localy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 εχω 3 μαγαζια,τα 2 ειναι υποκαταστηματα και το ενα ειναι κεντρικο και θελω να βαλω καμερες με dvr βεβαια για να τα βλεπω απο το κεντρικο και τα δυο καταστηματα μεσω ιντερνετ.ιντερνετ εχω απλα αν κανω ενα dyndns απο το ενα καταστημα και ενα αλλο dyndns απο το αλλο μετα πως θα τα βλεπω απο το κεντρικο ?γινετε?ιντερνετ εχουν ολα τα καταστηματα
Dbzakias2 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 εχω 3 μαγαζια,τα 2 ειναι υποκαταστηματα και το ενα ειναι κεντρικο και θελω να βαλω καμερες με dvr βεβαια για να τα βλεπω απο το κεντρικο και τα δυο καταστηματα μεσω ιντερνετ.ιντερνετ εχω απλα αν κανω ενα dyndns απο το ενα καταστημα και ενα αλλο dyndns απο το αλλο μετα πως θα τα βλεπω απο το κεντρικο ?γινετε?ιντερνετ εχουν ολα τα καταστηματα ip καμερα χρειάζεσαι να φανταστω;
localy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 ip καμερα χρειάζεσαι να φανταστω; Ακιρο λυθηκε οχι δεν χρεαζεται ip camera
poulinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 αν ειναι Ip kamera συνηθως χτυπας το dyndns και μπαινεις.αν ειναι κανονικη καμερα τοτε κανεις Remote to pc με dyndns.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.