Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με κάρτα ασύρματου δικτύου.

dimdim2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας.

Έχω έναν η/υ,στον οποίο έβαλα κάρτα ασύρματου δικτύου το crypto air Data 54 S2 από στικάκι,και τον αντίστοιχο driver του σε WinXP.Όμως δεν μπορεί να βρεί κανένα ασύρματο δίκτυο,ενώ δίπλα του άλλος η/υ συνδέεται κανονικά.

Έκανα επαναγκατάσταση του driver,αλλά δεν είδα αποτέλεσμα.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;;

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά πρώτα αν το βρίσκει στην διαχείρηση συσκευών έστω και με θαυμαστικό η να το βλέπει λάθος.

Αν δεν το βλέπει καν εκει άλλαξε του usb η δοκίμασε το και σε κανένα laptop αν έχεις να δούμε.

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά πρώτα αν το βρίσκει στην διαχείρηση συσκευών έστω και με θαυμαστικό η να το βλέπει λάθος.

Αν δεν το βλέπει καν εκει άλλαξε του usb η δοκίμασε το και σε κανένα laptop αν έχεις να δούμε.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.

Το βλέπει ως "802.11 wireless usb lan card",χωρίς να αναφέρει κάτι για το Crypto.Οπότε να υποθέσω ότι o driver των xp έχει μπει ή κάτι παρόμοιο;;

Πως ενεργοποιώ τον σωστό driver όμως; :unsure:

Δημοσ.

Έχεις κατεβάσεις τον driver η τους έχεις βάλει απο το cd. Αν όχι κατέβασε και δοκίμασε αυτον Crypto.

Επίσης θέλω να διευκρυνήσεις αν οταν πας να κάνεις search για δίκτυα δεν σου σου το βλέπει καν ώστε να ψάξει η προσπαθέι να βρέι κατι αλλα δεν βρίσκει τίποτα

Scan κάνεις με το πρόγραμμα το δικό τους η των windows ? , δοκίμασε και με τα 2 και φαντάζομαι οτι έχεις κάποιο wireless μεσα στο σπίτι οπου προσπαθέις να το πιάσεις για να κάνεις την δοκιμή

Δημοσ.

Εκεί που θα έπρεπε να μου βγάζει τις ασύρματες συνδέσεις,μου γράφει "Τα windows δεν μπορούν να ρυθμίσουν αυτή την ασύρματη σύνδεση".

και ναι,είχα εγκαταστήσει πολλές φορές τον driver από cd,το εκτελέσιμο αρχείο που μου έδωσες έκανε την ίδια διαδικασία με αυτή που είχα κάνει από το cd.Υποθέτω ότι το πρόβλημα δεν είναι από τον driver του Crypto.Αλλά είτε από την συμβατότητα/αναγνωρισημότητα από τον υπολογιστή είτε πρόβλημα hardware.. :wacko:

Δημοσ.

Ειτε έχεις περασει κανενα προγραμματακι τις crypto για τον έλεγχω των ασυρμάτων με αποτέλεσμα να έχει περάσει η διαχείρηση τους σε αυτό!!

Δημοσ.

δυστυχώς ακόμη δε τα κατάφερα να το επιλύσω.Λέτε να θέλει κανα SP2;

καμμια άλλη ιδέα; B)

αυτο που σου εγραψα στο post #6 το τσέκαρες??

Δημοσ.

αυτο που σου εγραψα στο post #6 το τσέκαρες??

Αυτό ήταν τελικά.Ένα μικρό και "απλό" απότσεκάρισμα για να μην εγκατασταθεί πρόγραμμα του Crypto για διαχείριση ασυρμάτων δικτύων.Πολύ "απλό" για να το δεί κανείς! :mad:

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...