GB για να έχεις το dual channel

δες αυτες

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=20706&cat=4

Ολα αυτά αφου πρώτα δοκιμασεις βέβαια με δανεικες πρώτα!!!

Δημοσ.

Πολυ ωραια.. και αργοτερα στο μελλον αγοραζω και αλλες 2 τετοιες και κανω συνολο 8

Δηλαδη αν επερνα 4x1 τετοιες θα ηταν ακομα καλυτερα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...